môžem ti do mesta (nákupné centrum, alebo iba tak na prechádzku- nie škola alebo divadlo) dať tričko alebo mikinu s vulgárnym nápisom- nadávkou??
tričko s vulgarizmom
tričko s vulgarizmom
na nete som podobnú tému nenašiel, snáď som hladal dobre
môžem ti do mesta (nákupné centrum, alebo iba tak na prechádzku- nie škola alebo divadlo) dať tričko alebo mikinu s vulgárnym nápisom- nadávkou??
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: tričko s vulgarizmom
Bežne nosím tričko s WTF a aj plnom znení What The F*ck, nosil som ho aj do školy a nič.
Učiteľkám viac vadili veľké výstrihy u pekných dievčat
Učiteľkám viac vadili veľké výstrihy u pekných dievčat
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
minule som videl matku s chlapcom cca 5 rokov, na tricku mal velke "CHWDP". (ch*j w dupie policje)...
asi nakupovali v PL a ani netusili co to je
asi nakupovali v PL a ani netusili co to je
-
Soviet
Darca
kym tam nemas hakove krize tak by to malo byt ok ..
ako vyzera hakovy križ??Soviet napísal:kym tam nemas hakove krize tak by to malo byt ok ..
Ja si planujem dat vyrobit tricko FICO JE ko*ot, uvidime, ci sa nad tym niekto pozastavi.. nadavka je v pohode.. snad..
Keď si tam nedáš aj jeho fotku, tak ti nikto nemôže nič spraviť. Tým "FICO" môže byť pomenovaný hocikto a hocičo. Aj keď každý bude dobre vedieť, že ide o kulturistu Roberta 
Nevydrzal som to a objednal som si ho..
som zvedavy ci pride, ci nebude daky problem, objednane cez shirtinator.. potom dam foto ked to pride..
Učiteľovi na strednej vadilo na strednej tričko Srať na biely dom. Potom si dal preložiť od spolužiačky aj nadávku "fuck" a machroval, že či si myslím, že su blbí, že nevedia, čo to znamená (mal som nejakú nášivku na gacoch).
-
TommyHot
Addict
Samozrejme nadavky po meste nosit mozes, problem moze nastat ak budu smerovane konkretnej osobe. Pokial ta vsak ta konkretna osoba neuvidi a nezazaluje tak pohoda.
Ja sice nemam na trickach nadavky, ale mam napr tricko "Nepritel statu" aj s fotkou Murraya Rothbarda a ked ma vidia policajne udy, tak zazeraju jak keby som ich nakopal do vajec. Samozrejme to je tak vsetko, co mozu...
Ja sice nemam na trickach nadavky, ale mam napr tricko "Nepritel statu" aj s fotkou Murraya Rothbarda a ked ma vidia policajne udy, tak zazeraju jak keby som ich nakopal do vajec. Samozrejme to je tak vsetko, co mozu...
-
Ryan Giggs
VIP
Moze byt adresovana aj konkretnej osobe (napr. cele meno), pokial tam nebude nejaky osobny udaj (napr. rodne cislo) tak to moze byt ktokolvek alebo cokolvek. Nikto ti nikdy nedokaze koho alebo co si tym myslel.
-
TommyHot
Addict
Keby si mal tricko, ze "Robert Fico je ko*ot", tak ver tomu, ze ti na to mozu nasit urazku na cti. Uz len preto, ze je to osoba verejneho zaujmu a pri mene Robert Fico je hned kazdemu jasne o koho ide. Keby tam mas Fero Taraba, tak je to v pohode.
Kamarát nosil v škole tričko na ktorom bolo:
Fuckday
Fuckday
Fuckday
Fuckday
Friday
Saturday
Sunday
a nemal s tým nikto problém, dokonca ani učiteľka na angline
Fuckday
Fuckday
Fuckday
Fuckday
Friday
Saturday
Sunday
a nemal s tým nikto problém, dokonca ani učiteľka na angline
-
Emma.emmma
Novice
Podla mna pokial tam nebudes mat tie echt slovenske vulgarizmy cez cele prsia ze PI*A atd tak je to uuuplne ok.
-
Ryan Giggs
VIP
To su nezmysly. Ano udať ťa môže, ale nič nevyhra. Ale aj to by ťa musel natrieť on sam. To nie je trestny čin, že ťa policajti zadržia a prokurator za to obvini. Nie je to jedina osoba s takym menom. Meno Robert Fico môžem dať aj psovi, alebo kamarat ma taku prezyvku. A každemu je hov*o jasne . Do hlavy ti nikto nevidi. A to už nehovorim o tom, že slovo ko*ot je v niektorych krajinach regularne priezvisko.TommyHot napísal:Keby si mal tricko, ze "Robert Fico je ko*ot", tak ver tomu, ze ti na to mozu nasit urazku na cti. Uz len preto, ze je to osoba verejneho zaujmu a pri mene Robert Fico je hned kazdemu jasne o koho ide.
A verim tomu, ze keby sa ten ujo kulturista fakt nasral, a udal ma, tak dufam, ze to zacne nosti kazdy.. nech sa hodi o zem..Ryan Giggs napísal:To su nezmysly. Ano udať ťa môže, ale nič nevyhra. Ale aj to by ťa musel natrieť on sam. Nie je to jedina osoba s takym menom. Meno Robert Fico môžem dať aj psovi, alebo kamarat ma taku prezyvku. A každemu je hov*o jasne . Do hlavy ti nikto nevidi. A to už nehovorim o tom, že slovo ko*ot je v niektorych krajinach regularne priezvisko.
ja som vulgarizmus určený osobe any nemyslel, skôr niečo ako- teraz hádžem iba čo ma napadne, sám som si ešte nič nevymyslel
"načo mi je sex, keď život so mnou vyj*báva každý deň. -čo asi poznáte z facebooku alebo niečo ako je "sny môžeš snívať ale sku*venú realitu musíš žiť" -to je čo som videl na nete, sám som si zatial nič nevymyslel...
ale ďakujem za veľa odpovedí 
"načo mi je sex, keď život so mnou vyj*báva každý deň. -čo asi poznáte z facebooku alebo niečo ako je "sny môžeš snívať ale sku*venú realitu musíš žiť" -to je čo som videl na nete, sám som si zatial nič nevymyslel...
-
Ryan Giggs
VIP
Môžeš to nosiť uplne bez problemov. Jedine že rodičia ti za to daju par po papuli. 
nedajú
sú radi že nepijem, nefajčím, nefetujem a nechodím po nociach kradnúť a sprejovať
a nemali by s tým mať problém ani v obchode. kde si to dám spraviť, že??- alebo môžem čakať, že niektorý to odmietnu??- ešte som sa nerozhodol, že ktorý obchod s potlačami na tričká a mikiny si vybrať...
Len pockaj ked pride puberta