League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

LukasqoO
King
King

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa LukasqoO »

NiP Freeze streamuje:
//skoda ze nie uz v cz...
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

akurat ho sledujem :lol:
zolo22
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa zolo22 »

uz skoncil :(
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

ja ked sa nudim tak obcas pozeram
hra singeda dost casto, ale proxy skoro vobec (asi pochopil ze uz to nieje tak viable ako kedysi .. ehm, ze titov?) .. a este k tomu dobre spieva :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Hotwire - posledný krát to napíšem, ako si si mohol všimnúť, reagujem už len na Teba, lebo ostatní ignorujú geniálnu hru TiTOVa a vyberajú si len to že roid-raguje, to je všetko.

Keď ideš Solo/Duo Queue sám, čiže 80% hier je Solo, aké sú šance že sa dostaneš z Bronze do Pt I? Velmi mizivé. Keby mal ľudí čo hrajú 24/7 ako on + by počúvali základné inštrukcie, ide ako kombajn, garantujem Ti to. Videl som pár hier kde bol na skype s ľuďmi čo ho počúvali. Boli to šialené výhry pre jeho team, bez cuknutia.

Problém je stále ten istý. V pt/dia ho poznajú všetci, aj z jeho vl. tímu mu banujú singeda aj evelyn, sú to jediné dva chary s ktorými vie idiotov potiahnuť.

Vie hrať čokoľvek, problém je keď hrá Trasha, hrá ho fantasticky, videl som viac ako 30 hier s jeho Trashom. Avšak on pritiahne ako support a jeho lane partner nič nerobí. A zase naopak, má sa čakať na vhodný moment a jeho lane partner sa odsamovraždí.

Keď je top, drží 90% času vrchára na 10-20% hp. Keby jungler len došiel a dal naňho dva skilly má instakill, nie. Džungler namiesto goldu z topu džungluje vlkov, alebo duchov, lebo to je výhodnejšie.

Keď má džunglerov, ktorí keď sa chystá teamfight tak džunglujú, alebo keď sa má pushovať lane, lebo proxyuje, tak freezujú líniu, alebo džunglujú, tak vyhrať proste nemáš ako.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

uplink ale hovoris akoby len on jediny dostaval do tymu kretenov, a nikto iny uz nie...a mam kamosa co sa dostal tiez pomerne rychlo do platinum 4ky, a hrava vsetky roly. pozri ja mu to neberiem, len si myslim ze vyssie sa uz nedostane lebo proxy singed sa na tej urovni uz hrat neoplati. to ze existuje jeden typek ktoreho si linkol co hrava hlavne singeda a je v diamond nic moc nedokazuje, lebo 1. je to iny server 2. nehra len singeda, a ked ho hra tak ktovie ci proxy 3. sam vidis ze ma aj dost prehier za singeda.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Hotwire - je zaujímavé že keď je on v enemy džungli, vždy a tým vždy, myslím vždy ho tam huntuje enemy team, 2-3ja. Napushujú si posty a hor sa zabiť ho ako proxinu.

Keď je v jeho teame v džungli enemy, všetci naňho se*ú, na 95%.
DEVZYO1G
Addict
Addict

uplink, neber to ako rýpanie, ale hrozne sa smejem na tvojich prekladoch a lol vyrazoch :DD .. (nehovorim ze su prelozene zle, ale si prvy clovek co to vidim takto pouzivat a pride mi to komicke) :lol:
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ano mas pravdu, je to najvacsi unlucker v lolku, my vsetci ostatni mame stastie na normalne tymy a on jediny dostava kretenov :D
DEVZYO1G
Addict
Addict

uplink napísal:Hotwire - posledný krát to napíšem, ako si si mohol všimnúť, reagujem už len na Teba, lebo ostatní ignorujú geniálnu hru TiTOVa a vyberajú si len to že roid-raguje, to je všetko.

Keď ideš Solo/Duo Queue sám, čiže 80% hier je Solo, aké sú šance že sa dostaneš z Bronze do Pt I? Velmi mizivé. Keby mal ľudí čo hrajú 24/7 ako on + by počúvali základné inštrukcie, ide ako kombajn, garantujem Ti to. Videl som pár hier kde bol na skype s ľuďmi čo ho počúvali. Boli to šialené výhry pre jeho team, bez cuknutia.

Problém je stále ten istý. V pt/dia ho poznajú všetci, aj z jeho vl. tímu mu banujú singeda aj evelyn, sú to jediné dva chary s ktorými vie idiotov potiahnuť.

Vie hrať čokoľvek, problém je keď hrá Trasha, hrá ho fantasticky, videl som viac ako 30 hier s jeho Trashom. Avšak on pritiahne ako support a jeho lane partner nič nerobí. A zase naopak, má sa čakať na vhodný moment a jeho lane partner sa odsamovraždí.

Keď je top, drží 90% času vrchára na 10-20% hp. Keby jungler len došiel a dal naňho dva skilly má instakill, nie. Džungler namiesto goldu z topu džungluje vlkov, alebo duchov, lebo to je výhodnejšie.

Keď má džunglerov, ktorí keď sa chystá teamfight tak džunglujú, alebo keď sa má pushovať lane, lebo proxyuje, tak freezujú líniu, alebo džunglujú, tak vyhrať proste nemáš ako.
tu nikto nepopiera jeho skill, ale ide o jeho pristup .. lolko je hra v ktorej KOMUNIKACIA hrá hrozne velku rolu. A tým že on bude každému nadávať, tak tým to nezlepší, iba zhorší ..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Vy všetci hrávate duo queue obvykle alebo 5 premade, a ak nie, tak určite nie ste v PT1 za mesiac a pol solo ako on, alebo áno? ;)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Dostal som sa z Bronze do Goldu len hraním Hecarima za niekolko týždnom (asi 2, s prestávkami ..) Mal som vždy prichystanú jednu taktiku ktorú som používal stále, bola takmer dokonalá a skoro vždy vyšla .. lenže mna to proste nebaví robiť stále to isté a hrať to isté, ak ho to baví, nech to robí ..
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Gold nie je ani omylom Platinum I. ;)
DEVZYO1G
Addict
Addict

Nechcem hovoriť že by som sa tam dostal, to asi nie, ale určite by som išiel vyššie ako bola divizia v ktorej som vtedy bol .. lenže mna proste nebaví robiť každú hru to isté. LoLko hrám pre zábavu, rád tam skúšam nové veci .. a nie robiť stále to isté dookola.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:Vy všetci hrávate duo queue obvykle alebo 5 premade, a ak nie, tak určite nie ste v PT1 za mesiac a pol solo ako on, alebo áno? ;)
ja som teraz ani nespomenul to ze je v platinum ani nic podobne, poukazal som len na to ze ty hovoris akoby on jediny dostaval zle tymy a my nie...ja hram len solo, lebo vsetci kamosi mi uz usli s ELOm.
DEVZYO1G
Addict
Addict

uplink, len taká otázka ..

v akej si divízií ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

V žiadnej, všetky moje účty sú neaktívne [a niektoré zabanované, čo na nich hrával TiTOV], nehrávam LoLko, nemám čas ani chuť naň, hrávam Teru.

Navyše pri LoLku musím byť hrozne aktívny, a som po 2-3och partičkách úplne vyštavený. Tera keď robím 3-4 dni v týždni 12-16 hodín denne už dobrý pol rok v kuse pomaly, tak je to vrcholne nevhodné. A to sa chcem aj bikovať a iné veci robiť.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Aha, ok ďakujem .. takýchto teoretických wannabe hráčov poznám dosť.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

DEVZYO1G - b*tch please, mám nahratých viac hodín ako Ty budeš mať kedykoľvek čo sa týka LoLka, prosím Ťa :lol: s tým rozdielom že som nehrával 7+ hier ako titov denne, ale 2-3+, každý jeden deň a nie mesiac, ale rok a pol v kuse :lol: Ty wannabe teoretik...
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

on krici do hry alebo len do streamu?
Napísať odpoveď