Viem, táto téma je zdanlivo "len pre pánov" ale nie je to tak - veď v Škótsku je sukňa bežnou výbavou mužských šatníkov.
Čo vo vás vyvoláva pohľad pod sukňu? Veď na kúpaliskách bikiny zakryjú oveľa menej než suknička a aj tak - podľa mňa a iných zdrojov - je pohľad pod sukňu oveľa erotickejší a zaujímavejší.
Ohohooo... tak je to ovela viac erotickejsie nez na nejakom kupalisku... Uz len o to ide, ze pozeras pod tu suknu... Vidis "zakazane stranky" co nikto vidiet nemal, ale predsa... To mi pripomina jednu situaciu, ked v skole spoluziacka cez prestavku sedela na stolicke a nohami sa opierala o lavicu... Suknu mala sice dlhu, ale ked mate nohy na lavici, tak je tam taky tunel az do pristavu... Ja som vysedaval o cosi vpredu a stacilo sa len obzriet za seba... Ona si nic nevsimla a my sme mali viaceri potesenie...
A ved co je skrite to je sexi,nie???
ved keby si mal na stole zensku hore-dole bez tak by si sa ozrel a hmmmmm pekne.Ale ak by bola z casti zahalená tak by si si iba domyslal co tam moze mat,a viac by ta to rajcovalo.
Nemám pravdu???
MAm spoluziacku co vobec na seba nedava pozor napr.:zoberie si take presvitnejsie tricko a pod nim pochopitelne poprda a ta podprda jej bola asi kusok mala lebo cely den je bolo vidno polku bradafky a jasne ked si zoberie suknu tak to sa len pozeram a pozeram
Retsko napísal:Ohohooo... tak je to ovela viac erotickejsie nez na nejakom kupalisku... Uz len o to ide, ze pozeras pod tu suknu... Vidis "zakazane stranky" co nikto vidiet nemal, ale predsa... To mi pripomina jednu situaciu, ked v skole spoluziacka cez prestavku sedela na stolicke a nohami sa opierala o lavicu... Suknu mala sice dlhu, ale ked mate nohy na lavici, tak je tam taky tunel az do pristavu... Ja som vysedaval o cosi vpredu a stacilo sa len obzriet za seba... Ona si nic nevsimla a my sme mali viaceri potesenie...
Viete co ? Ano , ako spravny zdravy chlap by som sa URCITE pozrel , ale urcite je to lepsie ked vidim krasnu peknu ritku na ulici , fajne tanga myslim ze je to krajsie ako pozret sa pod suknu ... teda ak by ta dotycna bola na "divoko"
cely ftip je v tom ze to nemoze byt hrane ale musi to vyplyvat zo situacie, proste iba take "letme" nahody... ftedy to ma caro, ale ked sa babenka predvadza a naschval odhaluje je to skor trapne ako erotisch
moj nazor...
Nie, ze by sa mi vystrihy nepacili, ale maximalne, ked ho ma moja holka a len a len pri mne. Inak je to dost provokativne a tak, kazdemu padnu oci len tam.
Vsetko co je zakazane je "najchutnejsie". Ked sa nahodou pritrafi "kuk" pod suknu, a vidime co vidime cely den nemyslime na nic ine len na to. A trenujeme predstavivost co sa asi pod pradlom skryva.
to já v osmý třídě jsem viděl pod šaty učitelce bylo jí asi kolem pětadvaceti stála na schodech a já šel dolů a juk se nahoru byla to krása slunse jí svítilo na šaty a bílé kalhotky zářily pořád jsem chodil nahoru á dolů aby to nebylo nápadny potom jsem dva dny nemoch usnout