Konšpirácie naše každodenné
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Konšpirácie naše každodenné
Logicky, synku - ak o mne nevieš zhola nič, tak o mne nemôžeš vedieť ani to, čo si napísal. Zdá sa teda, že Balvorn má čistú pravdu...Dúfam, že medzi tých "iných" nepočítaš aj seba, papučkového odborníka od PC, ktorý boh vie, či vôbec opustil rodnú hrudu, ale vidí do každej veci, ktorú spáchali*páchajú*spáchajú USA, Židia, Ilumináti, Slobodomurári, CIA, NSA, FBI, MI5, Mossad, KGB, SIS a vlastne všetci. Lebo to tak tvrdia alternatívne médiá a my ostatní sme ovce.
Áno - hyperbolizujem. Ale s takými ako ty sa nedá ináč baviť. Now get off my Internets.
Áno - hyperbolizujem. Ale s takými ako ty sa nedá ináč baviť. Now get off my Internets.
a vy tomu verite ze fico kradne?podla mna konspiracia zufalych volicov a clenov sas
Samozrejme, ze nekradne. Preto sa mame tak vyrazne lepsie, odkedy nastupil.
Son-Goku: A ty veríš tomu, že Mečiar a Dzurinda kradli? Podľa mňa, konšpiracia zufalých komunistov a dôchodcov, ktorým chýbalo mlieko za tri koruny. ...argumentácia poď ma z boku...
Nie je to môj názor, je to fakt.butthead napísal:Je to tvoj nazor, hoci si ho aj natetuj na celo.
Práve v tejto chvíli tvoj život naplnil svoj pravý zmysel. Nenarodil si sa zbytočne. Narodil si sa presne preto, aby si napísal túto vetu a tým ma v dnešný krásny piatkový večer pobavil. Ďakujem.veddy napísal:Primárne neverím ničomu čo Slay píše.
Vedeľ som, že sa všetci na to chytia ako malé deti.
Na to že primárne neverím tomu čo Slay píše. A to napriek tomu, že v danom príspevku som s ním súhlasil.
Aj tak to musia detičky v škôlke rozoberať. Aj keď sa to vôbec témy netýka..
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2013, 18:39)
A teraz znovu k téme.
Life is not fair.
S tým asi všetci súhlasia.
Ale hádam to nikto nechce dávať ako ospravedlnenie.
Je to len taký bezvýznamný, ale stále pravdivý komentár.
Na to že primárne neverím tomu čo Slay píše. A to napriek tomu, že v danom príspevku som s ním súhlasil.
Aj tak to musia detičky v škôlke rozoberať. Aj keď sa to vôbec témy netýka..
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2013, 18:39)
A teraz znovu k téme.
Life is not fair.
S tým asi všetci súhlasia.
Ale hádam to nikto nechce dávať ako ospravedlnenie.
Je to len taký bezvýznamný, ale stále pravdivý komentár.
Pozri viem o tebe vela, logicke myslenie som zdedil po rodicoch(co ty, samozrejme nie). Kopec veci si viem odvodit na zaklade zopar prispevkov. "ktorý boh vie, či vôbec opustil rodnú hrudu" dakto by ste mohli spravit vycuc kolkym ludom tuto vetu napisal, by sme sa dobre pobaviliseth82 napísal:Logicky, synku - ak o mne nevieš zhola nič, tak o mne nemôžeš vedieť ani to, čo si napísal. Zdá sa teda, že Balvorn má čistú pravdu...Dúfam, že medzi tých "iných" nepočítaš aj seba, papučkového odborníka od PC, ktorý boh vie, či vôbec opustil rodnú hrudu, ale vidí do každej veci, ktorú spáchali*páchajú*spáchajú USA, Židia, Ilumináti, Slobodomurári, CIA, NSA, FBI, MI5, Mossad, KGB, SIS a vlastne všetci. Lebo to tak tvrdia alternatívne médiá a my ostatní sme ovce.
ale vidí do každej veci, ktorú spáchali*páchajú*spáchajú USA, Židia, Ilumináti, Slobodomurári, CIA, NSA, FBI, MI5, Mossad, KGB, SIS a vlastne všetci. Lebo to tak tvrdia alternatívne médiá a my ostatní sme ovce.
?
prvý odstavec: to je ten ďalší vtip, ktorý som si pýtal na predošlej strane, aj tento sa ti podaril Bobala
ten tvoj otáznik: nechápeš tomu čo tým seth chcel povedať? tak evidntne si žiadne logické myslenie nezdedil alebo.... (domyslite si, lebo dostanem basu za uražanie)
ten tvoj otáznik: nechápeš tomu čo tým seth chcel povedať? tak evidntne si žiadne logické myslenie nezdedil alebo.... (domyslite si, lebo dostanem basu za uražanie)
1.odst. Heh, som rad ze tu mam fanusikov, elektronicke podpisy porozdavam az bude cas
2.odst. nechapem, ale to kym z tych debilin co tu niektori ludia popisu clovek vyjde, tak to aj chvilu trva
2.odst. nechapem, ale to kym z tych debilin co tu niektori ludia popisu clovek vyjde, tak to aj chvilu trva
Takisto svojský typ človeka, mierne (či dosť?) arogantný, ale práve preto ma bavia jeho videá, aj keď neviem vždy posúdiť, do akej miery hovorí pravdu a pod., ale niekedy proste zaujímavé info. Neviem či to patrí do tejto témy, ale napchal som to sem. Jeho "posledná" prednáška (asi 43. v poradí
):
Marián Vitkovič - Smrť ekonómie, znovuzrodenie politickej ekonómie
Marián Vitkovič - Smrť ekonómie, znovuzrodenie politickej ekonómie
-
seth82
Darca
Bobala: Info verejne dostupné na nete nenapovedá nič konkrétne o človeku a o tom, či vie alebo nevie uvažovať. Je mi šuma fuk, či tu spravíš nejaký rozbor toho, koľkým ľuďom som tu frázu už napísal - najhoršie na tom je, že nikdy o sebe radšej nič neprezradia a kopú tu anonymne. To nie je vtip a ani pokus o vtip. To je iba konštatovanie. A ak si zdedil logiku po rodičoch (tak toto je nový predmet skúmania pre vedu - zdediť logiku - to sa dá, alebo to bola iba nepodarená metafora?), tak si ju zjavne nevyužil v tom, čo si vyznačil kurzívou.
Netuším, prečo sa tu s tebou vôbec bavím, v minulosti som sa už s tvojou osobou dostal do takéhoto loopu a nemalo to zmysel už vtedy...Na papučkových odborníkov od PC proste nemám, no.
Netuším, prečo sa tu s tebou vôbec bavím, v minulosti som sa už s tvojou osobou dostal do takéhoto loopu a nemalo to zmysel už vtedy...Na papučkových odborníkov od PC proste nemám, no.
ľudia nedoťahujte sa ako malé deti a seriózne sa vyjadrite. Seriózne, nie ako malé deti..
Na 10:25 min. - Windsor Tower v Madride horela 20 hodín a zostala stáť..
V histórii nieje ani jeden prípad, okrem 911, kde by sa budova s oceľovou konštrukciou kvôli požiaru rozsypala na trosky a prach.
Na 10:25 min. - Windsor Tower v Madride horela 20 hodín a zostala stáť..
V histórii nieje ani jeden prípad, okrem 911, kde by sa budova s oceľovou konštrukciou kvôli požiaru rozsypala na trosky a prach.
Existuje v historii pripad riadenej demolicie zhora dole?
A jestvuje v histórii prípad budovy, cez ktorú prefrčalo v takej rýchlosti tak veľké lietadlo, s toľkým benzínom? Nejestvuje. Teda už vlastne jestvuje 9/11 a vieme ako to dopadlo.
Nevyvrátiteľný dôkaz sabotáže 9/11 -
Celá záležitosť zhrnutá do 5 minút.
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2013, 12:47)
1961 Architektov a Inžinierov sa pýta ako je možné, aby 911 bolo tak, ako uvádza(neuvádza - Kolaps WTC7 nie je vysvetlený) oficiálna správa.
http://www.ae911truth.org/
Celá záležitosť zhrnutá do 5 minút.
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2013, 12:47)
1961 Architektov a Inžinierov sa pýta ako je možné, aby 911 bolo tak, ako uvádza(neuvádza - Kolaps WTC7 nie je vysvetlený) oficiálna správa.
http://www.ae911truth.org/
-
seth82
Darca
Nie je to dôkaz a nie je nevyvrátiteľný. Už dávnejšie som si všimol, že tvoje tvrdenia a vetné zoskupenia sa nápadne podobajú na nadpisy z Nového Času, Bosorky a Fiškála, už im chýba iba ten výkričník. Tie bulváry sú na tom ale ešte lepšie ako ty, používajú totiž magické slovíčka "vraj, pravdepodobne, asi, možno", ty to už ale považuješ za hotovú vec. A tie tvoje weby, ktoré si ľahko vygúgli aj malé decko so strednou úrovňou gramotnosti - to ani nejdem komentovať.
Tvoje trollovanie je neefektívne a smiešne.
Tvoje trollovanie je neefektívne a smiešne.
-
TommyHot
Addict
seth bulvar pouziva "vraj, pravdepodobne, asi, mozno" len kvoli pravnej ochrane.. kazdopadne suhlasim, ze konspiratori maju uz dopredu vo veci jasno, bez toho aby hladali pravdu..
Asi ste neporozumeli obsahu.
Prosím pozrite si to pozorne ešte raz.
Ak nejakým slovám nerozumiete použite slovník.
Môžte sa spýtať aj mňa. Rád vám to preložím.
Prosím pozrite si to pozorne ešte raz.
Ak nejakým slovám nerozumiete použite slovník.
Môžte sa spýtať aj mňa. Rád vám to preložím.
Preloz mi to prosim, dik.
-
seth82
Darca
Aj ja pekne poprosím o preklad, môžeš to prosím preložiť celé? Z angličtiny som dutý, je to pre mňa reč neznáma...A prilep to sem vo forme titulkov, aj s časovými návesťami, ďakujem.