wordpress - notifikacny email
wordpress - notifikacny email
Zdravim..Ked sa chce niekto zaregistrovat na moju stranku,tak mu nepride email s heslom..Pouzivam Sidebar login ale aj ine som uz vyskusal. Nemam k dispozicii email,pretoze vyuzivam len free subdomenu. Ako nastavim,aby tie emaily odosielalo z mojej gmail adresy? Vdaka
Re: wordpress - notifikacny email
V nastaveniach to máš, malo by to rozposielať z mailu administrátora, alebo z hocijakej adresy čo nastavíš. Len je možné že to potom gmail hodí do spamu.
No tak to v podstate aj robim, len ten email nie a nie prist. Skusal som aj zmenit, no na ziadny nepride. Kde by este mohla byt chyba ?
Kde máš hosting?
biz.nf |neviem ci poznas
Nepočul som o tom, skús napísať na podporu, alebo skús Endoru tam ide všetko ako má.
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2013, 12:25)
Neviem prečo si si to vlastne vybral, má to 250 MB priestor, žiadne zálohy ani inštaláciu jedným klikom.
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2013, 12:25)
Neviem prečo si si to vlastne vybral, má to 250 MB priestor, žiadne zálohy ani inštaláciu jedným klikom.
ani neviem, asi ta subdomena sa mi pacila
....na endore je 30 gb aj pre freetakov ? btw: web si presuniem cez ftp? som beginner 
aha uz viem preco nie endoru..lebo teraz toa trv ked sa registrujes lebo musis mat to id konto
aha uz viem preco nie endoru..lebo teraz toa trv ked sa registrujes lebo musis mat to id konto
Pozri si správu, napísal som ti tam môj skype ti pomôžem.
pisal som ti dve spravy, dalo to do neodoslanych... tak pod na skype