USA
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: USA
Kamos bol v emerike so slovenskym vodicakom, zastavil ho fizel za rychlost. Ked zistil, ze je cudzinec tak mu povedal ake su rychlosti, na vodicak mu nepovedal ani slovo a nechal ho ist dalej..
teraz som ho vybavoval, len pre istotu. Stoji 6,50 a robia ho na pockanie. V Amere zavisi od policajta, uznat obyc slovensky nemusia, aj ked to velmi casto robiaxH4wK napísal:som lenivy ist si vybavit medzinarodny ked este aj fotku na ten zastaraly zdrap potrebujem vraj..
-
xH4wK
Vraj europske vodicaky su platne v USA az po dobu 1 roka... tak neviem 
http://answers.yahoo.com/question/index ... 424AAFfRK5
A co citam tak ano zavisi od policajta, mal by byt schopny zistit z vodicaka ci je platny atd a ked je po slovensky tak to je asi tazke
http://answers.yahoo.com/question/index ... 424AAFfRK5
A co citam tak ano zavisi od policajta, mal by byt schopny zistit z vodicaka ci je platny atd a ked je po slovensky tak to je asi tazke
-
RATZINGER666
Darca
xH4wK: nerob si starosti, doteraz som sa nestretol s tym, aby mal v Amerike ktokolvek z mojich znamych problem so slovenskym vodicskym...
-
krankenwagen
Professional
Zdravim, pred dvoma mesiacmi som bol v usa, do 6.9. mam tie 90 dnove viza. Na hranici mi dali papierik, ze keby do 90 dni pridem znova tak ma nebudu az tak kontrolovat. Ked som pri odchode z ameriky tento papierik nevratil, mozu nastat po 6.9. nejake komplikacie? Jedna znama vraj dostala zakaz vstupu na neviem kolko rokov, ked ho nevratila, bolo to brane asi tak, ze sa zdrziava dlhsie ako 90 dni. Jak to teda je? Da sa to tam nejako poslat, alebo zaniest na ambasadu, alebo to netreba riesit? Diky
-
krankenwagen
Professional
Nevsimol som si, ci nieco skenoval. Pytal sa nas, ci nam moze ten papier vziat, len my sme povedali, ze prideme este raz o tyzden, tak nam ho nechal. No nakoniec sa neslo. Zavolam teda na ambasadu asi.