Konšpirácie naše každodenné
Re: Konšpirácie naše každodenné
Ktorej časti presne nerozumiete?
Napríklad tá časť, že zabili neozbrojeného Ladina, ktorý mohol byť neoceniteľným zdrojom informácií ohľadom terorizmu, je zaujímavá.
Tiež ako bol na videách na ktorých sa vyhrážal, stále mladší..
Alebo že televízni hlásatelia už po pár minútach vedeli, že za útokom je Bin Ladin.
Alebo ako sa našiel pas jedného z teroristov.
"A v tom pase mal pred menom titul Terorista" aby to nemali ťažké s pátraním po tom komu patril..
V oficiálnej správe nie sú uvedené príčiny pádu Wtc7.
Nepojednávalo sa o tom kto financoval útok. Údajne to nie je podstatné.
A týto nebezpečný teroristi sa skrývajú v jaskyniach.
Odtiaľ úspešne organizujú svoje útoky, proti najväčšiemu centru moci na Zemi - Pentagonu.
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2013, 17:34)
Charlie Sheen o útoku 911 (4:22 min) -
Napríklad tá časť, že zabili neozbrojeného Ladina, ktorý mohol byť neoceniteľným zdrojom informácií ohľadom terorizmu, je zaujímavá.
Tiež ako bol na videách na ktorých sa vyhrážal, stále mladší..
Alebo že televízni hlásatelia už po pár minútach vedeli, že za útokom je Bin Ladin.
Alebo ako sa našiel pas jedného z teroristov.
"A v tom pase mal pred menom titul Terorista" aby to nemali ťažké s pátraním po tom komu patril..
V oficiálnej správe nie sú uvedené príčiny pádu Wtc7.
Nepojednávalo sa o tom kto financoval útok. Údajne to nie je podstatné.
A týto nebezpečný teroristi sa skrývajú v jaskyniach.
Odtiaľ úspešne organizujú svoje útoky, proti najväčšiemu centru moci na Zemi - Pentagonu.
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2013, 17:34)
Charlie Sheen o útoku 911 (4:22 min) -
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
My sme žiadali o preklad celého štvorminútového videa, veď sme to napísali jasne....Prečo sa teda pýtaš, ktorej časti nerozumieme? My nevieme po anglicky...
Ale Seth na čo sa tu hráš.
Najprv sa pýšiš aký si vzdelaný. Ako ovládaš cudzí jazyk Angličtinu. atd atd.
A teraz zrazu..
Radsej sa vyjadri k videu.
Alebo najlepšie daj mi konečne odpovedz!
Či sa 400 metrov vysoké budovy s oceľovou konštrukciou v priebehu 15 sekúnd rozpadli na trosky a prach?
Áno?
Nie?
Ak nie tak koľko to trvalo?
Než sa rozpadli na trosky a prach??
Najprv sa pýšiš aký si vzdelaný. Ako ovládaš cudzí jazyk Angličtinu. atd atd.
A teraz zrazu..
Radsej sa vyjadri k videu.
Alebo najlepšie daj mi konečne odpovedz!
Či sa 400 metrov vysoké budovy s oceľovou konštrukciou v priebehu 15 sekúnd rozpadli na trosky a prach?
Áno?
Nie?
Ak nie tak koľko to trvalo?
Než sa rozpadli na trosky a prach??
Ak si všimneš, tak napríklad aj Fico je na predvolebných bilboardoch každé 4 roky mladší a mladší. Podobné to bolo aj s Mečiarom. To len miki a žbirka vyzerajú stále rovnako v závislosti od toho ako sa dajú ostrihať. A napríklad Procházka, chce zase vyzerať chudák starší, tak si nechal aj strnisko a tak..veddy napísal:Tiež ako bol na videách na ktorých sa vyhrážal, stále mladší..
No, ale aby som sa vyjadril k zásadnej veci - videu. Čo ma upútalo najviac bola tá intro zvučka. Prisahal by som, že takú som mal na štátniciach.. ta ra tá tá ta ta.. a tak..
-
seth82
Darca
veddy: Kdeže som sa ja pýšil, aký som vzdelaný a ako ovládam angličtinu? Sa ti niečo snívalo? Môžeš nám to teda celé preložiť? Veď si sa na to sám ponúkol. Ako sa mám vyjadriť k videu, keď mu nerozumiem a ty si ho nám tu ešte nepreložil?
Veddy bud taky dobry a dodrz co si nam tu sluboval, preloz nam cele to video.
Aj ja si pýtam preklad, nerozumiem nič. 
Vidis rozumni ludia zo seba robia debilov anonymne, no jednoduchsi, jak ty napr., to robia verejne.seth82 napísal:Bobala: Info verejne dostupné na nete nenapovedá nič konkrétne o človeku a o tom, či vie alebo nevie uvažovať. Je mi šuma fuk, či tu spravíš nejaký rozbor toho, koľkým ľuďom som tu frázu už napísal - najhoršie na tom je, že nikdy o sebe radšej nič neprezradia a kopú tu anonymne. To nie je vtip a ani pokus o vtip. To je iba konštatovanie. A ak si zdedil logiku po rodičoch (tak toto je nový predmet skúmania pre vedu - zdediť logiku - to sa dá, alebo to bola iba nepodarená metafora?), tak si ju zjavne nevyužil v tom, čo si vyznačil kurzívou.
Netuším, prečo sa tu s tebou vôbec bavím, v minulosti som sa už s tvojou osobou dostal do takéhoto loopu a nemalo to zmysel už vtedy...Na papučkových odborníkov od PC proste nemám, no.
Vyznacil som to kurzivou lebo nechapem co si mi tym chcel povedat. Mozes mi to objasnit prosim ? Dnes Sprav vynimku
Ak nejakej časti nerozumiete rád vám ju preložím.
Čomu ste presne nerozumeli?
"Mne sa napríklad páčilo ako ľahko sa týto muži z jaskyne, dostali do najlepšie chráneného vzdušného priestoru na svete."
Príde mi to až smiešne, že oficiálnej story môže niekto úprimne veriť.
Na druhej strane dôsledky tejto ignorancie budú na zaplakanie, a to aj tým, ktorý teraz robia ramena a hrajú machrov.
Smutné je, že takúto hru im väčšina ľudí žere.
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2013, 22:18)
Dve otázky mám:
1, Prečo je také ťažké odpovedať na otázku číslo 2. hoci odpoveď má len tri písmená. áno, nie
2, Rozprskli sa mrakodrapy z ocele a železobetónu v priebehu 15 sekúnd na trosky a prach?
Čomu ste presne nerozumeli?
"Mne sa napríklad páčilo ako ľahko sa týto muži z jaskyne, dostali do najlepšie chráneného vzdušného priestoru na svete."
Príde mi to až smiešne, že oficiálnej story môže niekto úprimne veriť.
Na druhej strane dôsledky tejto ignorancie budú na zaplakanie, a to aj tým, ktorý teraz robia ramena a hrajú machrov.
Smutné je, že takúto hru im väčšina ľudí žere.
//autoeditácia príspevku (05 Aug 2013, 22:18)
Dve otázky mám:
1, Prečo je také ťažké odpovedať na otázku číslo 2. hoci odpoveď má len tri písmená. áno, nie
2, Rozprskli sa mrakodrapy z ocele a železobetónu v priebehu 15 sekúnd na trosky a prach?
-
94jakub
Guru wannabe
Cituješ to trochu zle ale tak čo narobíme, keď to nevieš ani poriadne preložiť.
Mne príde smutné, že niekto úprimne verí konšpiračnej teórii.
Aj ja položím jednu odvážnu otázku, na ktorú vôbec od teba nečakám odpoveď, pretože ju aj tak nebudeš vedieť.
Odkiaľ to všetci majú, že to boli muži z jaskyne? Nejaký zdroj? Zachviľu z nich konšpirátori spravia orangutanov alebo čo.
Inak prečo sa znova pýtaš tie tvoje trápne otázky? Týmto sme si tu už raz prešli a odpovede aj s argumenty vyvracajúce tvoje tvrdenia si tu už ra dostal.
Mne príde smutné, že niekto úprimne verí konšpiračnej teórii.
Aj ja položím jednu odvážnu otázku, na ktorú vôbec od teba nečakám odpoveď, pretože ju aj tak nebudeš vedieť.
Odkiaľ to všetci majú, že to boli muži z jaskyne? Nejaký zdroj? Zachviľu z nich konšpirátori spravia orangutanov alebo čo.
Inak prečo sa znova pýtaš tie tvoje trápne otázky? Týmto sme si tu už raz prešli a odpovede aj s argumenty vyvracajúce tvoje tvrdenia si tu už ra dostal.
Veddy,a koľko sekúnd by museli padať aby si tomu uveril? Nože daj nejaké číslo.
-
javatar
Hardcore addict
Tak aspon 2 minuty 
veddy - ja osobne som sice fanusikom konspiracnych teorii (nie zastanca ale dobre sa to cita/pozera) ale tak uz sa dost opakujes a ani styl nemenis (uz dlhsie nudis a ja ako publikum ziadam zabavu) - skus sa zamerat skor na to preco bolo v budovach kde bolo bezne aj cez 50k ludi zrazu len 3k, ako je (ne)mozne, ze sa lietadlo co narazilo do pentagonu vyparilo, preco na unos lietadiel v podstate nik nereagoval a pod.
A dalsia vec - oficialny report od 911 commision spomina pad jednej budovy za 11 sekund a cas druhej neuvadza (spravu od NIST (ci ako sa to volalo) som necital) tak nezavadzaj s 15 sekundami.
veddy - ja osobne som sice fanusikom konspiracnych teorii (nie zastanca ale dobre sa to cita/pozera) ale tak uz sa dost opakujes a ani styl nemenis (uz dlhsie nudis a ja ako publikum ziadam zabavu) - skus sa zamerat skor na to preco bolo v budovach kde bolo bezne aj cez 50k ludi zrazu len 3k, ako je (ne)mozne, ze sa lietadlo co narazilo do pentagonu vyparilo, preco na unos lietadiel v podstate nik nereagoval a pod.
A dalsia vec - oficialny report od 911 commision spomina pad jednej budovy za 11 sekund a cas druhej neuvadza (spravu od NIST (ci ako sa to volalo) som necital) tak nezavadzaj s 15 sekundami.
Java, aj tieto veci tu boli už rozoberané. Opakovať vyše 10 rokov dookola tie isté nezmysly je fakt zábava..
Ludia ja uz neverim nicomu, ziadnym verziam. Jednoducho to co sa stalo bola riadna spinavost, v tom sa zhodneme vsetci. Pozrime sa okolo seba, realne, co vidime ? Co sa tu deje ? A robi s tym niekto nieco ? V kazdom pripade v zakulisi sa nieco deje a pekne sa z nas smeju aky sme najivni, ako sa vieme hadat co je alebo nieje konspiracia.
Americky dlhovy strop: http://www.youtube.com/watch?v=ngiq1cznLUg
Myslim, ze aj ludia maju nejaky ten strop trpezlivosti a si piste, ze keby toto urobi vacsina ludi, tak stat padne:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 3566_n.png
Myslim, ze aj ludia maju nejaky ten strop trpezlivosti a si piste, ze keby toto urobi vacsina ludi, tak stat padne:
Mystifikácia (niekto za oponou), samé bububu už celé roky, potom "treba s tým niečo robiť", "keby všetci..." atď. To sa tu už omieľa roky, ale čo sa zmenilo reálne? Ja sa nejdem hrať na veľkého revolucionára, ako polovica ľudí na internete. Zistil som, že tento národ má snáď na počet obyvateľov najväčší počet ekonómov, intelektuálov, vedcov, generálov, samozvaných odborníkov úplne na všetko. Škoda, že len v diskusiách. Normálnym ľuďom keď sa niekedy niečo nepáčilo zdvihli rite a vyšli do ulíc a nepotrebovali nato rozvíjať úvahy, alebo zakladať FB skupinu so stotisíc užívateľmi, z ktorých potom pri prípadnom evente akýsi hlúčik piatich ľudí bezcieľne postáva a občas sa niečo vykríkne.
-
seth82
Darca
Bobala: To, či tu niekto z nás robí zo seba debila, nech posúdia iní, nie my. Dovolím si tvrdiť, že zatiaľ jednoznačne vyhrávaš. Ale tú logiku si nezdedil, keď nechápeš, čo som tým chcel vyjadriť (teda tým, čo si ty vyznačil kurzívou). Pouč nás ešte o svete, už sme sa dozvedeli, že spochybnuješ výskumy v CERNe, polyhistor tvojho razenia je pre nás všetkých inšpiráciou...
veddy: Ja osobne nerozumiem ničomu. Ako mám reagovať na to video, keď mu nerozumiem? Veď si sa ponúkol, že nám preložíš časti, ktoré nechápeme, ja nechápem ani jednej - poprosil som ťa pekne, aby si nám preložil celé to video a nebol som sám, teraz sa tu vykrúcaš. Tak nabudúce sa tu nehraj na geroja a neponúkaj služby, ktoré nedokážeš splniť...
veddy: Ja osobne nerozumiem ničomu. Ako mám reagovať na to video, keď mu nerozumiem? Veď si sa ponúkol, že nám preložíš časti, ktoré nechápeme, ja nechápem ani jednej - poprosil som ťa pekne, aby si nám preložil celé to video a nebol som sám, teraz sa tu vykrúcaš. Tak nabudúce sa tu nehraj na geroja a neponúkaj služby, ktoré nedokážeš splniť...
Jakub: President sa tak vyjadril, že to boli teroristi z jaskyne. Boli mužského pohlavia a nazval som ich muži.
Slay: čomu mám uveriť?
Niektorý odpovedali na moju otázku NIE. S tými sa už nemám o čom baviť. Taký kľudne poprú aj celý teroristický útok 9/11.
Tý ktorý odpovedia ÁNO sami cítia, že to nemohlo byť ako tvrdí oficiálna správa.
Tý ktorý neodpovedali nechcú za žiadnu cenu pripustiť prítomnosť náloží v budovách. Pretože to logicky smeruje k sprisahaniu.
Si sú vedomí, že odpoveď ÁNO aj odpoveď NIE prítomnosť náloží automaticky potvrdzuje..
Seth: Ktorej časti nerozumieš? Rád ti ju preložím
javatar: Musím priznať, že keby tu všetci súhlasili so sprisahaním nepredstaviteľných rozmerov nebola by to asi zábava.
Keďže by sa nebolo s kým doťahovať..
Ale tiež si prajem, aby každý človek na Zemi vedel, že 911 bolo sprisahanie. Je na to tisíce dôkazov.
A to ako nás média klamú, a všetci vedia že nás klamú, je na grcanie.
Ako môžu tý moderátori len spať? Ale taký aký sú sami, tak jedného dňa na takých istých narazia, a tý ich zničia.
Slay: čomu mám uveriť?
Niektorý odpovedali na moju otázku NIE. S tými sa už nemám o čom baviť. Taký kľudne poprú aj celý teroristický útok 9/11.
Tý ktorý odpovedia ÁNO sami cítia, že to nemohlo byť ako tvrdí oficiálna správa.
Tý ktorý neodpovedali nechcú za žiadnu cenu pripustiť prítomnosť náloží v budovách. Pretože to logicky smeruje k sprisahaniu.
Si sú vedomí, že odpoveď ÁNO aj odpoveď NIE prítomnosť náloží automaticky potvrdzuje..
Seth: Ktorej časti nerozumieš? Rád ti ju preložím
javatar: Musím priznať, že keby tu všetci súhlasili so sprisahaním nepredstaviteľných rozmerov nebola by to asi zábava.
Keďže by sa nebolo s kým doťahovať..
Ale tiež si prajem, aby každý človek na Zemi vedel, že 911 bolo sprisahanie. Je na to tisíce dôkazov.
A to ako nás média klamú, a všetci vedia že nás klamú, je na grcanie.
Ako môžu tý moderátori len spať? Ale taký aký sú sami, tak jedného dňa na takých istých narazia, a tý ich zničia.
-
94jakub
Guru wannabe
Čo si ty za správneho konšpirátora, keď veríš Bushovi, keď povedal, že sú z jaskyne. To sa nevymyká tvojej teórii, tak to asi bude pravda?
Tvoje dedukcie naberajú gigantické rozmery. Ja som ti tu kedysi na tú otázku odpovedal nie a teroristický útok nepopieram. Do ktorej kategórie teda patrím? Smiem sa spýtať ako by si na tú otázku odpovedal ty?
Tvoje dedukcie naberajú gigantické rozmery. Ja som ti tu kedysi na tú otázku odpovedal nie a teroristický útok nepopieram. Do ktorej kategórie teda patrím? Smiem sa spýtať ako by si na tú otázku odpovedal ty?
No veď sa ťa jasne pýtam, koľko sekundový pád by ti pripadal reálny? Proste ak vravíš, že to čo sa stalo je nereálne, rád by som počul ako by sa podľa teba mali zachovať WTC po náraze tých lietadiel.veddy napísal:Slay: čomu mám uveriť?
A rovnako by ma zaujímal tvoj názor na to, že či ak by WTC neboli padli (tzn. proste by do nich len narazili lietadlá a oni by sa nezrútili), či by podľa teba bolo niečo potom inak? Hmm?
Kazdemu rozhladenemu cloveku musi byt jasne ze vo svete existuju "tajne spolky" ktore riadia svet, bolo to tak vzdy a inak to nieje ani teraz. Ak je konspiracia o NWO pravdiva, zaujimalo by ma co presne tento projekt ma byt, ako bude vyzerat svet pod touto vladou a preco jeho privrzenci su ochotni pre to spravit tak vela. Je naivne mysliet si ze nejaki novinari na SME, v tyzdni alebo inde skutocne veria bludom ktore pisu. Takze za NWO musi nieco byt, comu ti ludia, ktori ho presadzuju, veria...
Len tak som uvazoval- Je NWO komunizmus ako stav idealnej spolocnosti, kde bude na svete zit tak 100 milionov ludi a kazdy z nich bude zit v bohatsve a harmonii? Niekto raz povedal (tusim Bush) ze pre tych ktori preziju sa otvori lepsi svet.
Oni by to urcite vedeli zabezpecit. Ze by to robili pre blaho ludstva, jeho buducnost vo vesmire atd? Ak je to tak, preco potom idu cestou vymyvania mozgov, vojen, vrazdenia, preco zamerne nechavaju populaciu sa rozrastat, preco vsetko to zlo vo svete ktore maju na svedomi?
Dalsia, pravdepodobnejsia moznost je iny pohlad tychto ludi na svet mysliac si ze menej schopni jedinci by mali robit otrokov schopnejsim. Vytvorit taku totalitu aby to ludia vobec netusili (budu cez media stale dokola opakovat propagandisticke slova ako demokracia, sloboda, mier, daju otrokom moznost volit kandidatov ktorych oni vyberu. Ale to tu vsetko prakticky uz je, mozno tento rezim chcu upevnit aby nebolo mozne ho nijak zvrhnut - ten kto sa o to pokusi sa stane napr teroristom ohrozucucim svetovy mier a narodnu bezpecnost a budu mat pravo ho mucit (Patriot act). Cize zotrocenie ludi, toto do seba uplne zapada.
Jeden zaujimavy dokument (s CZ titulkami) o zapadnej propagande odvysielanej v KLDR:
Chcelo by to silneho nezavisleho leadra, ktory ludom otvori oci, ktoreho budu nasledovat a ktory vybuduje system spravodlivy pre vsetkych ludi, ale na to su tajne sluzby aby sa nic take nestalo!
Len tak som uvazoval- Je NWO komunizmus ako stav idealnej spolocnosti, kde bude na svete zit tak 100 milionov ludi a kazdy z nich bude zit v bohatsve a harmonii? Niekto raz povedal (tusim Bush) ze pre tych ktori preziju sa otvori lepsi svet.
Oni by to urcite vedeli zabezpecit. Ze by to robili pre blaho ludstva, jeho buducnost vo vesmire atd? Ak je to tak, preco potom idu cestou vymyvania mozgov, vojen, vrazdenia, preco zamerne nechavaju populaciu sa rozrastat, preco vsetko to zlo vo svete ktore maju na svedomi?
Dalsia, pravdepodobnejsia moznost je iny pohlad tychto ludi na svet mysliac si ze menej schopni jedinci by mali robit otrokov schopnejsim. Vytvorit taku totalitu aby to ludia vobec netusili (budu cez media stale dokola opakovat propagandisticke slova ako demokracia, sloboda, mier, daju otrokom moznost volit kandidatov ktorych oni vyberu. Ale to tu vsetko prakticky uz je, mozno tento rezim chcu upevnit aby nebolo mozne ho nijak zvrhnut - ten kto sa o to pokusi sa stane napr teroristom ohrozucucim svetovy mier a narodnu bezpecnost a budu mat pravo ho mucit (Patriot act). Cize zotrocenie ludi, toto do seba uplne zapada.
Jeden zaujimavy dokument (s CZ titulkami) o zapadnej propagande odvysielanej v KLDR:
Keby.. Ale to sa nestane. Problem je nejednotnost ludi, system udrziava ludi neinformovanych ved si zoberme ze 70% ludi sa vobec nezaujima viac o politiku a volia toho kto im je sympatickejsi(Fico) alebo nevolia vobec, 25% sa hada ci je lepsia lavica alebo pravica a vobec ich nenapadne ze moze ist o rovnaku stranu ktora hra pre nich divadielko, a mozno 5% ludi skutocne politiku sleduje a ako-tak jej rozumie. Co s takym neinformovanym narodom ktory viac zaujimaju ceckate celebrity ako politika?butthead napísal:Ludia ja uz neverim nicomu, ziadnym verziam. Jednoducho to co sa stalo bola riadna spinavost, v tom sa zhodneme vsetci. Pozrime sa okolo seba, realne, co vidime ? Co sa tu deje ? A robi s tym niekto nieco ? V kazdom pripade v zakulisi sa nieco deje a pekne sa z nas smeju aky sme najivni, ako sa vieme hadat co je alebo nieje konspiracia.
Chcelo by to silneho nezavisleho leadra, ktory ludom otvori oci, ktoreho budu nasledovat a ktory vybuduje system spravodlivy pre vsetkych ludi, ale na to su tajne sluzby aby sa nic take nestalo!