Castlevania Lords of Shadow

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aviceN
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Castlevania Lords of Shadow

Príspevok od používateľa aviceN »

Zdravim, vy co mate konzoly ste urcite museli pocut o tejto Hack n Slash hre, ktora konecne prichadza aj na PC v tzv. Ultimate edicii, ktora obsahuje vsetky DLC, ja osobne sa velmi tesim, kedze na playku ma to prestalo bavit pri urcitej pasazi 2x :/ Snad to uz teda dohram na PC. Na ps/xboxe to bol graficky skvost, som teda zvedavy, ako to vymajstruju na PC, kazdopadne DEMO je uz na stiahnutie na steame.

Recenzia od sectoru 9/10 http://www.sector.sk/recenzia/29148/cas ... shadow.htm

Pripravuje sa aj 2ka, ktora bude taktiez uz aj na PC.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Castlevania Lords of Shadow

Príspevok od používateľa uplink »

Ja som hrával ešte pôvodnú Castlevaniu, behá mi mráz po chrbte, keď počujem tie témy. Staručký titul bol skvost.
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

No, vyskusal som demo, no bez controlleru to nema velky vyznam hrat WSAD IJKL (OU...) inac super.
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

uplink: Simon's Quest? :) Moja oblubena, okrem tych otrasnych hlasok: "What a horrible night to have a curse." (ked pride noc) :D

Ja som to skusal na PS3, ale nikdy som sa k tomu seriozne nedostal. Tesim sa, ze to vyjde na PC (btw. je to potvrdeny Steam release.)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Slayter - hral som prvú Castlevaniu na NES [Nintendo Entertainment System], Vampire Killera na emulátore, Haunted Castle na PS, The Adventure na Game Boy, Castlevaniu III: Draculas Curse na NES, Rondo of Blood na PC, BloodLines na Sega Megadrive originál, Dracula X na NES, Symphny of the Night na ePSXe emulátore pre PSX, Legends na emulátore pre GameBoy, Castlevaniu na N64 som nikdy nehral, ani Legacy of Darkness, to mi chýba, tak isto ako Simons Quest, Circle of the Moon na GBA emulátore na PC, Harmony of Dissonance na GBA emulátore, Aria of Sorrow na originál GBA [bratovom], Lament of Innocence na originál PS2, Dawn of Sorrow som nehral pre DSko, Curse of Darkness som skúšal na prvom xbox emulátore, nešlo :(, Portrait of Ruin som nehral na DSku, aj keď som DSko mal, Order of Shadows na mobile povinnosť :D, Dracula X Chronicles bol remake Rond o of Blood, nehral som, Order of Ecclesia som nehral, Judgement na Wii jo, originál bolo fantastické!, Adventure of Rebirth nehral, Harmony of Despair nehral [na PS3], Encore of The Night nehral [WinMo], Mirror of Fate nehral, ale chcel by som [3Dsko], Lords of Shadow 2 [pc] hral, ale neprešiel. Dúfam že som nepokazil chronologické poradie.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Hral som to na PS3 a je to jedna z najlepsich veci ake som na konzolach presiel, ked som to dohral tak som mal pripraveny God of War a ten som po dvadsiatich minutach s nechutou vypol lebo LoS nasadil latku tak vysoko ze som sa na to nemohol divat. Skutocne skvela hra, ostro sledujem kedy vyjde pokracovanie.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Sa Ti nepáčil Kratos? :| choď sa hanbiť Gangy, do kúta na polienko, šup no že už aj bež...
Gangy
Darca
Darca

No ak mam pravdu povedat tak ma to uprimne aj celkom mrzi, lebo keby som si najprv zahral GoW tak by som si ho urcite uzil a potom by som to zabil LoS-om. Akurat ze opacne uz to bohuzial nefungovalo :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Ja som hral Goda of War ako "intermezzo" pomedzi Castlevaniu. Samozrejme najnovšiu až po. A Kratosa mám oveľa radšej ako Belmontovcov [Simona a jeho odnože] + Alucarda. Podobne ako Kratosa mám rád aj Danteho, ale len toho s dlhými vlasmi :D
Gangy
Darca
Darca

Danteho len z Dantes Inferno :P
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

uplink: nepokazil, islo len o moju narazku :D Ja som hral vsetky Castlevanie na NES a SNES, viac uz nic.
Napísať odpoveď