Edit: ešte mi napadlo. Tebe funguje blinkfeed s facebookom dobre? Mne ho tam nechce dat,píše mi problém s overením. Tento problem majú viacerí ,ale pri niektorých fb účtoch to ide.
HTC One | Kovový pomstiteľ, alebo spása ktorá došla neskoro
Re: HTC One | Kovový pomstiteľ, alebo spása ktorá došla nesk
Tu žiaľ nie je písaný čas displeja a podobne
Až v tej appke. Ale ďakujem Ti za sndať 
Edit: ešte mi napadlo. Tebe funguje blinkfeed s facebookom dobre? Mne ho tam nechce dat,píše mi problém s overením. Tento problem majú viacerí ,ale pri niektorých fb účtoch to ide.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Všetko ide, ja by som ten blinkfeed najradšej vy*ebal, ale nechcem inú romku...
To máš fajn. Ja som si tiež myslel,že blinkfeed je hovadina. Ale keď by som tam aj nemal facebook, mám tam správy ,technológie ,nevidím problém,je to pekné:) Prípadne si skús dať Nova launcher prime. Ten som často používal. Ale predpokladám,že chceš mať HTC Sense:)
-
uplink
VIP
Sense je fantastický. Tie ikonky a všetko, ovládanie, počasie, integrácia všetkého. Je to pre mňa optimálny Ui, až na blinkfeed -.-
Hehe, nemuseli ho dávať nasilu,ale osobne mi až tak nevadi. Až nato,že mi tam nejde blby facebook :-/
-
uplink
VIP
A ako presne nejde? Aj keď spravíš factory reset, tak nejde?
Factory som spravil,ale este predtym,ako tam bol facebook,takze teraz by to nepomohlo. Proste v notifikacnej liste mi napise problem s overenim,ked nato kliknem, hodi ma na homescreen a stale to tam je..V blinkfeede mi facebook nejde pridat,vtedy napise daco problem s overenim htc sense alebo daco take..Vela ludi s tym ma problem,zial
-
uplink
VIP
Snáď to fixnú v HTC 
Neviem, tie fora,co som cital, ludia to mali v maji..Takze uz boli updaty a nepomohli, tak neviem. Ale ved kaslem nato.
-
uplink
VIP
Nerozumiem politike HTC. Spravia evidentne naj telefón na trhu a namiesto toho aby sa starali o jeho SW, tak sa nechajú predbehnúť Oppom a neviem akými značkami. Originál svet retardovaných postihov. Všetky firmy spravia niečo, čo je v podstate dobré a potom sa o to nestarajú a skončí to tak ako všetky produkty, fail. Jedine Apple je v tomto iná firma, tam je aj dobrá after-buy podpora a fakt sa starajú o tie svoje dve tri zariadenia. Aspoň niečo.
Presne si to vystihol. Ludia si za Apple vyrobky sice priplatia, samozrejme,ze aj za znacku a prestiz, ale ta kvalita a Apple Care je na inej urovni. Kto nemal iPhone, tazko to pochopi. Ale zaryti Androidaci to fakt nepochopia:) Takisto opacny extrem jablckari..Kazdy OS ma cosi do seba,svoje vyhody i nevyhody.Kazdopadne,k teme, cakal som ,ze by toto HTC mohlo napravit.Ale nie je to take strasne..To si vlastne poviem pri vsetkom a vyvojari na nas kaslu 
-
galbavymartin
Light Professional
To je veľká škoda od HTC preto idú do krachu...okrem Apple sa dosť po SW stránke stará aj Nokia...ale podpora od Xiaomi je priam až neuveriteľná
-
guess.whoo
Redeemer
Nokia? to si robis snad srandu
nepridat take veci do softveroveho vybavenia ako prenos dat cez BT je uplny giga tera fail. Ludia so mid-endom od nokie by len chceli aby ich trapil nejaky blink-feed 
Suhlasim ale s tym, ze mensie cinske a japonske a neviem ake firmy sa snazia prerazit na trh s minimom produktov a tym padom maju podporu ako Apple. Htc ma naraz 15 (?) telefonov a je jasne, ze tvorit softverovu podporu kvalitne pre vsetky je nad ich sily..a vlastne aj nad sily samsungu
Suhlasim ale s tym, ze mensie cinske a japonske a neviem ake firmy sa snazia prerazit na trh s minimom produktov a tym padom maju podporu ako Apple. Htc ma naraz 15 (?) telefonov a je jasne, ze tvorit softverovu podporu kvalitne pre vsetky je nad ich sily..a vlastne aj nad sily samsungu
-
galbavymartin
Light Professional
keď porovnas podporu pri WP u Samsungu či HTC tak Nokia sa stará o svojich zákazníkov nadpriemerne...to že taká a taká funkcia nie je obsahom WP je už iný problém...napr aktualizácia Amber pre Nokie ponúkne slušne SW funkcie, ktoré by som bral aj na droid
-
guess.whoo
Redeemer
nie ze nie je..ved to je iba otazkou sw update-u takze je to presne to..podla mna sa predalo dost vela kusov lumie 610 kde prave toto chyba a xy zakaznikov sa na to stazovalo a prisla podpora? nie
Pokial viem tak prave nokia pridala podporu BT odosielania aj do WP 7.8 nie ?
-
guess.whoo
Redeemer
neviem ako je to teraz, ale viem ze minuly mesiac to este nebolo
-
Kok
Light Professional
Rozmyslam, ze do svojej jednotky narvem
Custom rom, no kedze som v tomto uplny lajk tak Mam par otazok. Aky je vlastne postup? treba unlocknut bootloader, rootnut a potom nahodit Custom rom? Nieco som nasiel o tom na xda forach ale chcel by som info z 1. Ruky
Custom rom, no kedze som v tomto uplny lajk tak Mam par otazok. Aky je vlastne postup? treba unlocknut bootloader, rootnut a potom nahodit Custom rom? Nieco som nasiel o tom na xda forach ale chcel by som info z 1. Ruky
Ja som na svojom One X prvé odomkol bootloader a potom som už nahodil Rom-ku. Počítam že u One-ka to bude tak isto.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Čo má každý s tým rootom? Odomkneš bootloader, skopíruješ romku do telefónu, fastbootneš kernel s cwm pridávaný k tej rom, v CWM wipe-neš všetko a naflashuješ rom