Nesprávna funkčnosť ľavého tl. na myške
Nesprávna funkčnosť ľavého tl. na myške
Čaute,
pri používaní Chrome som mal otvorených viac kariet. Keď som klikol na inú už otvorenú kartu tak namiesto toho aby mi ju ukázalo mi ju zatvorilo.
Keď som klikol v novej karte na záložku na paneli tak mi ju otvorilo v inej novej karte a nie v tej v ktorej som chcel. Keď som klikol na ikonku
nastavenia v pravo hore tak mi nastavenia neotvori, ako keby som to ani nestlačil, pritom mi lavé tlačitko normálne funguje v prehliadači a aj vo wine.
Preinštaloval som aj chrome a aj win7. Problém aj po reinstali ostal a k tomu mi nefunguje niekedy ani odklikávanie tlačidiel keď som inštaloval soft. Musel som to urobiť pomocou kláavesnice.
Pritom včera išlo všetko OK a nerobil som žiadnu SW/HW zmenu.
Dík
doplnenie: keď chcem kopírovať súbor zo zložky A do zložky B tým že ho jednoducho pretiahnem na požadované miesto tak to neurobí, len cez CTRL C/V. súbor je tlačítkom pridržaný a aj ho ťahám do zložky ale ho neskopíruje.
Aj keď mám ikony na ploche a chcem ich presunúť, chztím potiahnem, pustím a nepremiestni sa
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2013, 12:36)
problém vyriešený aj keď mám teraz obavy.
Uvedomil som si že to prestalo fungovať keď som vypol hru Wolrd of Tanks (WOT)
po reinstali keď mi to nešlo som si povedal že oslovím známeho ale nemám kontakt na neho, iba na WOT, on tam je stále.
tak som si to stiahol a nainštaloval. reštartol som a všetko mi funguje.
Ako je to možné???
pri používaní Chrome som mal otvorených viac kariet. Keď som klikol na inú už otvorenú kartu tak namiesto toho aby mi ju ukázalo mi ju zatvorilo.
Keď som klikol v novej karte na záložku na paneli tak mi ju otvorilo v inej novej karte a nie v tej v ktorej som chcel. Keď som klikol na ikonku
nastavenia v pravo hore tak mi nastavenia neotvori, ako keby som to ani nestlačil, pritom mi lavé tlačitko normálne funguje v prehliadači a aj vo wine.
Preinštaloval som aj chrome a aj win7. Problém aj po reinstali ostal a k tomu mi nefunguje niekedy ani odklikávanie tlačidiel keď som inštaloval soft. Musel som to urobiť pomocou kláavesnice.
Pritom včera išlo všetko OK a nerobil som žiadnu SW/HW zmenu.
Dík
doplnenie: keď chcem kopírovať súbor zo zložky A do zložky B tým že ho jednoducho pretiahnem na požadované miesto tak to neurobí, len cez CTRL C/V. súbor je tlačítkom pridržaný a aj ho ťahám do zložky ale ho neskopíruje.
Aj keď mám ikony na ploche a chcem ich presunúť, chztím potiahnem, pustím a nepremiestni sa
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2013, 12:36)
problém vyriešený aj keď mám teraz obavy.
Uvedomil som si že to prestalo fungovať keď som vypol hru Wolrd of Tanks (WOT)
po reinstali keď mi to nešlo som si povedal že oslovím známeho ale nemám kontakt na neho, iba na WOT, on tam je stále.
tak som si to stiahol a nainštaloval. reštartol som a všetko mi funguje.
Ako je to možné???
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nesprávna funkčnosť ľavého tl. na myške
túto chybu mi presne robila myška samotná, resp jej stredné tlačítko, chyba bola v myške, oprava -> výmena myšky, ono sa to dalo ešte opraviť stláčaním stredného tlačítka ale neskôr ostalo úplne zaseknuté a musel som kúpiť novú myšku
poprípade reštart mohol pomôcť, ak máš myšku na baterku tak tam skús ešte dať novú alebo nie nabíjateľnú 1,2V ale klasiku 1.5V
poprípade reštart mohol pomôcť, ak máš myšku na baterku tak tam skús ešte dať novú alebo nie nabíjateľnú 1,2V ale klasiku 1.5V
mám myšku na kábel kvôli hre a vymenil som ju a problém bol rovnakýhrban napísal:túto chybu mi presne robila myška samotná, resp jej stredné tlačítko, chyba bola v myške, oprava -> výmena myšky, ono sa to dalo ešte opraviť stláčaním stredného tlačítka ale neskôr ostalo úplne zaseknuté a musel som kúpiť novú myšku
-
hrban
Addict
ak máš inú myšku skús použiť tú, postláčaj stredné tlačítko pár krát a mal by ísť PC normálne
poprípade sa ''zaseklo'' iné tlačítko ale chyba je v myške, tiež som si lámal hlavu asi 2 dni prešiel som google odhora nadol, PC prebehol asi 10 AV a bez zmeny, len niekde na nete som našiel post o tom, že to robí pokazená myška, tak som skúsil druhú postláčal všetky tlačítka na novej a problém prestal
poprípade sa ''zaseklo'' iné tlačítko ale chyba je v myške, tiež som si lámal hlavu asi 2 dni prešiel som google odhora nadol, PC prebehol asi 10 AV a bez zmeny, len niekde na nete som našiel post o tom, že to robí pokazená myška, tak som skúsil druhú postláčal všetky tlačítka na novej a problém prestal
-
Michaelo
Hardcore addict
Mne zasa nefungovalo CTRL C/V ked som mal v pozadi beziace WoT. Dost som sa najebabral s PSkom kym mi doslo ze musim vypnut WoT.
Takze to v klude moze byt aj tou hrou.
Takze to v klude moze byt aj tou hrou.
-
hrban
Addict
ono ešte keď ju vymeníš treba postláčať tlačítka všetky pár krát bo oni tie tlačítka ostanú ''zaseknuté'' aj po tom čo myšku odstrániš a win to stále berie akoby to neexistujúce tlačítko bolo stlačené, a kým ho nestlačíš ešte raz na novej tak ho ''neodsekne''
poprípade aj sa jedná o NB tak skús vypnúť touch pad
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2013, 12:49)
ja len na ten chrome a FF kým je stlačené stredné tlačítko tak to robí presne to isté, takisto win 7, ak niekto chce nech si to skúsi držať koliečko a nainštalovať niečo alebo surfovať na nete alebo kopírovať súbory
je to tým zaseknutým stlačeným koliečkom na myške, len teraz či ho zasekne myška samotná alebo WoT je otázne
ale je možné, že hra samotná ''zasekne'' to koliečko
každopádne keby to začako robiť postláčaj koliečko na myši, malo by to pomôcť poprípade vymeň myš a postláčaj tam
poprípade aj sa jedná o NB tak skús vypnúť touch pad
//autoeditácia príspevku (07 Aug 2013, 12:49)
ja len na ten chrome a FF kým je stlačené stredné tlačítko tak to robí presne to isté, takisto win 7, ak niekto chce nech si to skúsi držať koliečko a nainštalovať niečo alebo surfovať na nete alebo kopírovať súbory
ale je možné, že hra samotná ''zasekne'' to koliečko
každopádne keby to začako robiť postláčaj koliečko na myši, malo by to pomôcť poprípade vymeň myš a postláčaj tam
no môže byť..drbol som ju o zem tak to možno pomohlo...ma napadlo že ma zabili vo WOTku a nešetrne som ju postláčal a pobúchal :-DDD
ani scroll na hojkovi mi nešiel a už ide
ani scroll na hojkovi mi nešiel a už ide
-
hrban
Addict
njn a tak ja viem ako som mal opraviť moju starú myšku 
veď skús držať stlačené koliečko celý čas a kopírovať súbory, preklikávať taby v chrome alebo FF alebo inštalovať, bude to robiť presne to čo si popísal
veď skús držať stlačené koliečko celý čas a kopírovať súbory, preklikávať taby v chrome alebo FF alebo inštalovať, bude to robiť presne to čo si popísal
len ma zaujíma, prečo mi to nefungovalo keď som myšku vymenil za novú a nepoužívanú...k nej som bol milý a nežný a aj tak to nešlo.
Až keď som nainštaloval WOT alebo ta druhá sa zrazila s podlahou
Až keď som nainštaloval WOT alebo ta druhá sa zrazila s podlahou
-
hrban
Addict
čo je ale zaujímavé, ak sa ti takto dodrbká myška, problém pretrvá aj po jej odstránení ba dokonca aj po reštarte...
opraví sa to až keď dáš myšku novú a tam stlačíš párkrát to blbé koliečko
opraví sa to až keď dáš myšku novú a tam stlačíš párkrát to blbé koliečko
to vážne?...a že násilie nič nevyrieši.
Dík za info...škoda že som naň nepočkal a urobil reinstal
Dík za info...škoda že som naň nepočkal a urobil reinstal
-
hrban
Addict
ja rátam s tým, že problém sa zopakuje, mne to tiež robilo nazačiatku občas a samo sa to spravilo, potom to bolo už časté a ku koncu (asi po mesiaci) bola myška nepoužiteľná lebo akonáhle som ju zapojil tak to robilo furt bez prestania
ale zas mala asi už 3 roky tak nečudo
ale zas mala asi už 3 roky tak nečudo
zapakovalo sa to teraz.....vymenil som ju, postláčal na druhej myške stredné tlačítko a už to ide. stará letí do koša
-
hrban
Addict
predaj na bazosi
alebo daruj tu v bazári