League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa uplink »

aruN - citujem TiTOVa: "Nechápem to, ľudia sa nevedia tak reálne a naozaj rozčúliť, tak kvalitne od srdca. Asi ich tie veci netrápia tak ako mňa." to je hlavný dôvod jeho roid ragov, lebo nič v sebe neskrýva. Neviem či som to len ja, 99% času sa správam ako flegmoš, sangvinik, proste mám<>sta, avšak sú dni, kedy mám chuť spraviť zo svojej izby/pracovne "kůlničku na dříví".

No a TiTOV si vybral tú možnosť, že keď je v ňom hnev, dá ho von.

Aby ste tomu presnejšie rozumeli, pre Vás toto bude najpochopiteľnejšie. Predstavte si situáciu že ste bohatý, máte zdravie, ste vymakaní, máte ženu a 4 deti. Jedného dňa Vám žena ujde aj s deťmi a ako dôvod uvedie že našla ešte bohatšieho a ešte vymakanejšieho ako ste Vy, že by ste mal na tom zapracovať a potom sa ku Vám možno vráti. No a TiTOVa rozčulujú pre nás bežné veci asi tak, ako by Vás rozčúlilo toto.
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

uplink napísal:Na twtich.tv som mu zaplatil nejaký poplatok, či na ten streamovací soft či kde. Aby mohol streamovať. 50 eur na rok to je.
Sranda, sú softy s lacnejšou licenciou (napr. Action! or Mirillis za 29$ročne).
Som zvedavý či si niektoré softy do tých poplatkov nedávajú aj pár $ ktoré ide priamo im do vrecka.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

uplink napísal:aruN - citujem TiTOVa: "Nechápem to, ľudia sa nevedia tak reálne a naozaj rozčúliť, tak kvalitne od srdca. Asi ich tie veci netrápia tak ako mňa." to je hlavný dôvod jeho roid ragov, lebo nič v sebe neskrýva. Neviem či som to len ja, 99% času sa správam ako flegmoš, sangvinik, proste mám<>sta, avšak sú dni, kedy mám chuť spraviť zo svojej izby/pracovne "kůlničku na dříví".

No a TiTOV si vybral tú možnosť, že keď je v ňom hnev, dá ho von.

Aby ste tomu presnejšie rozumeli, pre Vás toto bude najpochopiteľnejšie. Predstavte si situáciu že ste bohatý, máte zdravie, ste vymakaní, máte ženu a 4 deti. Jedného dňa Vám žena ujde aj s deťmi a ako dôvod uvedie že našla ešte bohatšieho a ešte vymakanejšieho ako ste Vy, že by ste mal na tom zapracovať a potom sa ku Vám možno vráti. No a TiTOVa rozčulujú pre nás bežné veci asi tak, ako by Vás rozčúlilo toto.
s takym pristupom bude rad ak ho nejebne o zem uz v 30ke
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Najlepsie ako tam bali cez pokec vlhke 15stky v pozadi :D Ten jeho stream ma baví, nechal som sa nachytat .. jeho zbran - rage na nachytanie viewerov funguje, ale zeby som si z jeho hry bral nejake neponaucenie alebo nieco podobne to nie, iba cisto pre zabavu.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no takto, proxy singed sa da hrat este ovela lepsie nez to robi on...killovat creepy za vezou naucis aj cvicenu opicu, v tom neni ziadny skill...on dost feedi, kazdy zapas ma tak 2/8 apod, a furt ked skape tak len pi*uje na spoluhracov, aby si liecil ten svoj komplex. nech si pozrie Rain Manov stream niekedy, ze sa nauci jak sa hra singed bez toho aby feedil :roll:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Hotwire - no to je viacmenej plán, že ho je*** buď doma pri PC, alebo ak sa náhodou dostane, tak na nejakej súťaži. Preto to celé robím[e] :)...bude super video a stane sa slávnym.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

stane sa slavnym ako clovek ktoreho porazilo doma za pc? :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Stane sa slávnym ako človek, čo ragoval tak dlho a tak veľmi, až ho z toho *eblo doma pri pc/na súťaži.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

to chcem vidiet kto by takeho cloveka chcel do tymu na sutaz...
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

ja som bol tiez v bronze V v podstate. v sezone 2 600 elo,ci kolko som to mal.To bol moj vrchol ragov.Teraz v silveri ragujem ale pomenej sa stane,ze by som bol vytoceny do nepricetnosti :D a ani to sa nevyrovna titovi.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Takto ti poviem, NIC sa nevyrovna Titovi. Neviem, ale ja to dusim v sebe radsej, inak by som tu vsetko porozbijal :D
Paragon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paragon »

Našiel by sa nejaký 5v5 ranked team na weste hrajúci cez deň?
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Hotwire napísal:no ved za posledne tyzdne, neprehrali skoro nic, a dost vela zapasov vyhrali uplne s rozdielom triedy. na to ze su novacikovia tak hraju velmi dobre.
Vcera sa ukazalo ako hrozne je cele EU LCS vyrovnane. SK Gaming z uplneho spodku tabulky si poradilo z LD ktorí sú prví .. takže tak :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Hotwire - keď zničí 4 veže, dá tímu 3x toľko goldu ako "nafeede" keď nemá killy enemy team. To je matematika, veľmi jednoduchá, čiže nie, on nefeedi. Feedi k*kot čo je godlike a potom sa odsamovraždí v džungli, a dá 1000 goldov. Feed nie je keď dáš po stovke pár krát za hru. A tímu dáš 3x toľko z veží, asistov, etc. Feed je keď si godlike a zomrieš pár krát. Dáš tisíce goldu nepriateľom.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

To je pravda, ale on sa necha len tak zabijat, vobec sa nepokusa utiect. TO mi pride dost stupidne.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

LukasqoO - on sa nesnaží utiecť, on získava drahé sekundy, ktoré idiotský tím nevie využiť na to aby odfreezovali líniu a prepushovali vežu. Ak si priemerný pusher, vieš sa za 10 sekúnd dostať ku enemy veži a za ďalších 10 ju sundť dole, ak zamestnáš cudzích minonov za ňou. To je 400 goldov pre každého team membera za 20 sekúnd. To je ten čas, ktorý on trávi v ich základni a džungli. Najlepšie je keď má 2-3och na sebe. To je terno.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:Hotwire - keď zničí 4 veže, dá tímu 3x toľko goldu ako "nafeede" keď nemá killy enemy team. To je matematika, veľmi jednoduchá, čiže nie, on nefeedi. Feedi k*kot čo je godlike a potom sa odsamovraždí v džungli, a dá 1000 goldov. Feed nie je keď dáš po stovke pár krát za hru. A tímu dáš 3x toľko z veží, asistov, etc. Feed je keď si godlike a zomrieš pár krát. Dáš tisíce goldu nepriateľom.
ako vravim, Rain Man robi to iste, s tym rozdielom ze on nekape...a ta taktika tvojho kamosa uz ocividne na diamond nestaci kedze za posledne dni skor dropol co sa LP tyka. Sorry ale on proste neni skiller, naucil sa jednu taktiku ktora mu stacila na nizke ligy, ale to je asi tak vsetko. A tipujem ze ak by nerfli/vymazali/banli singeda tak si uz ani neprdne.
uplink napísal:LukasqoO - on sa nesnaží utiecť, on získava drahé sekundy, ktoré idiotský tím nevie využiť na to aby odfreezovali líniu a prepushovali vežu. Ak si priemerný pusher, vieš sa za 10 sekúnd dostať ku enemy veži a za ďalších 10 ju sundť dole, ak zamestnáš cudzích minonov za ňou. To je 400 goldov pre každého team membera za 20 sekúnd. To je ten čas, ktorý on trávi v ich základni a džungli. Najlepšie je keď má 2-3och na sebe. To je terno.
no AP midder s 60 AD neda vezu dole za 10 sekund ani nahodou ;)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

keď už sa bavíte o tých vežiach a dmgu do nich

http://forums.na.leagueoflegends.com/bo ... 505&page=2
deathwig
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa deathwig »

Tomuto stylu hrania sa hovori "proxy" . Proxy singed nieje nic nove..neviem, v akom elu je ten tvoj "najlepsi hrac na svete",no na sutaze moze zabudnut..pokym teda za sutaz nepovazujes nejaku lan party v jeho meste o 5€ RP.

A tato taktika je uz nefunkcna vyse 2 mesiace, kedze davnejsie, ked si umrel viackrat za sebou bez killu, tak nepriatelia dostali ovela menej goldov, teraz to zvysili tak o 30%.

Som rad, ze som na tomto forku nasiel tento topic, inak by som nevedel o legende najlepsieho hraca na svete :lol: :lol: :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

deathwig - stále dá enemy teamu menej goldu, ako zarobí svojmu, niekoľko násobne :lol:
Napísať odpoveď