Pomoc s podvodnikom
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pomoc s podvodnikom
veď pri kurierovi môžeš skontrolovať tovar pred prijatím. Ale to je už o tom čo píšem. Keď chce kupovať na inzerát a cez net, tak má rátať s podvodom a stanoviť si podmienky. Mal trvať na tom, že to chce cez tú a tú kuriersku službu alebo osobne. Kupovať od cudzieho a cez net, a nechať si to poslať dobierkou, preboha. To by hádam už ani 70 ročné babky na také nenaleteli. Bol blbý, prišiel o peniaze. A zbytočne z toho viniť poštu alebo hladať vinníka tam kde nie je. Nabudúce sa snáď poučí, keď mu nestačila bratova a osobná skúsenosť.
Tak už dalej neriešim. Stalo sa , poučil som sa!
Inak taka turisticka navigacia začina od 200EUR, tak som sa snažil ušetriť, bohužial nevyšlo to.
Inak taka turisticka navigacia začina od 200EUR, tak som sa snažil ušetriť, bohužial nevyšlo to.
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Para ja viem ako to je. Len som chcel obhajit to, ze by sa to mohlo zauzivat aj na postach.. ale to je uz jedno, vyjadril som sa 
prave z takych ludi podvodnici profituju... Povedz mi rozumny dovod preco by niekto isiel z 200€ na 45€, aj keby dosadime argument ze "chcem sa toho zbavit zavadzia mi to" tak dam 170€ a je to!lavega napísal:Tak už dalej neriešim. Stalo sa , poučil som sa!
Clovek sa uci na svojich chybach bud rad ze si nekupoval Galaxy S3 za 135€ ako sa tu riesilo par mesiacov dozadu, 45€ nepotesi ale verim ze kedze boli vyhradene na taky luxus ako navigacia tak nezabolia az tak...
A k sporu posta... oni ponukaju logisticke sluzby a financne sluzby, nie predaj tovaru. Ak by oni predavali tovar kontrola/preskusanie je logicke ale toto je ako keby som poskytovatelovi domeny reklamoval ze koder mi zle nakodil stranku...
Ta turistická navi bola stara nie nová, ten typ sa už nevyrába tak som pre začiatok chcel ušetriť a naučiť sa narabať so staršou. Nevišlo to.Hegy napísal: prave z takych ludi podvodnici profituju... Povedz mi rozumny dovod preco by niekto isiel z 200€ na 45€, aj keby dosadime argument ze "chcem sa toho zbavit zavadzia mi to" tak dam 170€ a je to!
Clovek sa uci na svojich chybach bud rad ze si nekupoval Galaxy S3 za 135€ ako sa tu riesilo par mesiacov dozadu, 45€ nepotesi ale verim ze kedze boli vyhradene na taky luxus ako navigacia tak nezabolia az tak...
A k sporu posta... oni ponukaju logisticke sluzby a financne sluzby, nie predaj tovaru. Ak by oni predavali tovar kontrola/preskusanie je logicke ale toto je ako keby som poskytovatelovi domeny reklamoval ze koder mi zle nakodil stranku...
Som to pochopil tak ze idu od 200 akoze na bazare, no to je jedno pointa ostava