League of Legends
-
iceman1414
Medium Star
Re: League of Legends
Neviete kedy cca streamujú the rain man a sivHD?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
rain man streamuje hlavne cez den..ale v poslednom case dost kratko, zahra 2-3 zapasy a vypne to 
-
iceman1414
Medium Star
No veď to, vždy keď idem pozrieť či niekto z nich streamuje, tak je stream offline, takisto aj phantomlord, ale toho som pozrel len raz.
-
Hotwire
Addict
phantom zvykne streamovat neskoro v noci (NA casu) tj u nas to doobedu a konci vacsinou okolo obeda alebo kratko po o bede
Ked vie titov hrat spickovo vsetkych herov,tak aky problem je picknut cokolvek (napr zeda) neurobit ani jednu chybu,lebo on je skoro dokonaly a vyhrat hru
BTW:prepac ale mne to neda.Co mate spolu ,ze sa ho tak zastavas ?
BTW:prepac ale mne to neda.Co mate spolu ,ze sa ho tak zastavas ?
Podla mna cela ta jeho "proxy" taktika je uboha. On pi*uje na vsetko:
1. ked jungler jungli -> preco nepomaha lajne ?
2. ked jungler zacne pomahat lajne -> preco nejungli a nebere buffy ?
3. ked nie je wardnuty drak -> preco ho nejdu zobrat ?
4. ked je wardnuty drak -> nechajme im ho, mi ho nepotrebujeme
5. ked adc pushuje -> preco tak pomaly ?
6. ked pushujem top a drzim tu troch hracov -> preco nepushuju mid, bot ? no pretoze su odpushnuty k vlastnej baze
7. ked zabije niekoho s junglerom -> preco mu nadava potom ked zomrie za 2 minuty 1v3, lebo mu missoval top a mid ?
8. preco nema adc taky isty dmg ako ich adc ? -> lebo ich adc ma 4/0 a nase 0/4
9. preco musi stale nadavat teamu ? -> lebo si mysli, ze to niekomu pomoze
10. preco bezhlavo nabehne to fightu 1v5 ked vidi, ze jeho team je 15 krokov za nim a nestihaju tam dobehnut ?
No preco si o sebe mysli, ze on je ten najlepsi z teamu a ostatny su len smejdi? Preto lebo nie je sebakriticky. To su postrehy zo vcerajsieho streamu.
1. ked jungler jungli -> preco nepomaha lajne ?
2. ked jungler zacne pomahat lajne -> preco nejungli a nebere buffy ?
3. ked nie je wardnuty drak -> preco ho nejdu zobrat ?
4. ked je wardnuty drak -> nechajme im ho, mi ho nepotrebujeme
5. ked adc pushuje -> preco tak pomaly ?
6. ked pushujem top a drzim tu troch hracov -> preco nepushuju mid, bot ? no pretoze su odpushnuty k vlastnej baze
7. ked zabije niekoho s junglerom -> preco mu nadava potom ked zomrie za 2 minuty 1v3, lebo mu missoval top a mid ?
8. preco nema adc taky isty dmg ako ich adc ? -> lebo ich adc ma 4/0 a nase 0/4
9. preco musi stale nadavat teamu ? -> lebo si mysli, ze to niekomu pomoze
10. preco bezhlavo nabehne to fightu 1v5 ked vidi, ze jeho team je 15 krokov za nim a nestihaju tam dobehnut ?
No preco si o sebe mysli, ze on je ten najlepsi z teamu a ostatny su len smejdi? Preto lebo nie je sebakriticky. To su postrehy zo vcerajsieho streamu.
jn s takymi hracmi je tazko potom vyst v hre.Denno denne sa mozeme s nimi stretnut,co prinasaju zlu atmosferu uz v loby a pokracuje to aj v hre.rozkazuje aby bot urobil toto a toto,ked to spravi,tak kritizuje ako to urobili zle.Je to o osobnosti no.V podstate proti jeho taktike nemam nic.Je skvela,ak to singed vie zahrat.Mne skor vadi jeho spravanie k druhym hracom.
U mna to zacina uz v loby tiez, staci ked si picknem to co sa niekomu nepaci a uz som noob. Alebo nebannem to co on chcel. Picknem si spelly podla seba, tiez som noob. Potom to pokracuje v hre vid hlasky vyssie.
-
Hotwire
Addict
toto tiez neznasam, kretenov co si myslia ze su najmudrejsi a ostatnim hovoria co maju robit, v pi*ku hovoria ostatnym co maju brat, zacne hra a hned pisu ze zober taky item a taky spell...takych chu**** hned mutujem, a vacsinou to byvaju oni co potom doje*** cely zapas.
to mate vidiet ten rage ked si zoberem shaca na top.ked som hraval na vychode nic cely cas na mna nepadalo iba ze ma za to reportnu apod.alebo ked some nebanoval blitza,kasa a amumu,popripade shena a malphita.som si banol tryndu,dravena a dariusa.smiesna komunita
-
Hotwire
Addict
ako banuj si co chces ale, trynda? darius? rly? 
dariusa urcite nie, ale tryndu by som banoval v pohode .. je to hrozne beast, hlavne v mid-late game.
Najhorsie je na tom, ze ked vyhrava hru zac, tak preco si ho nezabanoval ty n00b, ked vyhrava hru fizz, preco si nezabanoval fizza ? ked vyhrava hru ktokolvek, tak preco som ho nezabanoval? A ako som ja kur*a mal vedet ze si ho pickne a ty nevies udrzat lajnu ? to je tiez moja chyba? Proste nekiedy sa mi zastava rozum nad tou komunitou, VZDY si najdu nieco preco by ti mali vypi*ovat.
-
Hotwire
Addict
jak hovorim, takych ludi mute a hotovo. naco sa rozculovat.
-junglit sa ma teoreticky minimalne 15-20 minut, gankovat sa ma neustale a counterjungling je velmi dolezity po celu hru
-vacsinou najvacsia chyba co moze team urobit po ace je ist do base..vzdy sa da pushnut jedna veza,inhibitor,alebo dat dragon
-to je hold nevedomost hracov, ked nic nerobia,vacsinou im staci napisat, aky mas plan a oni sa podla toho zariadia(na EUNE toto vzdy neplati)
-golem buff je velmi dolezity pre ap carry alebo niekoho, kto je nafeedeny,20% CDR a slusny mana regen je dost
blablablabla
Mam spoluziaka ktory teorizuje tak isto ako ty, vsetko ma maximalne prepocitane a hold je gold 1, na ktory som ho v podstate ja potiahol z 1100 ela kedze rankedy hral iba so mnou, potom co mi nasiel ucet
Je to vsetko bullshit, a to ze sa da iba za 2 champov s 5 strategiami potahat hru je este vacsi
Ja som sa dostal z P4 do D2 hranim 70% supporta, 20% mid a 10% top lajny.Platinum 4-2 som zmakol hranim
fizza a twisted fate - strategia: first blood na leveli 2-4, dalsi kill na leveli 6 a potom gankovat lajny a counterjunglit fungovalo to v 99% pripadoch.
Plat1-diamond 2 hranim prevazne supportov, a fizz,riven.
Po tom, co som zmenil svoje myslenie z "moj team stoji zahovno,nebola to moja chyba,tak im poviem co vsetko robili zle" na " dobra praca team,mame stale este sancu nevzdavajte to" som zrazu zacal vyhravat vsetky hry. Skore bolo 9-30? No problem, udrzime to, nalakame enemyho s oraclom na wardku, zabijeme ho, a dame 4v5 teamfight."Toto je strategia, nie solovanie a ocakavanie, ze moj team urobi to, co ja chcem
-vacsinou najvacsia chyba co moze team urobit po ace je ist do base..vzdy sa da pushnut jedna veza,inhibitor,alebo dat dragon
-to je hold nevedomost hracov, ked nic nerobia,vacsinou im staci napisat, aky mas plan a oni sa podla toho zariadia(na EUNE toto vzdy neplati)
-golem buff je velmi dolezity pre ap carry alebo niekoho, kto je nafeedeny,20% CDR a slusny mana regen je dost
blablablabla
Mam spoluziaka ktory teorizuje tak isto ako ty, vsetko ma maximalne prepocitane a hold je gold 1, na ktory som ho v podstate ja potiahol z 1100 ela kedze rankedy hral iba so mnou, potom co mi nasiel ucet
Je to vsetko bullshit, a to ze sa da iba za 2 champov s 5 strategiami potahat hru je este vacsi
Ja som sa dostal z P4 do D2 hranim 70% supporta, 20% mid a 10% top lajny.Platinum 4-2 som zmakol hranim
fizza a twisted fate - strategia: first blood na leveli 2-4, dalsi kill na leveli 6 a potom gankovat lajny a counterjunglit fungovalo to v 99% pripadoch.
Po tom, co som zmenil svoje myslenie z "moj team stoji zahovno,nebola to moja chyba,tak im poviem co vsetko robili zle" na " dobra praca team,mame stale este sancu nevzdavajte to" som zrazu zacal vyhravat vsetky hry. Skore bolo 9-30? No problem, udrzime to, nalakame enemyho s oraclom na wardku, zabijeme ho, a dame 4v5 teamfight."Toto je strategia, nie solovanie a ocakavanie, ze moj team urobi to, co ja chcem
-
uplink
VIP
Hotwire - rainman nehrá singeda, TiTOV mal KDA 1,9 keď nehrával proxy
...
-
Hotwire
Addict
na smurfovi ho hraval pomerne casto, ale odkedy sa s nim dostal do diamondu uz ho nehrava, lebo pochopil ze na diamond proxy singed proste nestaci
a cim skor to pochopi aj tvoj kamos tym lepsie prenho.
-
uplink
VIP
Hotwire - nestačí?
http://www.lolking.net/summoner/na/21239848#history
Je Diamond I.
Máš pravdu, s Proxy Singedom sa nedá dostať do Diamondu I.
http://www.lolking.net/summoner/na/21239848#history
Je Diamond I.
Máš pravdu, s Proxy Singedom sa nedá dostať do Diamondu I.
deathwig napísal:-junglit sa ma teoreticky minimalne 15-20 minut, gankovat sa ma neustale a counterjungling je velmi dolezity po celu hru
blablablabla
Cakal som dlho kym toto niekto napise.Rovnako sme mali v teame smurfa,co mal druhy ucet na euw.Maina mal niekde v diamante.Ten chlapik dokazal povzbudit a nabudit cely team,ze sme vyhrali prehratu hru.Early a mid game tazko prehrata,oni prepushovane az po inhibi (inhib veze este stali,draka sme nemali ani jedneho) 2 vyhrate teamfighty a prepushovali sme sa cez mid az do ich basi a ukoncili hru.
-
Hotwire
Addict
no tie jeho posledne zapasy mu to moc nejde, sam vidis 
edit: to slo pre uplinka
edit: to slo pre uplinka