Z času na čas logo s hernou retro tématikou
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Z času na čas logo s hernou retro tématikou
Ahojte,
Čo by ste povedali na logo s hernou retro tématikou [pre pamätníkov] keď je hluché obdobie? Vadilo by Vám to, neprekážalo, alebo by ste to vrelo privítali?
Ďakujem za feedback,
upl.
Čo by ste povedali na logo s hernou retro tématikou [pre pamätníkov] keď je hluché obdobie? Vadilo by Vám to, neprekážalo, alebo by ste to vrelo privítali?
Ďakujem za feedback,
upl.
- Prílohy
-
- fallout-leto.jpg (29.1 KiB) 944 zobrazení
Re: Z času na čas logo s hernou retro tématikou
neprekážalo, uvítam zmenu 
Uvítal by som. Ideálne nie len hry, ale aj filmy, prípadne vo všeobecnosti niečo (nie len digitálne), čo by vyčarilo úsmev na tvári.
-
uplink
VIP
Ďakujem za feedback chalani!
-
Grim
Darca
...nie som proti, ale to čo si dal ako príklad sa mi nepáči...
-
ktozesomja
Medium Star
podla mna by to bolo fajn, napriklad aj ako pisal niekto predomnou, ze aj s filmami, ked sa zacne premiera nejakeho ocakavaneho filmu, alebo nejake vyrocie vzniku znamej kapely a take nieco ... ze nie len sviatky a kadejake pamätne dni, rocne obdobia ako doteraz
Paci sa mi to. Nemohlo by sa logo vzdy objavit na nejaky cas bez popisu(v tomto pripade fallout)? Aby sme mohli hadat vo co go ?
-
uplink
VIP
Hmm, to ma nenapadlo
dobrý nápad matki...
A víťaz získa tučný šek od Hojko tímu. Deal? 
-
audiotrack
VIP
ani vianoce by ma nebavilo oslavovať každý deň. Ak sa bude logo robiť na hocijakú hovadinu, stratí to čaroktozesomja napísal:podla mna by to bolo fajn, napriklad aj ako pisal niekto predomnou, ze aj s filmami, ked sa zacne premiera nejakeho ocakavaneho filmu, alebo nejake vyrocie vzniku znamej kapely a take nieco ... ze nie len sviatky a kadejake pamätne dni, rocne obdobia ako doteraz
-
typek61
Darca
musim suhlasitHensym napísal:Uvítal by som. Ideálne nie len hry, ale aj filmy, prípadne vo všeobecnosti niečo (nie len digitálne), čo by vyčarilo úsmev na tvári.
-
uplink
VIP
bashnator - tak tak, Fallout je moja srdcovka totálna. Avšak najmä jednotka a dvojka. Tie ostatné už nemali ani z diaľky takú atmošku a neboli také ťažké. Potom sa mi ešte veľmi páčil Rage a architektúra v ňom, aj keď nebol ani z diaľky taký kvalitný ako Fallout 1 a 2.
Osobne si myslím a som presvedčený, že keby prerobili Fallout 1 a 2 do 4K rozliška, bol by v 3D, ale s izometrickou kamerou, super high res textúrami, novými animáciami + rozšíreným príbehom aspoň na 2-3 násobok pôvodného, tak by to bol 1000% best seller.
Škoda len že takéto nápady majú obvykle asi len jednotlivci a remaky nie sú také grandiózne, aké by mohli byť.
Nerozumejú jednému, to že tú hru prešli ľudia, vôbec nevadí, pamätníci zaspomínajú a mladé uchá znovu prežijú niečo, čo im moderná hra neponúkne.
Ak by som mal jedného dňa veľa peňazí, 100% by som dal prerobiť Fallout 1 a 2 na môj obraz a bolo by mi lautr jedno či by bol ziskový, alebo stratový, v podstate by stál 9,99 eur a bol by na úrovni AAA titulov, na soundtrack by som si porivzal Zimmera, aby prerobil tému Falloutu do jeho štýlu a na animácie Michaela Baya [mnohí sa budete smiať, ale jeho FX majú šťavu
] a mal by som zaručený polovičný úspech, ako mal Crysis 2/3, alebo NFS, kde figuroval Bay aj Zimmer [v každom jeden].
Osobne si myslím a som presvedčený, že keby prerobili Fallout 1 a 2 do 4K rozliška, bol by v 3D, ale s izometrickou kamerou, super high res textúrami, novými animáciami + rozšíreným príbehom aspoň na 2-3 násobok pôvodného, tak by to bol 1000% best seller.
Škoda len že takéto nápady majú obvykle asi len jednotlivci a remaky nie sú také grandiózne, aké by mohli byť.
Nerozumejú jednému, to že tú hru prešli ľudia, vôbec nevadí, pamätníci zaspomínajú a mladé uchá znovu prežijú niečo, čo im moderná hra neponúkne.
Ak by som mal jedného dňa veľa peňazí, 100% by som dal prerobiť Fallout 1 a 2 na môj obraz a bolo by mi lautr jedno či by bol ziskový, alebo stratový, v podstate by stál 9,99 eur a bol by na úrovni AAA titulov, na soundtrack by som si porivzal Zimmera, aby prerobil tému Falloutu do jeho štýlu a na animácie Michaela Baya [mnohí sa budete smiať, ale jeho FX majú šťavu