ako s nou vychadzat ???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
RicoRodriguez
Amateur
Amateur

ako s nou vychadzat ???

Príspevok od používateľa RicoRodriguez »

o par dni sa bohuzial musim stretnut s mojou byvalou, byvali sme spolu, boli sme zasnubeny boly sme spolu skoro 5 rokov,...ona somnou stale chcela spavat aj ked sme boli rozideny ale uz som to utal ....tazko som sa s tym vysporiadal...vela krat som s nou spal a tym ona podvadzala svojho noveho, ale to neni moj problem....tak som fit a mam ho velkeho :) inak aby som popisal situaciu, som atraktivny, ju pritahujem sexualne ale asi ma nikdy nejak extra nelubila.......ako sa mam cez ten sku*veny tyzden k nej chovat keby som aspon trochu chcel byhnat pomstu ??? co sa tyka trtkania tak to neriesim, mam viac bab....ale nieco fakt vazne, neviem preco ale chcem sa tej kurve nejak pomstot ;) ....mam aspon vytiahnut to najlepsie oblecenie aby som vyzeral fakt atraktivne ? ;)
Brambor
Light Expert
Light Expert

Re: ako s nou vychadzat ???

Príspevok od používateľa Brambor »

Hmm..z rozpravania kamaratok viem, ze zenu ale uplne uplne najviac nastve, ked s nou chlap zacne riesit, vsetko ide ako po masle, ona je vyzlecena, pomaly prosi, aby jej to uz konecne urobil...a presne vtedy sa musis obliect a sup domov.

Ale nepytal si sa nahodou na zaciatku temy, ze Ako s nou vychadzat? A potom sa to plynulo pretranformovalo do Ako sa jej pomstit :-D
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

No ked mas viac bab, tak snad ju nebude problem nakazit nejakou pohlavnou chorobou, zaruceny recept na pomstu :lol:
Alebo uz uplne zvratene by mozno bolo rozdat si to s nou a pozvat aj jej frajera :D
RicoRodriguez
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa RicoRodriguez »

teraz ked to po sebe citam tak si pripadam ako retard lebo tam pisem jak praclovek:) sorry ludia, bol som opity ale tak zrejme ste pochopili....hej to ma tiez napadlo ze s nou vliezt do postele a obliect sa ale ide o to ze ja s nou do tej postele uz vliezat nechcem, proste nech vie ze ma uz do postele ta defka nedostane ;) a co sa tyka pohlavnych chorob tu urcite nemam, ja sa chranim a nespim so ziadnymi zumpamy ;)
Brambor
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Brambor »

Ono je v skutocnosti najlepsie ziadnu pomstu nerobit, aspon podla mna. To nemoze dopadnut dobre. Ak s nou musis tyzden niekde vydrzat, netrap sa nou, rob co ta bavi a bud prirodzeny. Nemusis si s nou pripijat, ani nic podobne. Ked to vsetko zle, co ti urobila, vypustis z hlavy a budes si uzivat zivot, je to to najlepsie, co mozes pre seba a svoj vlastny klud urobit.

Mam byvaleho, tiez mi urobil vela zleho, a ked sme sa mali stretnut na jednej svatbe (on tam dosiel s babou, s ktorou ma podvadzal) rozhodla som sa, ze sa nad to cele vysoko povznesiem, ved on mi tymi zlymi vecami vlastne spravil najlepsiu sluzbu, aku mohol (lebo som sa ho konecne zbavila :-D ) No a ako to dopadlo? Jeho tak stvalo, ze nic neriesim a bavim sa spokojne s inymi ludmi, ze sa nakoniec povadili oni dvaja a skutocne kazili vecer nie len sebe, ale aj ostatnym svatobcanom.
melonSVK
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa melonSVK »

To čo je doprdele za téma?! Jeden si tu honí ego aký je veľký mačo a koľko má žien, druhý mu radí nakaziť ženu pohlavnou chorobou, niekedy si pripadám ako nepochopený na tomto svete... :roll:
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Co by za to iny chlapi dali keby mozu niekomu obrabat zenu a nemali by voci nej ziadne zavazky.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

melonSVK napísal:To čo je doprdele za téma?! Jeden si tu honí ego aký je veľký mačo a koľko má žien, druhý mu radí nakaziť ženu pohlavnou chorobou, niekedy si pripadám ako nepochopený na tomto svete... :roll:
Aby sme sa pochopili, tak to bolo myslene ako zart...

RicoRodriguez 100x lepsie bude si to s nou vydiskutovat. Ak sa jej chces pomstit, tak k nej zrejmne stale nieco citis a potrebujes sa s tym vysporiadat. Povedz jej normalne, ze s nou nechces spavat, ze sa potrebujes emocionalne pohnut dalej... co dufam naozaj chces, ale ak sa jej aj nejako chces pomstis, tak ju to mrziet nebude a teba bude mrziet, ze keby nahodou, tak si s nou uz nikdy ani nevrznes a ona sa sama v sebe iba uisti, ze urobila to najlepsie co mohla, ked sa s tebou rozisla. BTW., nahovaras si, ze ta asi nikdy nelubila, ale preco by s tebou zabijala 5 rokov a dokonca ti povedala "ano" (predpokladam, kedze ste boli zasnubeny)? Nikdy nevies, ci si sama pri tom novom chlapovi neuvedomi, ze ta stale lubi, ze jej bolo s tebou lepsie, ale to by si mal sam vediet, preco ste sa vlastne rozisli...
Axelka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Axelka »

stalo se mi přesně to stejné. 5 let nazpět jsem chodila asi 3 měsíce s klukem, ale pak jsem se dozvěděla, že 1 měsíc z toho už chodil se svojí přítelkyní. zůstal s ní asi 2 roky, ale pořád mě k sobě zval navzdory tomu,že s ní už chodil. sice jsme spolu nespali,ale to není důležité, princip je ten stejný. měla jsem taky chuť se mu pomstít a zavolat jeho holce nebo jí napsat zprávu. potom jsem se na to vykašlala.
za 2 roky se s ní rozešel (bez mého přičinění). první, na koho si vzpomněl, jsem byla já :)) tak se mě zeptal, jestli jako někdy půjdem do kina, a tehdy přišla pomyslná "pomsta". úplně jsem se mu vysmála :)) nesl to těžce, protože mi pak ještě anonymně psal a nadával :))

z toho vyplývá : neboj se, tvůj čas přijde, ale tlačit pomstu takto na sílu nemá smysl.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Počkať, ty si založil tému o tom, aký veľký máš ko*ot a aký si sexy, a o tom koľko máš báb, ale ona je kur*va? Nepoberám.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Rico-nebolo by lahšie ju nechať odísť a uplne sa nanu vykašlať a nerieš ju? Pomstíš sa jej za niečo,potom ju este mozeš niekedy v živote stretnuť a ešte horšie to tam može dopadnuť.
Napísať odpoveď