Hitman 5: Absolution
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Hitman 5: Absolution
jasné že veľa ked si to stiahneš
kúp si to
kolko na hitmana absolution potrebujem hdd vsade pisu minimum 10 gb ale instalacky na nete su 14 gb
a ubdate 12 gb
a ubdate 12 gb
-
Croven
Star
- Kontaktovať používateľa:
ty si neandrtálec alebo čo? ti tu bolo povedané, že warez sa tu nerieši, takže tu nikoho nezaujíma koľko gb má inštalačka na netejardohan napísal:kolko na hitmana absolution potrebujem hdd vsade pisu minimum 10 gb ale instalacky na nete su 14 gb
a ubdate 12 gb
jardohan napísal:kolko na hitmana absolution potrebujem hdd vsade pisu minimum 10 gb ale instalacky na nete su 14 gb
a ubdate 12 gb
myslím že aj tak ti to nepôjde plynule tak to nemusíš riešiť
asi sa to tu už riešilo, tak ak len dajte link...
ešte som len zapol hitmana a neviem, čo si myslieť...
pred rokmi keď som prešiel Blood Money som čakal a dúfal krvopotne, že príde nový diel, ktorý začne tým ako utečieme z toho krematória, nestalo sa tak, takže...čo sa stalo medzi koncom 4ky a začiatkom Absolution ? a ak odpovede ma budú čakať v priebehu hry, tak sa ospravedlňujem
ešte som len zapol hitmana a neviem, čo si myslieť...
pred rokmi keď som prešiel Blood Money som čakal a dúfal krvopotne, že príde nový diel, ktorý začne tým ako utečieme z toho krematória, nestalo sa tak, takže...čo sa stalo medzi koncom 4ky a začiatkom Absolution ? a ak odpovede ma budú čakať v priebehu hry, tak sa ospravedlňujem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Spoiler
nieje to objasnené, na začiatku absolution dostávaš misiu od agentúry
Neviete mi niekto poradit? Chcem prejst king of chinatown tak, ze target otravim (kavou alebo jedlom) a este ho potrebujem zhodit do sachty. Nic z toho sa vsak neda, lebo on sa zo stanku nepohne. Cely cas tam telefonuje a netusim ako ho prinutit aby siel ochutnat jedlo alebo sa napil kavy...
Da sa to urobyt tak ze zoberes tu rybu fuga a tam jak je ta sachta otvorena je aj polievka (alebo nejake jedlo uz si to nepametam) do neho tu fuga rybu daj a on sa tam pride a ochutna tu polievku (aspon mne tam stale chodil) potom sa uz staci len presunut k vychodu.
Ja to vsetko otravit viem, u mna je ten problem, ze sa vobec nepohybuje, cely cas len telefonuje. Maximalne som ho prinutil ist k autu, alebo po drogy. Nijak inac ho neviem prinutit napit sa kavy alebo sa prechadzat
-
Wishmaster
Medium Professional
alebo v jednej ulicke (tusimze od zaciatku hry niekde nalavo), ma odparkovane auto .. staci pustit alarm, schovat sa tam za bedne, prejde poza teba vybehnes a mas..
Ja ho potrebujem otravit kavou alebo jedlom. Alebo este zhodit do sachty... vsetky ostatne uz mam hotove
Tak to netusim preco sa ti neprechadza mne sa na zaciatku hned ide prejst tam kde som ti povedal 
Asi nejaky bug, aj som googlil, ale riesenie som zatial nenasiel...
Prvy krat ked som hral tu misiu, tak sa prechadzal... teraz ked to hram opakovane tak nic...
// kava vyriesena, obliekol som sa za dealera, king ma sledoval za jedlom, tam ma zdrbal kde ho vodim, vratil sa do stanku a napil sa kavy....
este pridem na jedlo a sachtu a dam to tu ak by mal niekto podobny problem
Prvy krat ked som hral tu misiu, tak sa prechadzal... teraz ked to hram opakovane tak nic...
// kava vyriesena, obliekol som sa za dealera, king ma sledoval za jedlom, tam ma zdrbal kde ho vodim, vratil sa do stanku a napil sa kavy....
este pridem na jedlo a sachtu a dam to tu ak by mal niekto podobny problem
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
jj, Kane-a som stretol aj ja v tom bare, no na strelnici som Lyncha prehliadol, az potom na youtube som nasiel video