League of Legends
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
butthurt much? 
Co som nasiel
. Pome si trochu poplackat...
-
uplink
VIP
Darmo no, TiTOV je slávny 
-
Hotwire
Addict
neuveritelne trapny clovek, ale necudujem ze s takym luckom sa dostal z bronze do platiny za mesiac ci jak si to uplink pisal
-
uplink
VIP
Je geniálny, práveže má hrozný unluck. Má dokonalú taktiku a jedno je fakt. Keď ho tí braindead idioti počúvajú, vždy vyhrajú, úplne vždy. Stačí ho počúvať, on zvláda myslieť za piatich naraz.
Takí ako on ostanú nepochopení...
Takí ako on ostanú nepochopení...
-
Hotwire
Addict
a co si mysli? ze proste 4ria ludia sa budu zrazu prisposobovat taktike nejakeho neznameho krikluna ktory im neustale nadava? 
Jemu tá hra už nejak lezie na hlavu nie? Toto by som nerobil ani kebyže mi práve ukradnú Challenger účet do ktorého som investoval 1k € (nič také nemám, iba príklad) .. veď to už je choré čo robí.
Ako som písal, takí hráči sú najhorší, nech hrajú dobre ako chcú.
www.pnpp.sk
Ako som písal, takí hráči sú najhorší, nech hrajú dobre ako chcú.
www.pnpp.sk
-
uplink
VIP
Koment na yt: he cries more than amumu 
Tak ak si niekto nevie získať viewerov svojim skillom, tak si ich získa tým, že plače .. aj to je cesta. Bohužial to funguje ..
o 10 budu hrat Dig vs C9...to bude zaujimavy zapas
prajem to dignitas, aj ked si myslim ze C9 vyhaju, su hrozne strong tento split
-
Hotwire
Addict
koho inak tipujete na vitaza world finals? podla mna bude finale C9 vs lemondogs. takzo povedat ktory z nich by vyhral, lemondogs mi pridu dost tazko porazitelni
takze asi ich
Kedy sa to hra ?
ak dobre chapem tomu systemu, tak podla mna EU teamy si na world finals ani neprdnu, lemondogs mi pridu dost slabi, neviem preco ..
-
Geogomeogo
Light Professional
Hotwire napísal:koho inak tipujete na vitaza world finals? podla mna bude finale C9 vs lemondogs. takzo povedat ktory z nich by vyhral, lemondogs mi pridu dost tazko porazitelnitakze asi ich
Lemondogs? Nič proti nim, ale videl si Kórejcov? Možno sú overrated, ale veľa hráčov, aj profesionálnych, vraví, že niektoré plays, ktoré tam tí hráči robia, sú z inej planéty. MVP Ozone a CJ Blaze sú neskutočne silné tímy atm. Uvidíme, ako to bude s Finals, ale vidím to znovu na Kórejcov. Možno C9. Ale tak ako TSM vyhralo prehľadne minulý Season 2 NA Play-offs, tak aj hneď skončili v Season 2 Finals po prvom matchi s Kórejcami. Všetko sa môže stať.
-
Hotwire
Addict
lemondogs mi pridu takmer nezastavitelni momentalne, sak vyhravaju vsetko co sa da...ale inak je EU o dost vyvazenejsie nez NA a vidno to aj na tabulkach. a nevyhrali minuly rocnik world finals M5 nahodou? tak preco by si teraz EU teamy ani neprdli? 
nezastavitelni? ved sa vysplhali uplne rychlo za posledne tyzdne, vzdy boli na spodku tabulky .. prišiel tam mithy ktorý to tam nejako ma pod palcom teraz a zatial im to pekne vychadza, ale vobec mi nepridu ako silny team ..
-
Hotwire
Addict
no ved za posledne tyzdne, neprehrali skoro nic, a dost vela zapasov vyhrali uplne s rozdielom triedy. na to ze su novacikovia tak hraju velmi dobre.
ako si sam povedal, EU LCS je hrozne vyrovnane, takze to mohlo byt kludne 'stastie' alebo iba prichod Mithy-ho