Viac než dovolený počet pasažierov - aká pokuta ?
Re: Viac než dovolený počet pasažierov - aká pokuta ?
No on baterkou presvietil celé auto okrem toho kufru, kde bol kamarát a výbavu tiež nepozerali.
Hm, po prečítaní vlákna ma hneď napadlo toto 
pocet miest v aute ( na sedenie nie na stastie
) zalezi na tom co mas napisane v technickom preukaze. Zastavit ta, dat ti otvorit kufor ti mozu ( patranie po osobach a veciach), prehladat cele auto a pasazierov ( len po suhlase prokuratora )
odtedy uz aj splasil...tacosi napísal:Ved odpoveda len o 3 roky a 3 mesiace neskor
- Prílohy
-
- vwflower.gif
- (152.99 KiB) 420 stiahnutí
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Paráda ja som prave po prečítaní tejto témy zistili, že moja octavka combi je 3 miestna... aspoň to stojí v TP... Čo s tým teraz ??? A ako je to kua možné ???
niekedy ked je auto prihlasovane na firmu alebo ked je kupovane nove ako uzitkove tak je tam nejak obmedzeny pocet miest, sa mi zda ze kategoria N1
-
hrban
Addict
njn kupoval som z druhej ruky... ale toto som si nikdy nevšimol, resp po tých čakačkách vo fronte na polícií som bol rád, že večer mi dali TP a značky... ako to teraz zmeniť, kategória auta je tiež nákladné... 
Asi ta nepotesim, ale podla mojho skromneho nazoru ak uz raz ma auto napisane v technickom N1, neda sa prehodit na Mko ( treba skocit na dopravny inspektorat na evidencie a tam sa spytat)
-
hrban
Addict
njn podľa fór sa to nedá (resp dá ale je s tým veľa opletačky)... čo sa ale ľahko dá je vraj dať 5 miest na sedenie takže to mi stačí ... len nech mám 5 miest, to že je zapísané ako N1 je mi u prdele...