ja by som k tomuto, otázke ohladom štábu, povedal asi toto:
kameraman- točiť jednou kamerou nieje problém, trvá to dlhšie a musíš každú scénu zísť niekoľkokrát, ale je to v pohode. avšak kameraman by si nemal byť ty- teda ak si režisér... kameraman by mal byť niekto iný...
zvukár- čo sa týka držania mikrofónu nad hercami, môžeš to byť aj ty, alebo niekto iný... ja som celkom využil metódu, ktorá sa nejak často nevyužíva, ale je celkovo praktická, pri takýchto prípadoch, len si to zariadenie musíš zohnať... mám na mysli mikrofóny- mikroporty, ktoré si herci dajú pod tričko a je ich počuť dobre-zvuk je kvalitný- ale potrebuješ mikrofóny, tie vysialače čo sa dajú za opasok a hlavnú tú hlavnú škatulu... je aj nenákladná možnosť, čo nestojí za vyhodenie, a to nahrávať zvuk na smartphone resp diktafón, čo by mal herec vo vačku. musíš odslúšať- možno v niekoho iných podmienkach to bude nedobré..
osvetlovač- vo vnútri si nastaviť svetlá nieje problém a vonku- ak máš odrazovú plochu nieje o čom a ozaj stačí aj polistirén a pod- ak točíš jendou kamerou, naraz potrebuješ iba jedno nasvietenie- takže nepotrebuješ dalších dvadsiatich panákov čo tam budú behať.
strihač- ten na place nieje, takže kto taký ostáva? jediný kto by ti tam mohol nejako väčšmi chýbať, je maskér, ale to je myslím vec, čo sa dá jednoducho vyriešiť viacero spôsobmi- aké máš možnosti...