HTC One | Kovový pomstiteľ, alebo spása ktorá došla neskoro
Re: HTC One | Kovový pomstiteľ, alebo spása ktorá došla nesk
Od cloveka ako si ty ?
....moja slovencina je na tom lepsie ako tvoje chapanie ...
-
metrix0007
Expert
Mam pocit ze tato tema ktoru zalozil uplink sa vymyka podstate kvoli ktorej bola zalozena. Spam vam ide teda.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
dnes som narazil na clanok, v ktorom sa pisalo, ze tento telefon je takmer nerozoberatelny. vraj sa neda rozobrat bez toho, aby sa poskodil screen.
tak som trosku patral a nasiel som postup ako to spravit without damage:
http://www.ifixit.com/Teardown/HTC+One+Teardown/13494/1
tak som trosku patral a nasiel som postup ako to spravit without damage:
http://www.ifixit.com/Teardown/HTC+One+Teardown/13494/1
-
uplink
VIP
guess.whoo - super!
Ku téme. Pre mňa stále najlepší telefón na trhu, ale stále som nemal v rukách tie číny, s lepšími parametrami.
Ku téme. Pre mňa stále najlepší telefón na trhu, ale stále som nemal v rukách tie číny, s lepšími parametrami.
-
guess.whoo
Redeemer
ja tiez teraz rozmyslam nad Oppom, len na bazosi zan chcu este viac ako predajca z ofi stranky 
-
Arkaz
Addict
Kto sa odvazi na skusku to objednat ?
http://www.alibaba.com/product-gs/92371 ... _Quad.html
2 guess.whoo- Ja som tiez chcel oppo find 5 ale uz sa vypredava a nevyraba lebo bude predstavene find 7 a nato si pcokam muhaha =)
http://www.alibaba.com/product-gs/92371 ... _Quad.html
2 guess.whoo- Ja som tiez chcel oppo find 5 ale uz sa vypredava a nevyraba lebo bude predstavene find 7 a nato si pcokam muhaha =)
-
guess.whoo
Redeemer
meh ja by som tento kus nebral (myslim ten fejk)..navyse tam nie je cena
-
metrix0007
Expert
Co si myslite o tych znackach oppo alebo zoppo a este napriklad je nejaka miao .su na tom kvalitou dobre ci nie.nemyslim parametre to uz tam kazdy natrieska aby mal max vykon.a este mate niekto skusenosti so smartfonmi lenovo.
-
Arkaz
Addict
Oppo je cinsky high end ktoreho by som sa vobec nebal (planujem jeho kupu) , zopo som videl vcera na alibabe ale neviem onom vela. miao mas asi ny mysli xiaomi. tak isto cinsky high end velmi dobra znacka a kvalita. Lenovo tak isto no bral by som len lenovo k900
-
metrix0007
Expert
Ok diki a hej xiaomi som myslel.
Chcem sa spytat tych,ktori maju HTC One. V noci, ked je uplna tma-myslim tym,ze na One je cierna obrazovka pri foteni, HTC nedokaze spravit normalnu,ostru fotku.Vzdy je rozmazana. Napr ked som mal S3, Note 2 ,resp mam doma aj Galaxy S4, pri kliknuti na obrazovku sa rozsvieti blesk, a krasne aj v uplnej tme zaostri a nasledne spravi perfektnu fotku. One toto nedokaze. Nemate nejake riesenie? Casto fotim tak,ze kliknem a dotykom sa mi najprv rozsvieti blesk kvoli zaostreniu a pri One mi to fakt chyba:-/ Je aj aplikacia na Google Play,ktora nahradza fotak,ale je strasne spomalena a celkovo nema taky dobry efekt ako klasicka appka
-
uplink
VIP
Hmm, veru, po tme nefotím, tak Ti moc nehelfnem.
Mne ide hlavne o to prisvetlenie pred fotkou..Ako to mam na S4 :-/ Skodaa,skodaa htc
-
uplink
VIP
Skúšal si treťostranové appky na fotenie? Ja viem že je to k*kotské riešenie, ale skús...
P.S.: Odfotil som kúpleňu v dokonalej tme, 0lm a prisvetlil mi tak 4 sekundy pred tým ako cvakol...tak potom nechápem + som ju upravil a pridal ako druhú v PS na rýchlo. Dovolím si tvrdiť že je to o pár priečo lepšia kvalita ako S4, ale môžem sa mýliť.
P.S.: Odfotil som kúpleňu v dokonalej tme, 0lm a prisvetlil mi tak 4 sekundy pred tým ako cvakol...tak potom nechápem + som ju upravil a pridal ako druhú v PS na rýchlo. Dovolím si tvrdiť že je to o pár priečo lepšia kvalita ako S4, ale môžem sa mýliť.
Skusil som,je to strasne spomalene a nie je taka dobra kvalita..Osobne si myslim,ze niektore fotky ma lepsie S4..Dneska som fotil nejake 4 fotky hlavne s macrom S4 a One a dovolim si tvrdit,ze niektore ma S4 lepsie. Nechce sa mi tu zial uploadovat 10-15 MBuplink napísal:Skúšal si treťostranové appky na fotenie? Ja viem že je to k*kotské riešenie, ale skús...
Wow, fajne. Mal si uplnu tmu? Ze na One nebolo nic vidiet? Iba cierna obrazovka?
Akym stylom fotis? Hocijako som skusil,vzdy to bolo rozmazane.Proste ci uz tuknem na obrazovku a odfotim,alebo drzim tlacitko fotenia,vzdy je vysledok rovnaky-rozmazane
EDIT: Teraz som skusil nejake v tme, a niektore boli rozmazane,niektore zase nie..Takze da sa to..Ale stale, prijal by som moznost tuknutia na displej a rozvietenie blesku na zaostrenie,to je paradicka
-
uplink
VIP
V úplnej tme, klasické továrenské nastavenia a hej, neprisvetľuje po focuse, to je nanič. Skús to hodiť na dev fóra, možno to tam dajú, je to len SW funkcia.
Hodil som to na xda. Každopádne,asi sa s tým zatiaľ nič nespravi. Výhodu má,že One dokáže zaostrit aj pri skabuckom svetle,pri úplnej tme je náhoda,či spraví dobrú fotku alebo nie. Mne niekedy spraví fajn,niekedy rozmazana. Ale nejaký update,ktorý by to fixol by nebol od vecí:) Ozaj,aký máš priemerný čas zapnuteho displeja? Využívam GSam Battery Monitor. Na S4 je to cca 4 hodiny.
-
uplink
VIP
Hmm, ako to zistím? V usage mám toto:
Tak,One to žiaľ neukazuje. Preto mám nainštalované GSam Battery Monitor. Tam je písaný aj screen time.
Nejde mi pripojiť screenshot,tak žiaľ neukazem.
Nejde mi pripojiť screenshot,tak žiaľ neukazem.
-
uplink
VIP
Oki nainštalujem si to. Mám takéto teraz, to nestačí?