Potom s CSS kodom
Potom s CSS kodom
Mam kod v CSS :
img{
background-color: gray;
display: block;
width: 286px;
height: 176px;
}
ale nechcem aby platil na všetky img na mojej stranke, ale iba na img v určitom div-e.
Ako to mam nastavit?
Dakujem
img{
background-color: gray;
display: block;
width: 286px;
height: 176px;
}
ale nechcem aby platil na všetky img na mojej stranke, ale iba na img v určitom div-e.
Ako to mam nastavit?
Dakujem
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potom s CSS kodom
pred to img napíšeš selector toho divu
Thank you, si asi jediny čo vie HTML tu na fóre.
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2013, 16:56)
ešte sa ta chcem opytat, ked zmenšujem okno tak sa mi zmenšuje aj moj slider.
Co mam nastavit aby sa nezmenšoval spolu s oknom, ale aby sa odrezaval?
Dakujem ti za pomoc
Dakujem ti za pomoc
-
94jakub
Guru wannabe
Nie je jediný, čo vie HTML. Je jediný, kto má chuť reagovať na tvoje idiotské otázky.
Keby si bol aspoň trochu inteligentný, tak si to vygoogliš aj sám.
http://www.w3schools.com/cssref/css_selectors.asp
A BTW, téma je o CSS, nie HTML.
Keby si bol aspoň trochu inteligentný, tak si to vygoogliš aj sám.
http://www.w3schools.com/cssref/css_selectors.asp
A BTW, téma je o CSS, nie HTML.
Noob, ako sám vidíš, HTML je extrémne zložité a vie ho iba zopár stoviek ľudí na svete. Audiotrack je jedným z nich a toto fórum je na to patrične hrdé
Aj vďaka nemu má toto fórum tak kvalitné HTML kódy, aké má.
O to viac ti fandím, aby si sa raz zaradil medzi tých vyvolených.
O to viac ti fandím, aby si sa raz zaradil medzi tých vyvolených.
Audiotrackovi určite pomôže, keď sem dáš nejaký kód pre upresnenie. Z tohoto sa veľa nedozvie.noob napísal:ešte sa ta chcem opytat, ked zmenšujem okno tak sa mi zmenšuje aj moj slider.
chalani zbytočne tu reagujete ak nemate čo povedať k teme, ked vieš HTML tak pošli aj tvoju web stranku rad sa pozriem.
Ja nehovorim že som najlepši ale aspon sa snažim niečo robiť nie ako vy dvaja ko*ot čo ste zareagovali uplne zbytočne.
LOCK
PS: 94jakub - narodil si sa v roku 1994 ty sa nemaš čo ozyvať sopliak, nemas ani na zaplatenie hostingu len taraš
BX - k tvojmu ko*ot sa nevyjadrujem, asi ta mrzi že som ta nepochvalil spolu s audiotrackom, a vieš prečo ty dement? lebo si ticho a potom sa čuduješ
prečo nikto neoceni tvoju robotu. Tiež som zvedavy čo ty si v HTML dokazal stvoriť bez Wordpressu magorko
Ja nehovorim že som najlepši ale aspon sa snažim niečo robiť nie ako vy dvaja ko*ot čo ste zareagovali uplne zbytočne.
LOCK
PS: 94jakub - narodil si sa v roku 1994 ty sa nemaš čo ozyvať sopliak, nemas ani na zaplatenie hostingu len taraš
BX - k tvojmu ko*ot sa nevyjadrujem, asi ta mrzi že som ta nepochvalil spolu s audiotrackom, a vieš prečo ty dement? lebo si ticho a potom sa čuduješ
prečo nikto neoceni tvoju robotu. Tiež som zvedavy čo ty si v HTML dokazal stvoriť bez Wordpressu magorko
-
94jakub
Guru wannabe
Hovorí ten, ktorého večer zavolali domov z pieskoviska.
Postol som ti tu link, kde máš všetko ohľadom CSS selectorov a nielen to.
A keby si si tú stránku prešiel celú, tak by si HTML(nepočítam HTML5) a základy CSS vedel za pol dňa. Pokiaľ si niečo také nevieš nájsť sám, tak radšej ani ďalej neprogramuj, lebo sa tu budeš chodiť pýtať na každú hovadinu.
Očividne si toho veľa nespravil, keď si myslíš, že Wordpress je písaný v HTML.
Ja svoj vek nemám prečo skrývať. Možno nemám na zaplatenie hostingu(neviem akou kruto-prísnou dedukciou si na to prišiel), aspoň mi ho ale nemusia platiť rodičia. Nech už skončia tieto ukrutné prázdniny a deti sa môžu zase vrátiť do školy.
Postol som ti tu link, kde máš všetko ohľadom CSS selectorov a nielen to.
A keby si si tú stránku prešiel celú, tak by si HTML(nepočítam HTML5) a základy CSS vedel za pol dňa. Pokiaľ si niečo také nevieš nájsť sám, tak radšej ani ďalej neprogramuj, lebo sa tu budeš chodiť pýtať na každú hovadinu.
Očividne si toho veľa nespravil, keď si myslíš, že Wordpress je písaný v HTML.
Ja svoj vek nemám prečo skrývať. Možno nemám na zaplatenie hostingu(neviem akou kruto-prísnou dedukciou si na to prišiel), aspoň mi ho ale nemusia platiť rodičia. Nech už skončia tieto ukrutné prázdniny a deti sa môžu zase vrátiť do školy.
-
audiotrack
VIP
keď mu nedáš relatívne rozmery v percentách ale pevné v pixeloch, tak sa bude "orezávať". Resp. mal by sa, ale to ťažko povedať keď nevidím zdroják čo a ako tam vlastne mášnoob napísal:Thank you, si asi jediny čo vie HTML tu na fóre.
Dakujem ti za pomoc
-
yoggy
noob napísal:chalani zbytočne tu reagujete ak nemate čo povedať k teme, ked vieš HTML tak pošli aj tvoju web stranku rad sa pozriem.
LOCK
(pochybujem že má viac ako 18, pokiaľ áno, tak to bude nejaký pribrzdení ko*ot)
Nieco som hladal k CSS, takze mozno niekonu v buducnosti pomoze navod a aj volne dostupne PDFko - https://www.onblastblog.com/css3-cheat-sheet/