Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Dumbass
Light Expert
Light Expert

Re: Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Príspevok od používateľa Dumbass »

Zdravím
Potrebujem pomoc, keďsa pripojím na server s módom BaseBuilder a verziou 7.2 Csko mi padne robí to aj na Steame aj na Non Steame, nevie niekto kde môže byť chyba?
ďakujem za rady
Sp!rit
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sp!rit »

Zdravím, potrebujem pomoc. Mám CS 1.6 Non Steam a keď ho chcem zapnúť, tak mi vypíše to, čo je v prílohe. Mám W7 64 bit, nebude problém v tom? Poraďte mi, prosím, ako to mám spojazdniť.
Prílohy
Schránka01.jpg
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Sp!rit: Otvor zložku s hrou, klikni pravým na cstrike.exe a vyber Vlastnosti. Potom klikni na Kompatibilita, tam povoľ Kompatibilný režim a vyber Windows 7.
Devix
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Devix »

Neviete mi poradit ako by som mohol spravit server cez hlds a hamachi kde by bol paintball mod s botmi a mohli by sa pripojit aj nejaky kamosi?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Teraz neviem co chces lebo rozchodit funkcny paintball mod s botmi neni jedoduche.
na druhu stranu hlds a hamachi by nemal byt problem akurat do server.cfg si daj zaznam "ip 5.X.X.X" ako ti prideli hamachi ked ho zapnes a po uspesnom starte hlds a pripojeni do hamachi roomu si daju kamosi connect a tvoji IP a ak to nepojde zneguj hodnotu variable sv_lan .
Nezabudni poriesit veci ako firewall a pod.
Klucovo k tomu modu: metamod, amx mod, drobnosti okolo si uz vygoogluj necakaj vsak *.exe next next finish play...
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

rados915 napísal:Sp!rit: Otvor zložku s hrou, klikni pravým na cstrike.exe a vyber Vlastnosti. Potom klikni na Kompatibilita, tam povoľ Kompatibilný režim a vyber Windows 7.
To pomohlo, no keď som nainštaloval iné CS (pretože to mi začalo robiť problémy), tak to nové CS zasa vyhadzuje toto, čo je v prílohe. Prosím o pomoc.
Prílohy
Schránka01.jpg
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Choď zo zložky s hrou a nájdi tam súbor, ktorým spúšťaš hru. Klikni pravým na súbor, vyber Vlastnosti a do spúšťacieho parametru dopíš toto: -autoconfig -32bit -sw -noipx -d3d a spusti hru.

// Problém sme vyriešili cez SS. Keby mal niekto v budúcnosti rovnaký problém tak treba otvoriť zložku s hrou, spustiť Half-Life hru, ísť do Options - Video, v Renderer vybrať D3D a kliknúť na Apply. Potom by už nemalo vyhadzovať chybu vyššie.
lukyyy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa lukyyy »

caute, mam cs 1.6 ns, hravam to strasne dlho, len teraz, pravdepodobne po nainstalovani steamu sa mi stalo, ze na hocijaky server sa chcem pripojit, vzdy ma to automaticky presmeruje na server v-gaming.sk gungame, cital som uz o tom rozne diskusie, nieco podobne sa riesilo aj tu, ale nic mi na to nepomaha, ani preinstalovanie cs,ani nainstalovanie inej verzie, ani vymazanie resource, ani vymazanie configov, co tom este moze sposobovat?? ako sa mam toho zbavit??
igor21
Novice
Novice

Príspevok od používateľa igor21 »

čaute,
Prečo nepočujem na JB,BB atď. zvuky iných hráčov ??
Len mi to blika že niečo rozprávaju..
Kamoš si to opravil ale on si stiahol nejaký ten patch na steam aby počlu NS hráčov ale už sa to nedá stiahnuť hľadal som to ale nemašiel :( a kamoš to už nemá :(((
MiKi :) ;)
Novice
Novice

Príspevok od používateľa MiKi :) ;) »

takže vy ste už naozaj drbnutý ? :sly: takže za verejnú IP sa platí 3 dny je skúšobná doba zdarma , ked už máte server cez ten routher airlive viete že vám može niekto hacknut PC a nainštalovať vírus !! Radím vám aj ked sa za to platí je to výhodnejšie ako keby ste dostali vírus a celý PC za 600 euro čo mám aj ja by bol v riti :( takže chodte do :smt098
lajci
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lajci »

Zas nijake decko sa reglo aby pisalo chu***** keby si aspon pisal normalne a nie zelenou kto by si daval tu namahu a hackoval tvoj komp za 600 eur ? :D maximalne ti spravia DDOS a bude ti sekat net.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

za 600e? to si tak sprosty že nevieš reinštal pc?
woxter
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa woxter »

zdravim.. mam taky problem ze ked spustim cs 1.6 a idem do hry tak rped vyberom timu kde sa dava ok sa odtial proste nepohnem.. nejde mi kliknut na OK ... ani enterom ani nic ako keby mi ta hra proste sekla.. neviete co s tym ? hru som preinstaloval 3x z roznych stranok,... dakujem za rady
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

Kúp si original :wink:
woxter
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa woxter »

ty ko*ot poje**** je*em ti celý orignál ja sa pýtam na niečo iné tak keď nevieš poradiť tak drž láskavo pi*u, dúfam že nie si taký ko*ot a pochopíš to ďakujem

//Nauc sa slusne spravat,inak to ani v osobnom zivote daleko nedosiahnes.
Basa 3 dni.
japaja
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa japaja »

haters gonna hate :!:
Neuralizer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Neuralizer »

woxter napísal:ty ko*ot poje**** je*em ti celý orignál ja sa pýtam na niečo iné tak keď nevieš poradiť tak drž láskavo pi*u, dúfam že nie si taký ko*ot a pochopíš to ďakujem
Myslíš si, že ti niekto pomôže keď sa k ľuďom chováš takýmto spôsobom? Teraz sa tu regneš, začneš nás tu urážať a čo od toho čakáš... pomoc? Najprv ti odporúčam slušne sa chovať a mimochodom asi dvakrát si porušil pravidlá fóra, takže na to by som si tiež dával pozor.

K tomu CSku... ak nemáš originál, tak hľadaj problém tam kde si ho stiahol, nie tu.
Pigesko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

woxter napísal:ty ko*ot poje**** je*em ti celý orignál ja sa pýtam na niečo iné tak keď nevieš poradiť tak drž láskavo pi*u, dúfam že nie si taký ko*ot a pochopíš to ďakujem
Veď riešenie problému som ti poradil :wink: S originálom by si zrejme tento problém odstránil...keby si nebol taký odpad a napísal niečo normálne, chcel som ti giftnúť originál zdarma, keďže tu mám ešte pár "kusov".
pacho666
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pacho666 »

poradte, stiahol som a hral som na nonsteam serveroch, ktore som si ulozil do Favorites.
Na dalsi den som to zapol a zrazu vidim taketo menu. (vid obrazok)

http://img19.imageshack.us/img19/2671/lxc4.png

Nech kliknem na cokolvek, miesto otvorenia okna mi automaticky connectuje nejaky server.
Ako to zmenim? po kliknuti na find server mi ma vyskocit okno napr s favorites a JA si vyberiem, kde chcem hrat a nie, po kliknuti mi vytaca nahodny server.

VDAKA
lajci
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lajci »

pokial mas original tak v steame overit integritu aby sa ty skontrolovalo a stiahlo original subory pokial original nemas tak si ho kup o mesiac si to kupis za 3 eura a to neni moc a aspon budes mat po problemoch
Napísať odpoveď