Veci, ktore tito pani prezentuju vo svojich dielach su vskutku zaujimave a oslovili uz nejedneho z nas...
Na jazyk sa mi preto tlaci otazka - Ako sa dane praktiky osvedcili v praxi? Skusal niekto z vas otvaraky typu jealous girlfriend, rozne DHV veci typu 5 questions, hadanie datumu narodenia, pripadne polo DHV polo IOI taktiky typu trust test? (tych veci je naozaj vela, nedaju sa tu vymenovat vsetky, ale obrazok o tom, co ma zaujima som va hadam utvoril...)
Niesom ten typicky nerdy guy, ktory este v zivote nedrzal zensku za ruku... Pravda je taka, ze som ukoncil asi pred rokom long term relationship, ale zistil som, ze som totalne hrozny ako single guy... Chyba mi nieco, cim by som povysil moje spravanie na vyssiu uroven, ako len zmotat opitu zensku niekde v bare... Som ochotny sa priucit novym veciam... veciam, ktore by naplnili moj social calendar a postarali sa tak o trocha zabavy v zivote... Pretoze nie je to vsetko len o tom, aby som ziskal slecnu na jednu noc...
Ak mate preto niekto skusenosti s roznymi rutinami a taktikami, rad by som o nich pocul
Cheers!