Zhorela spojka ?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
D4vid
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Zhorela spojka ?

Príspevok od používateľa D4vid »

Spýtaj sa otca, alebo nech to vyskúša niekto kto vie ako spojka vôbec pracuje (lebo zatiaľ mám pocit že v tom máš zmätok)...
A zasa nie že to budeš skúšať na snehu, kde to nebude spojkou ale preklzovaním kolies. Mám pocit že aj to je možné :D
Alebo len kľudne jazdi ďalej, ak sa s autom nič neobvyklé nedeje, kým nepokazíš aj to čo ešte ide ;) :D
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

V skratke, ak auto funguje normálne, teda nerátame to, že smrdí pri vyhrabávani zo snehu... Netreba nič meniť...
WiZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WiZard »

Error_128, pytas sa tu na pomerne jednoduchu vec (a keby aj nie, tak ti to tu uz vysvetlili a napisali, co mas robit) tak tu nenadavaj a najdi si radsej inu temy ty... D4vid ti chel len pomoct a vzhladom tvoje predchadzajuce prispevky nenapisal nic nerozumne, praveze skor naopak...
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dekarbon »

cawte asi mam nieco so spojkou dnes som parkoval va takych jamach od kolies co boli vylisovane od tepla do asfaltu
idem cuvať zacal som pustat spojku jemne pridavat plyn spojka zacala zaberat otacky klesat auto sa triast..normálne tak som rpidal viacej plynu nech sa vyhrabem ale nic auto sa trislo a stalo tak som viacej uvolnil spojku nech ma este lepsi pritlak lebo som si myslel ze mala slaby na to aby sa pohlo autoale otacky iba klesalia klesali cim viac som pustil spojku a zaroven pridaval plyn aby auto nezdochlo....co ma prekvapilo bol fakt ze pedal som mal takmer na podlahe spojka mala plny prutlak a auto zdochlo a nepohlo sa z tej jamy..nechapem pototm som musel znova naštartovať vytočiť to do skoro 4000 a pušťať spojku dokym sa to auto nepohlo ale ta spojka smrdela tak ze som sa skoro zadusil z toho smraadu auto este ide ale ta spojka dostala cez hubu dnes ale ibnak by somsa odtial nepohol..je to už na vymenu ked toto robi? niesu tie pruziny tam unavene? ze davaju slaby pritlak alebo..zeby mekano(veko spojky)?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ty si pako???...keby spojka mala slabý prítlak tak ti to asi nezdochne...či myslíš že od staroby ten motor zdochol?...podľa mňa skôr si mal zatiahnutú ručnú, alebo tam bola veľká jama a je to normálne, alebo máš niečo s brzdami, čo sa tam vzpriečilo...
D4vid
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ručná + ASR?
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

ale ja som ručnu zatiahnutu nemal vždy ju davam dole ked idem preč nejdem zo zatiahnutou ručnou

//autoeditácia príspevku (05 Júl 2012, 13:10)
D4vid napísal:ručná + ASR?
ASR sice to auto by malo mat ale ASR nespravi ze mi zdochne auto

//autoeditácia príspevku (05 Júl 2012, 13:11)
grim ty ma fakt neznasas:D ako asi polka fora ale šak nevadi majte ma radi:DD
veslo121
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa veslo121 »

mám tu taký problém, asi je zodratá spojka, ale chcem si byť istý. dnes som sa rozbiehal do kopca a viac som pridal plynu, vytočilo mi otáčky na 3000 bez toho aby som nejak extrémne zrýchlil, bolo mokro, tak som myslel že sa mi iba šmyklo, ale stalo sa mi to druhý krát na rovnej ceste pri dvojke. opäť som viac pridal a opäť mi vytočilo otáčky asi na 3000.
auto: škoda octavia 1.9 Tdi 66kw čipovaná, 1999, 230 000km, auto som prednedávnom kupoval a dotyčný povedal že neskôr budem asi meniť spojku kôli tomu čipu. je teda tá spojka zodratá alebo je chyba niekde inde ? btw: koľko ma asi výjde nová spojka aj s prácou ?

ďakujem za odpoveď
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

rozbehni sa na 60, zarad najvyssi kvalt, pusti spojku a daj plny plyn... ak Ti otacky vyletia bez zrychlenia, tak je v tahu... ak nie, este s nou cosi pobehas...

spojku si pi tych rozbehoch pustil uplne?

ak budes menit len lamelu, nebude to drahe... cela sada aj s hydraulikou je ale drahsia... ale na hentie motory to bude aj tak nizka ciastka...
veslo121
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa veslo121 »

áno pustil som ju úplne, pôjdem to vyskúšať dám vedieť ako to dopadlo
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

tak je pravdepodobne, ze uz cochvila odide...

s obiehanim alebo prudkym zrychlovanim problem nemas?
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

no chlapci tak pred par dnami mi dožila psojka uplne a musel som ju vymeniť..dal som tam sachs a funguje to ako nove auto..povodna tam bola valeo ale..znicil som jej lamelu az po nity:(
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

divne, vsak ty dost auto setris
Napísať odpoveď