League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

LukasqoO
King
King

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Uf uf uf, vo vela veciach sa nezhodneme, hlavne ze sme zdravi (ako tak) :)
DEVZYO1G
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Nechápem načo streamuje keď nemá čo ponúknuť .. pozeral som to asi 20 minút. Iba nadávky, urážanie spoluhráčov / protihráčov (takí hráči sú v LoLku najhorší, nech hrajú dobre ako chcú .. ), žiadne rady, priemerný skill, nič prevratné čo by ma udržalo sledovať jeho stream.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

DEVZYO1G - Dostal si sa sám do pt1 za mesiac a pol? Pochybujem, prečo teda nadávaš na jeho skill? DemonLord má nejaký lepší skill ako on? Nie a má stabilne 5-10k viewerov, niekedy aj 20k. Bitch please.
DEVZYO1G
Addict
Addict

PhantomLord vie aspoň zabaviť jeho v celku pozoruhodnými teleport+revive karthus hrami, takisto si to celkom dáva za Ziggsa. Tuto tvoj kamarát je len priemerný Platinum I hráč, ktorých sú tisíce ..
Jeho skill ma netrápi, kludne si pozrem stream aj Silver hráča, o to nejde .. skôr to urážanie spoluhráčov a protihráčov.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nuž, čo som videl viac ako 50 jeho hier, tak uráža obvykle v plnom práve :) takže na tom sa určite nezhodneme.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

DEVZYO1G napísal:PhantomLord vie aspoň zabaviť jeho v celku pozoruhodnými teleport+revive karthus hrami, takisto si to celkom dáva za Ziggsa. Tuto tvoj kamarát je len priemerný Platinum I hráč, ktorých sú tisíce ..
Jeho skill ma netrápi, kludne si pozrem stream aj Silver hráča, o to nejde .. skôr to urážanie spoluhráčov a protihráčov.
phantomlord je super zabavac, na tom sa zhodneme ale co sa skillu tyka tak by som povedal ze taky Rain Man je o dost lepsi.
edit: este som zabudol na Crisa, on nemava vela wieverov ale je to brutalny skiller, jeden z mala vie s Riveninym Qckom preskocit stenu, skusal som to je to dost tazke, a on to skoro kazdy raz urobi.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Ja hrozne neznášam tých only riven hráčov, akože je to super, ale hrozne ma to irituje. Ono existuje vela skilled hráčov ktorý sú underrated ... ale tak čo urobíš, ludia nebudu pozerať nejakého nudného típka aj ked bude hrať ako boh, radšej si pozrú priemerného skilled zabávača.

//autoeditácia príspevku (31 Júl 2013, 21:33)
To isté aj Siv HD, neskutočný zabávač, môj obľúbený streamer .. určite je skilled, ale na takom LCS by si asi ani neprdol ..
LukasqoO
King
King

Neda sa to pozerat. Nonstop urazanie, ponizovanie hracov. Stale mele dokola o zombikoch. Mal by dostat ban tak ako ocelot za ragovanie. Mozno by sa spamatal.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

DEVZYO1G napísal:Ja hrozne neznášam tých only riven hráčov, akože je to super, ale hrozne ma to irituje. Ono existuje vela skilled hráčov ktorý sú underrated ... ale tak čo urobíš, ludia nebudu pozerať nejakého nudného típka aj ked bude hrať ako boh, radšej si pozrú priemerného skilled zabávača.

//autoeditácia príspevku (31 Júl 2013, 21:33)
To isté aj Siv HD, neskutočný zabávač, môj obľúbený streamer .. určite je skilled, ale na takom LCS by si asi ani neprdol ..
on neni only riven hrac, hra vsetko mozne a hra uzasne...only riven je BoxBox a on neni bohvieco
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zeto750 »

Dodrzat par veci a vyhras kazdu hru , to su silne slova myslim ...
Mozes dodrzat vsetko a hrat aj ako profik ale ked raz cely team nevie koho focusovat, ako hrat ako team a vlastne len beha dokola a nic nerobi (to je este lepsi pripad, mozu aj neskutocne feednut enemy team a pod.)
V zasade musi v teame byt aspon par schopnych ludi alebo aspon normalnych, ale to by som chcel asi vela.

Ak je tu niektokto si obcas zahra duo napiste mi nick alebo si ma pridajte , "zeto750" (EUNE)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

100% suhlasim zeto, niektori miestni asi nezazili team ktory uz v lane nafeedi a potom ked sa enemy team zbehne na mid tak nasi vobec nerobia dmg a nic nevydrzia lebo su podfeedeni, jeden clovek proste zapas uplne sam nepotiahne, aj keby sa rozkrajal.
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

minule som sledoval jednu hru kamarata, kde bol ako YI v jungli. Na tope mali Malphila a druhy team tam mal Nasus-a. Early vyhral tym s malphilom nejak 12 4, a nasus bol stale na tope farmil a ked tam prisiel malph tak nasusovi vzdy ostalo zo 15% zivota, no aj tak mal viac o 4-5 creepov ako malph, a ani raz neumrel. A potom malph zacal behat po mape, a nasus si dalej bez ziadneho vacsieho odporu farmil. Nemal nejaku extra farmu, mozno v 20.minute 140 creepov. No pointou je ze, ked bol teamfight bez nasusa, tak kamaratov tim to celkom zvladal, akonahle sa dostavil nasus, nevedeli dat ani 1 kill co bol neskutocne tanknuty a Q robil yimu 25%zHP.
Takze si dovolim tvrdit, ze 1 hrac dokaze otocit celu hru. Sam som este nevidel aby 1 hrac a este k tomu Nasus bol takym dolezitym prvkom. A pri tom nebol pocas hry nafeedeny, a farma bola priemerna.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ty nechapes...jeden hrac dokaze otocit hru ak ma aspon priemernych spoluhracov...
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zeto750 »

Presne tak ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Je zaujímavé že TiTOV hráva proti diamantovým a sú to rovnakí tupci ako bronzoví. Robia tie isté chyby, etc. Nepíšem teraz o premade 5 v 5, kde ste piati na skype, ale o Solo/Duo que, kde komunikujete v chate.

Je jasné že aj banda tupcov s iQ 60 rozbije jedného inteligentna s iQ 180 v tíme so 4mi tupcami, lebo komunikujú, aj keď to nie je isté. Avšak globálny challenge v solo/duo queue je smiešny. Je to stále o tom istom - o náhode.

A čo som pozeral profi zápasy, tak hrajú obvykle hop, alebo trop režim. Vždy je v tíme nejaký exot čo feeduje, alebo sa vymyká norme, preto to vyzerá tak že profi tím vyhráva povedzme 3:1 a musí vyhrať ešte jednu hru a skončí to 3:4 na zápasy. Matematicky je to nemožné, avšak prakticky úplne izi. Stačí jeden nedisciplinovaný somár v tíme a ide to celé do kvetiniek.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal: A čo som pozeral profi zápasy, tak hrajú obvykle hop, alebo trop režim. Vždy je v tíme nejaký exot čo feeduje, alebo sa vymyká norme, preto to vyzerá tak že profi tím vyhráva povedzme 3:1 a musí vyhrať ešte jednu hru a skončí to 3:4 na zápasy. Matematicky je to nemožné, avšak prakticky úplne izi. Stačí jeden nedisciplinovaný somár v tíme a ide to celé do kvetiniek.
hej napr Alex Ich v Gambite casto hra jak kripel a kazi im zapasy...co je skoda lebo ja im drzim palce :?
DEVZYO1G
Addict
Addict

V LCS hlavne nejde ani tak moc o individualny skill ale skor o teamplay. Podla mna cele EU LCS je oničom, nebaví ma to pozerať, vždy viem o čom to bude, nič zaujímavé .. hráči sa boja priniesť niečo nové, radšej budú hrať na istotu stále to isté.

Také NA LCS to už je o inom, to pozerám s radosťou, aj keď sú tam neni také vyrovnané teamy a vačšinou je jasné kto vyhrá (až na pár výnimiek). To isté aj OGN, to pozerám stále, nové taktiky ktoré v EU LCS neuvidíme asi nikdy, velmi vela zaujímavich pickov atď.
zolo22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa zolo22 »

Betarik napísal:
hras na weste ? :D
Ano a ty ? co uz nehras na weste ?
LukasqoO
King
King

Presne, taka karma jungle :)
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Hotwire napísal: hej napr Alex Ich v Gambite casto hra jak kripel a kazi im zapasy...co je skoda lebo ja im drzim palce :?
ano kripel a ty si potom co :roll:
Napísať odpoveď