Amanda Todd samovrazda/suicide

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Amanda Todd samovrazda/suicide

Príspevok od používateľa Hensym »

Za prvé, áno, môžu za to určite aj rodičia, ale môže si za to v prvom rade sama. Je to labilná osoba, ktorá si to celé sku*vila sama. Za druhé, neviem ako je to so školami v USA, ale v tom videu, kde už opisovala celý príbeh tuším napísala, že je siedmačka? Podľa toho by mala mať tak 14? (aj vizuálne by som jej tipol toľko)... Ak v takom veku trtká a posiela svoje (ne)cecky cudzím ľuďom, tak je to len a len jej chyba. Je to smutná story, najmä pre rodičov, ale zdravý človek nič takéto nespraví. (Videl som iba video, nejaké články sa mi čítať nechce)

Tak som teraz prebrázdil pár linkov. Cecky ukazovala ako 12 ročná, a podľa toho čo údajne robila usudzujem, že budúca ku*vička. Smútok ma teda prešiel. Ľúto mi je každopádne rodičov a rodiny, neprajem nikomu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

o tupanu menej, viacere by ju mohli nasledovat
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

Ja si myslím že to je len jej chyba ju predsa nikto nedonútil aby sa odfotila a dala to na net nie ? pred ňou bolo tiež za fúrik podobných prípadov ktoré síce neboli takto medializované , a ani to ju neodradilo ? Tak ja neviem čím rozmýšľala ked to dávala na ten internet.
soson00
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa soson00 »

neodsudzujte ju , neviete čím si musela prejsť kvôli malej chybe z detstva , nešlo len o šikanu na internete , kvôli jednej fotke ju nenávideli všetci spolužiaci , nemala priateľov ktorým by sa mola zveriť , ten baran dal tú fotku na facebook , čiže už ju nemohla nikdy úplne zmazať , striedala školy , vždy si ju našiel , fakt všetci spolužiaci sa ku nej správali naozaj hrozne , ale to si vy nedokážete predstaviť , keď ju stále vydieral to musel byť ešte horší pocit , priznávam že to hneď nemusela ukončiť , ale ak si myslela že život sa jej bude stále uberať takým hrozným smerom to sa potom nečudujem že to spravila ... a nejde o to že komusi poslala fotku , ale o to že dokážu byť takí ľudia ako ten čo ju vydieral , máme sa čo od zvierat učiť , vždy som vravel že keď ľudia zmiznú zo Zeme tak tu buude všetko lepšie , čistá príroda a hlavne žiadne negatíva :nono: :nono: :nono: :minus:
M4jk1:-)
Professional
Professional

Príspevok od používateľa M4jk1:-) »

beardie napísal:o tupanu menej, viacere by ju mohli nasledovat
Mala 12 rokov ked ukazovala cecky, zodpovednost a svoj pravnost boli pre nu spanielska dedina, k tomu bola psychicka labilna. Nechapem ludi ako ty, ze mozu toto napisat. Empatia ti vobec nechyba
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ale áno, je to tupaňa a ľudia vyššie majú pravdu. Navyše (Dnes už ani tak nie, ale v normálnej dobe) 12 ročné dievčatá pobehovali na kúpalisku bez vrchných plávok, lebo tam ani z ďaleka nič nemali. Neviem prečo také haló okolo jej ne-ceckov.

soson00: Možno si to neviem predstaviť na svoju osobu, ale niečo si predstaviť viem. Šikana je na každej škole, prakticky v každej triede. Patrí to k detstvu. Neverím, že ak sa z toho 1600 ľudí dostane, a jedna sa zabije, že je normálna. Skôr tvrdím, že koreň problému bol inde (možno ignorácia rodičov?), ale to sa nedozvieme.
soson00
Light Expert
Light Expert

na každého šikana môže vplývať inak , ona ju nemohla zniesť kvôli jej dobrosrdečnej povahe , ako sama písala radšej ubližovala sebe ako iným ... prečo niektorí ľudia iným , ktorých trebárs považujú za slabších , tak ubližujú ? jej spolužiaci mali tiež asi tak 15 rokov , to je už vek pri ktorom by sa mohli aspon trošičku normálne správať
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

soson00 napísal:na každého šikana môže vplývať inak , ona ju nemohla zniesť kvôli jej dobrosrdečnej povahe , ako sama písala radšej ubližovala sebe ako iným ... prečo niektorí ľudia iným , ktorých trebárs považujú za slabších , tak ubližujú ? jej spolužiaci mali tiež asi tak 15 rokov , to je už vek pri ktorom by sa mohli aspon trošičku normálne správať
.
ludia su srabi, ktori radsej ukazu na niekoho slabsieho ako oni - aby sa sami nestali najslabsimi. ak by niekto sikanoval moje dieta, tak agresora odvleciem do lesa a zastrelim ako psa. na veku nezalezi
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To si chystaj náboje a plán na utajenie tela.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

tiel*
na každého šikana môže vplývať inak , ona ju nemohla zniesť kvôli jej dobrosrdečnej povahe , ako sama písala radšej ubližovala sebe ako iným ... prečo niektorí ľudia iným , ktorých trebárs považujú za slabších , tak ubližujú ? jej spolužiaci mali tiež asi tak 15 rokov , to je už vek pri ktorom by sa mohli aspon trošičku normálne správať
dobrosrdecna povaha? to ako ked ju niekto v 13 rokoch poprosi o nahe fotky tak z celej svojej dobrosrdecnosti mu ich da?
sprosta a zmagorena dobou, pricom rodicia tiez sprosti ze si to nevsimli a ak si to vsimli ze nic nerobili
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

lumir napísal: .
ludia su srabi, ktori radsej ukazu na niekoho slabsieho ako oni - aby sa sami nestali najslabsimi. ak by niekto sikanoval moje dieta, tak agresora odvleciem do lesa a zastrelim ako psa. na veku nezalezi
agresora? by si sa cudoval ako vedia take vlhke 13stky, aj mladsie sikanovat ... a vobec to nemusi byt fyzicka sikana.

ako, ja mam tiez v mobile snapchaty od spoluziacok na ktorych je vidno hocičo, ale že by som sa im teraz isiel vyhrazat a oni by sa isli zabijat, tak to nie :lol:
soson00
Light Expert
Light Expert

dobrosrdecna povaha? to ako ked ju niekto v 13 rokoch poprosi o nahe fotky tak z celej svojej dobrosrdecnosti mu ich da? sprosta a zmagorena dobou, pricom rodicia tiez sprosti ze si to nevsimli a ak si to vsimli ze nic nerobili

nejde ani tak o fotky ako o správanie ostatných ku nej , navyše bola to jedna fotka , a nahá nebola , aspon nie celkovo ...
Napísať odpoveď