Leginy - Vas nazor?
Re: Leginy - Vas nazor?
Bah..prehnaná sebakritika báb na Slovensku. O 30 rokov to skončí tým, že si v 50-ke už bude prikladať hrudku zeme na hruď, aby si stihla zvyknúť, zatiaľčo v záp. Európe nemáš problém vidieť 70-tky na diske a v puboch..
To neni prehnaná sebakritika, ale keď nemám dlhé štíhle nohy, tak si to proste neoblečiem.. v mojom prípade by to ani opätky moc nezachránili.. a to som sa dosť odhodlávala na slim rifle.. takže tak, nemožno hodnotiť podľa pár foto, keby si bol na hojko stretku tak by si videl 
kafiatko ved nahod nejaku fotku, ja som tvoju ziadnu este nevidel, a ludia tu ti povedia ci ano alebo nie...
mozno budes prekvapena
mozno budes prekvapena
nemyslim ze je typ cloveka co si na pub forum vyhodi fotku "ohodnotte ma" 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...fotky nie je ťažké nájsť, každý to zvládne, tak som ich zmazal...
...už z tváre vidím, že kafiatko sa vie realisticky ohodnotiť...podľa mňa by jej legíny tiež nesedeli...
...už z tváre vidím, že kafiatko sa vie realisticky ohodnotiť...podľa mňa by jej legíny tiež nesedeli...
ďakujem Ti Grim veľmi pekne...
téma je taká aká je, tak som proste napísala.... nemusíme teraz tipovať či mám veľkú riť alebo nie.. jasné že mám, preto legíny nenosím.. bodka
téma je taká aká je, tak som proste napísala.... nemusíme teraz tipovať či mám veľkú riť alebo nie.. jasné že mám, preto legíny nenosím.. bodka
Typicky syndrom velkej rite 
-
Andi_Cibula
Addict
Existuju jedinci, ktorym sa to lubi. 
Ja som počul, že do veľkého kufra sa veľa zmestí, tak to neber tragicky 
absolútne neberiem moju postavu tragicky.. mám ju akú mám, robím všetko aby som to neustále zlepšovala.. Buď sa niekomu páči, alebo jednoducho ak sa mu nepáči, tak je jasné že si so mnou nič nezačne.. na svete je toľko ľudí, že je si z čoho vyberať...
Ale fakt, legíny ponechám iným dámam.. Tým by som to asi uzavrela.. Jeden príspevok a čo narobí
Ale fakt, legíny ponechám iným dámam.. Tým by som to asi uzavrela.. Jeden príspevok a čo narobí
Co narobil
chalani chcu odlahcit situaciu zbytocne sa to moc dramatizuje
A ty neurcujes komu sa co lubi, mne by sa mozno tvoj zadok v leginach lubil aj ked tebe nie, ale tak pacit sama sebe sa snad nechces, nie?
A ty neurcujes komu sa co lubi, mne by sa mozno tvoj zadok v leginach lubil aj ked tebe nie, ale tak pacit sama sebe sa snad nechces, nie?
-
Soviet
Darca
@Hegy: Ona urcuje co sa jej na sebe paci a v com sa citi pohodlne. A je to hlavne a dolezite. To, co sa paci inym, jej moze byt sum a fuk.
Nikdy by som nenosil na sebe nieco, len preto, aby som sa pacil inym ludom, pripadne z dovodu, lebo to je in
Nikdy by som nenosil na sebe nieco, len preto, aby som sa pacil inym ludom, pripadne z dovodu, lebo to je in
Tak ked sa chces pacit tak sa snad nechces pacit sebe nie to je na hlavu.
Ale aj narcisov je kopa, tiez takych poznam, no kafiatko mi taka nepripada
(nehovorime o komforte oblecenia, o tom rec zatial nebola)
Ale aj narcisov je kopa, tiez takych poznam, no kafiatko mi taka nepripada
(nehovorime o komforte oblecenia, o tom rec zatial nebola)
-
Soviet
Darca
Tu nejde o to, ze sa chce clovek sam sebe pacit. Ale o to v com sa citi pohodlne a prijemne. Hadam nebudem nosit obtiahnute tricko s Vckom, len preto, lebo na fore povedal dakto, ze by som v tom dobre vypadal. Potom sa clovek pozrie na ulicu a vidi "chlapov" ktoru vypadaju pomaly ako dievcata (niektori uz vypadaju), lebo moda im tak nakazala. Je to na zaplakanie.
Jasne vidis, ze kafiatku je v leginoch dobre v zahrade a berie ich tak ako ich berie, tak nasilu netreba nutit cloveka si nieco na seba davat
Jasne vidis, ze kafiatku je v leginoch dobre v zahrade a berie ich tak ako ich berie, tak nasilu netreba nutit cloveka si nieco na seba davat
to je na poriadku ja suhlasim, iba ze ona tvrdi ze vyzera v leginach ZLE ja tvrdim ze kazdemu sa paci ine, vela ludom sa moze pacit 
vacsi zadok nieje na zahodenie, aspon je za co chytit 
zato hovorim ze nie kazdemu sa nutne musi lubit kostnaty oriesok... 
..hovorí sa, že "aspoň je kam dávať", ale nechcel som to napísať tak naplnowladas napísal:vacsi zadok nieje na zahodenie, aspon je za co chytit
-
Fabo
Hardcore addict
Páni, vy ste prasce 
a chlapcom začala pracovať fantázia...
aj veľká riť vie očariť, viem o tom svoje...
ale už ste všetci OT a ja tiež
aj veľká riť vie očariť, viem o tom svoje...
ale už ste všetci OT a ja tiež