League of Legends
Re: League of Legends
chcem viac takychto
a to je login meno: toxictitov

-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ja len dufam ze to hraje, lebo ak nie tak je vazne psychicky chory a patri do cvokarne
ps: ta sisQa_PB by si zasluzila vidiet link na to video
ps: ta sisQa_PB by si zasluzila vidiet link na to video
-
uplink
VIP
Ešte dôležitá, video nie je moc ostré, ale kvalita je na 5tej minúte +- do konca, pre tých čo nemajú čas pozerať celé, tak to stojí 100% za to, podobne dobré ako to prvé čo som upol. Toto je taká kompilácia, robil ju jeden borec, nie ja. Ako ho tak pozerám po dlhšej dobe, tak majster Meliško je šuvix
-
Hotwire
Addict
OT: inak vidim ze ste to nakoniec nakodili ze pri videu ukazuje aj nazov...no vidis a kolko kriku pre to bolo 
uplink ty holub, toto som si o tebe nemyslel 
-
uplink
VIP
Hej no tak ma Slavo volá 
ze kolko holubov poznas
inak ak to cele hra na nas tak kruta taktika 
-
uplink
VIP
Nehrá to
...je to realita
...keď raguje, tak raguje...naozaj.
a ja som si myslel ze som prvotriedny rager
no dobre idem ja off, lebo sa nemozem prestat pozerat na ten jeho stream xD asi mi je*e. ovladol ma 
-
Hotwire
Addict
inak v ragovani na Godvajna nikto nema
toto je len mala ukazka, ak ho este nikto nevidel 
saso ho ani nestunnol..co som pozeral par poslednych stranok tohoto topicu, nechapem, kde chodite na tych streamerov..jeden horsi nez druhy
ja rad pozeram streamy,ked niekto hra junglu alebo lee sina,kedze hravam zvacsa to.Ale pozeral som vela streamov aj co streamuju chlapci zo silveru.Niektori su fakt dobry v individualnom skillu a lane phase,no ako nahle pride cas na group a nieco urobit spolocne,tak tam to viazne.Po pravde aj ja som robil to iste.Mal som vyhratu linku,par killov sme dali na mide lebo som roamoval.Samozrejme som sa prechadzal cez enemy junglu bez visionu a zahadzoval hru.Isiel som si farmit kym moj team defoval vezu atd.. Taketo vazne chybi som sa odnaucil robit a dostal som sa z takeho silveru III-V do I.Ale najradsej mam ked mam vo svojom teame silver I.Ked dostanem GOLD V,tak viem,ze sa nebude tak snazit,lebo on v podstate nema co stratit,ale tyto zo silveru budu hrat aj s jednou nohou len aby sa dostali do goldu 
mi nehovor ze clovek co si da login do hry 'toxictitov' nerobi zo seba idiota schvalne ..
-
uplink
VIP
No vidíš, nerobí. Má ho ako recesiu, lebo ho tak nazval riot team. Na truc si dal taký alt.
cize ma druhy acc tym padom.ozaj ma on frajerku?
-
uplink
VIP
A Ty máš karbónový bicykel za 3k evri?
nemam,ale k comu ta otazka.neboj nejdem kydat na tvojho kamarata.ja ho plne chapem.pokial si nehral v bronze a vychod europy,tak ho nepochopis.ale nechapem ho az tak na 100%, je to len hra.a pokial by sa takto spraval pred zenou,tak ho asi posle do teplych krajin.ked to robi kvoli divakom a vyske pozreti,tak ok.neviete ci ich za to aj twitch plati,na zaklade videni?
Myslím že to bude podobné ako na youtube, ale takisto musíš byť partnered aj na twitch.
-
uplink
VIP
Na twtich.tv som mu zaplatil nejaký poplatok, či na ten streamovací soft či kde. Aby mohol streamovať. 50 eur na rok to je.
-
aruN
Professional
hral som v bronze V a nikdy som nemal potrebu správať sa ako on. nuž a to je krásna ukážka toho, aký je každý jedinec iný