Slúchatka do 60€
Slúchatka do 60€
Čaute, prosím vás slúchatka s čo najlepším zvukom do 50-60€, na designe vôbec nezáleží, budem ich používať len doma, tak by bolo dobré keby boli čo najpohodlnejšie, circumauraly - ak sa nemýlim tak sú to slúchatka s veľkými náušnikmi.. mikrofón tam vôbec nepotrebujem, ide len o zvuk.. 60 je fakt limit tak neposielajte za 70 atď.. dík 
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Slúchatka do 60€
Uzavreté, no ja mám teraz Creative fatality za 30€ a stačili my, takže myslím že si vystačím aj s nejakými za 50€ bez mikrofónu
ale aby boli pohodlné a v pohode zvuk
-
Ryan Giggs
VIP
O to nejde ci ti to staci. Ide o to ze o par eur naviac mozes mat sluchadla lepsie. Ide o investovane peniaze, pomer cena vykon.
Ked naozaj nevies ist cez 60 eur, tak sa pozri napr. na Samson CH700, alebo Superlux HD662 (HD662F, HD662B). Cena nech ta nematie, zvukom bez problemov konkuruju 50+ eurovym sluchadlam. Oproti tym Creativom je to podstatne dalej.
V opacnom pripade Audio-Technica ATH-T400 (este lepsie T500).
Ked naozaj nevies ist cez 60 eur, tak sa pozri napr. na Samson CH700, alebo Superlux HD662 (HD662F, HD662B). Cena nech ta nematie, zvukom bez problemov konkuruju 50+ eurovym sluchadlam. Oproti tym Creativom je to podstatne dalej.
V opacnom pripade Audio-Technica ATH-T400 (este lepsie T500).
Díky moc. Aký je rozdiel medzi Superlux HD662, HD662F a HD662B? A sú moc pozadu za ATH-T400?
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2013, 12:54)
inak tie fatality sú dosť pohodlné, vďaka tým náušníkom z tohto materiálu http://www.neostatic.pl/karty/pliki/zdj ... 9186F3.jpg, sú z toho materiálu aj náušniky na tých superluxoch?
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2013, 12:54)
inak tie fatality sú dosť pohodlné, vďaka tým náušníkom z tohto materiálu http://www.neostatic.pl/karty/pliki/zdj ... 9186F3.jpg, sú z toho materiálu aj náušniky na tých superluxoch?
-
Ryan Giggs
VIP
Tie Superluxy sa lisia mierne odlisnou charkteristikou zvuku.
Pohodlnost sluchadiel je cisto subjektivna zalezitost. Na matriali nausnikov velmi nezalezi, tie nemaju byt preco nepohodlne. Ide o pritlak, velkost a tvar hlavy,velkost usi...
Pohodlnost sluchadiel je cisto subjektivna zalezitost. Na matriali nausnikov velmi nezalezi, tie nemaju byt preco nepohodlne. Ide o pritlak, velkost a tvar hlavy,velkost usi...
Už som bol rozhodnutý pre tie Superluxy, ale nikde na SK ich nemajú a na muziker.sk ich dostanú až 3. septembra.. Samsony to isté 
-
Ryan Giggs
VIP
Nebodaj si obvolal vsetky obchody na Slovensku ked tvrdis, ze ich nikde nemaju?
nevygooglil som ich..a tiež ani na heuréke ich nikde neukazuje, neviem teda kde by som mal hladať
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2013, 16:17)
nevieš o nejakej alternatíve alebo o obchode kde ich majú?
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2013, 16:17)
nevieš o nejakej alternatíve alebo o obchode kde ich majú?
-
Ryan Giggs
VIP
Preco hladas na heureke? Tam su len zmluvne obchody.
Google ti najde kopu obchodov. Staci dat vyhladat stranky v slovenskom jazyku.
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2013, 17:11)
Moes skusit aj najblizsie Tesco ci nemaju Maxell Retro DJ. Pripadne z netu. Nie su sice pre velke uzi uplne cirkumauralne, ale s inymi nausnikmi je to vraj lepsie. A udajne pasuju aj tie z Fatality. Stoja este menej ako Superluxy, ale zvuk patri do kategorie 50+ eur.
Google ti najde kopu obchodov. Staci dat vyhladat stranky v slovenskom jazyku.
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2013, 17:11)
Moes skusit aj najblizsie Tesco ci nemaju Maxell Retro DJ. Pripadne z netu. Nie su sice pre velke uzi uplne cirkumauralne, ale s inymi nausnikmi je to vraj lepsie. A udajne pasuju aj tie z Fatality. Stoja este menej ako Superluxy, ale zvuk patri do kategorie 50+ eur.
Díky, našiel som ich v pár obchodoch
ešte by som sa chcel opýtať ktorý z nich je taký najserióznejší, pokiaľ máš skúsenosť:
bigmusic.sk, musicdrive.sk, ataksound.sk, starmusic.sk
bigmusic.sk, musicdrive.sk, ataksound.sk, starmusic.sk
-
Ryan Giggs
VIP
Z tychto poznam len bigmusic. To ale neznamena že ostatne nemôžu byť tiež seriozne.
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2013, 19:46)
Inak ešte k tym rozdielom, priamo zo stranok vyrobcu: "The HD662 features a deep and rich bass, the HD662F has a true bass response, and the HD662B has a powerful bass punch. As for the sound image presented by these headphones, the HD662 gives you the feeling of actually being on stage with the artists while the HD662F makes you feel as if you sitting on the front row and the HD662B puts you in the middle of the concert hall."
//autoeditácia príspevku (08 Aug 2013, 19:46)
Inak ešte k tym rozdielom, priamo zo stranok vyrobcu: "The HD662 features a deep and rich bass, the HD662F has a true bass response, and the HD662B has a powerful bass punch. As for the sound image presented by these headphones, the HD662 gives you the feeling of actually being on stage with the artists while the HD662F makes you feel as if you sitting on the front row and the HD662B puts you in the middle of the concert hall."
fu, tak teraz ktoré vybrať
a tá citlivosť 98dB je v pohode? lebo videl som v rovnakej cenovej kategórii veľa slúchadiel s cca 115 - 130 dB, fatality majú 110
-
Ryan Giggs
VIP
Nechapem k comu ti je riesit citlivost. Maju 32 ohmov takze ta citlivost je uplne bez problemov.
Díky moc za tvoj čas, objednané 
Nebudem zakladať novú tému. Potreboval by som nejaký headset alebo slúchadlá tak okolo 40€. Využitie hlavne na hry filmy možno občas nejakú hudbu. Vôbec sa v tom nevyznám ale mali by byť kolo celého ucha a nech nieje počuť zvuk do okolia.
-
Ryan Giggs
VIP
Pozri si par prispevkov vyssie.
//autoeditácia príspevku (10 Aug 2013, 12:26)
//autoeditácia príspevku (10 Aug 2013, 12:26)
Dnes mi volali že ich nemajú, ale že akg k 77 sú ovela lepšie, aj keď o 10€ drahšie, čo si myslíš?
-
Ryan Giggs
VIP
Su dobre, ale oveľa lepšie určite nie su. To je kravina. Len nechcu prisť o zakaznika, keby si tie Superluxy kupil inde.
To už skôr nastupcu, AKG K 512 Mk II. Tie su lepšie, ale nemusia byť pre každeho pohodlne. Tie naušniky nie su pre väčšie uši cirkumauralne a ani ta latka nemusi byť každemu prijemna. K 77 su pre zmenu odolnejšie. A tie AKG maju hlavne vyrovnany zvuk. Neviem či to bude pre teba.
To už skôr nastupcu, AKG K 512 Mk II. Tie su lepšie, ale nemusia byť pre každeho pohodlne. Tie naušniky nie su pre väčšie uši cirkumauralne a ani ta latka nemusi byť každemu prijemna. K 77 su pre zmenu odolnejšie. A tie AKG maju hlavne vyrovnany zvuk. Neviem či to bude pre teba.
A sú K 77 aspoň lepšie ako tie superluxy?