HTML -farebne pismena v jednom slove neoddelene
HTML -farebne pismena v jednom slove neoddelene
Čaute, chcem napisat slovo hojko v HTML rozdelené na "hoj" červenou farbou a "ko" modrou.
V HTML som to spravil ale dava mi tie slabiky pod seba, ja to chcem ako jedno slovo.
Aky je nato kod?
Dakujem
V HTML som to spravil ale dava mi tie slabiky pod seba, ja to chcem ako jedno slovo.
Aky je nato kod?
Dakujem
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: HTML -farebne pismena v jednom slove neoddelene
Kód: Vybrať všetko
<span style="color:red;">hoj</span><span style="color:blue;">ko</span> Re: HTML -farebne pismena v jednom slove neoddelene
dakujem ti veli pekne, keby si mohol v <h1> to bude rovnako pasovať???
-
weroro
Flash coder
Ak to celé dáš do h1 tak áno. H1 zalamuje riadok, čiže to musíš dať do neho.
diky ide to všetko ako ma super parada zachranil si ma
ja chcem niekedy vidiet tu tvoju stranku, posles mi link do pm prosim ťa?
Ano s radostou, ale vzhladom ze som tymto nickom poškodil mojej firme to nikdy neurobim. Iba ak mi bude odstraneny titul spammer a bude nahradeny titulom EuroMoney
-
uplink
VIP
noob - sa spamätaj prosím Ťa. Web sa nauč robiť na jakspatweb a nepýtaj sa tu na každú debilinu. Je to trápne a nevhodné. A o ten rank nikdy nedojdeš, s tým sa zmier.
Firmu v ktorej robíš? Ak v tom Bruseli či v akej diere si robíš umývača riadu, alebo smetiara, tak môžeš byť rád. Neverím tomu že by v nejakej "firme" zamestnali tak nekonečne obmedzeného a hlúpeho človeka ako si Ty. A už vonkoncom že by si od takého tupca nechali vytvoriť web.
Neuveriteľné, také indivídum ako Ty cestuje medzi Bratislavou, Poľskom a Belgicom. Fakt, pri ľuďoch ako Ty nechcem žiť na tejto Zemi.
Firmu v ktorej robíš? Ak v tom Bruseli či v akej diere si robíš umývača riadu, alebo smetiara, tak môžeš byť rád. Neverím tomu že by v nejakej "firme" zamestnali tak nekonečne obmedzeného a hlúpeho človeka ako si Ty. A už vonkoncom že by si od takého tupca nechali vytvoriť web.
Neuveriteľné, také indivídum ako Ty cestuje medzi Bratislavou, Poľskom a Belgicom. Fakt, pri ľuďoch ako Ty nechcem žiť na tejto Zemi.
Uplink
pošli fotku že sa zasmejeme
ved všetci dobre vieme že si škaredy gembler
zamknite tuto temu niekto tu začina žiarliť
ty si tvojej firme poškodil tvojou existenciou, nie tvojim nickom ..
-
audiotrack
VIP
http://mojekonom.comDEVZYO1G napísal:ja chcem niekedy vidiet tu tvoju stranku, posles mi link do pm prosim ťa?
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2013, 11:25)
noob tebe sme tu už pomohli s toľkými problémami... Založil si tu 48 tém, a v každej si sa pýtal triviálne veci. A vždy si dostal riešenie svojho problému. Mal by si si svoju existenciu na tomto fore vážiť. Nedostal si z fleku ban, aj keď si cez vymyslený mail, aj keď zakladáš stupidné témy, aj keď urážaš užívateľov a vedenie. Namiesto toho si dostal upozornenie vo forme ranku - spammer. A očividne to s tebou nič nerobí. Ešte jedna blbá téma, na ktorú odpoveď dokážeš nájsť na googli do 2 minút, alebo jeden príspevok s urážkami voči našim užívateľom, a skončil si tu nadobro. Nie na dnes, nie na týždeň. Na dobro. A je mi jedno či robíš v brusseli alebo v hnúšti