norton 360
norton 360
Zdravim, chcel by som sa opytat aku mate skusenost s antivirusom norton 360? lebo mam moznost si ho dat na novy notebook, ale bojim sa, ze ho bude spomalovat...mam totiz este starsi notebook, ktory som dostal od t-com, ale ide strasne pomaly a neviem ci to nieje prave vinou tohto antiviru... Pripadne aky iny antivirus by ste mi doporucili , ktory mi ochrani pocitac...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: norton 360
najnovší norton, kaspersky a bitdefender sú najrýchlejšie riešenia na trhu
. Rýchlejšie ako eset, microsoft alebo avira
-
yoggy
pokiaľ nesťahuješ a nerobíš nič nelegálne
tak anti vírus nepotrebuješ... anti vírus ti akurát zoberie z ramky a pôjde NTB ešte pomalšie ako išiel predtým, ak ho samozrejme používaš len napr na net popr. skype
dik za rady
jasne ze stahujem z netu
kupil som si herny notebook
no neviem jak to je, ale vsade propaguju antivirus s tym, ze staci par sekund na nete bez anti a pocitac sa moze infikovat
jasne ze stahujem z netu
no neviem jak to je, ale vsade propaguju antivirus s tym, ze staci par sekund na nete bez anti a pocitac sa moze infikovat
-
yoggy
Moja chyba,
keď máš na to výkon a pod. tak rozhodne si ho daj ale na ten starší je to tvoja voľba. Mne osobne kaspersky bral od 100mb do 300mb ramky 
no tak ten starsi notebook je smejd co som dostal zadarmo ku netu... a ide strasne pomaly asi kvoli antiviru, ale ten novy ma 6gb ramky takze dufam, ze na tom antivirus nejak nepocitim
a bez antiviru by som sa neodvazil otvorit prehliadac... najme v dnesej dobe, ked clovek pouziva este aj internet banking a e-mail
a bez antiviru by som sa neodvazil otvorit prehliadac... najme v dnesej dobe, ked clovek pouziva este aj internet banking a e-mail
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja ešte vždy odinštalovávam z klientských PC norton, lebo vždy niečo zablokuje a niečo kvoli nemu nejde, vec, s ktorou ten debilný avs nesúvisí a keď ho dám preč, zázrak. Dám tam MSE, alebo KiS a všetko ide ako po masle.
-
yoggy
dnes už existuje SMS overenie napr na G MAIL, a potom v IB je to podobné, môže zistiť tvoje heslo ale nič ti tam nespraví, pretože na to potrebuje buď SMS overenie, čítačku alebo GRID kartu (vo VúB to budu rušiťble93 napísal:
a bez antiviru by som sa neodvazil otvorit prehliadač... najme v dnesej dobe, keď človek pouziva este aj internet banking a e-mail
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Neriešim ram usage, ja mám 16GB a 99% nových pc ma 8GB takže to fakt nieje problém. Riešim náročnosť na disk a cpu. Jeden čas som používal originálneho nortona, od 2007 až po 2010, a musím povedať, že je to dokonalé bezpečnostné riešenie, možno by som ho uprednostnil pred Kasperskym ale teraz som si kúpil toho a tiež som spokojný
ble: to že máš herný notebook automaticky znamená že sa z teba stane warezák?
ble: to že máš herný notebook automaticky znamená že sa z teba stane warezák?
yoggy napísal:pokiaľ nesťahuješ a nerobíš nič nelegálnetak anti vírus nepotrebuješ... anti vírus ti akurát zoberie z ramky a pôjde NTB ešte pomalšie ako išiel predtým, ak ho samozrejme používaš len napr na net popr. skype
to je blbost...
//autoeditácia príspevku (03 Aug 2013, 19:48)
ja mam nb 1,6ghz 512 MB ram .... puppy linux mi na tom bezi celkom svizne .... startuje do 30s prehrava mi hudbu filmy flash....otvorim na tom vsetky dokumenty ... jedine co mam trochu problem slovenska lokalizacia napr. titulky filmovble93 napísal:no tak ten starsi notebook je smejd co som dostal zadarmo ku netu... a ide strasne pomaly asi kvoli antiviru, ale ten novy ma 6gb ramky takze dufam, ze na tom antivirus nejak nepocitim