Legálny windows
Legálny windows
Ahoj , asi pred 3 rokmi sme si kúpili počítač s operačným systémom Windows 7 ultimate . Všetko fakčilo išlo fajn až doteraz.Začalo my vyskakovať že mám nelegálny windows a pri tom mám.Tak som dal že aktivovať windows online a mám si stiahnúť nejakú somarinu ktorá zistí či mám pravý a čie nie http://www.microsoft.com/genuine/valida ... e=C004F200 a ak budem mať pravý tak mi ten windows nejak preinštaluje a prídem o všetkci veci alebo len budem mať už normálny pravý windows a ak sa náhodou stane nejaká chyba a bude si myslieť že nemám pravý windows čo sa stane potom ? Prosím poraďte mi ... Vopred dík.
Re: Legálny windows
...kazdy system aj "pravy" - zakupeny treba aktivovat ... aktivacia by mala prebehnut autmaticky ked zapnes internet do siete... ak ti to nejde treba zavolat do mikrosoftu oni ti ho zaktivuju .. bude ti treba udaje z faktury a aktivacne cislo ....
vymazat sa ti nic nevymaze ale moze sa ti zablokovat pristup do PC a bude sa ti dat len aktivovat ....
vymazat sa ti nic nevymaze ale moze sa ti zablokovat pristup do PC a bude sa ti dat len aktivovat ....
Re: Legálny windows
Ak je pravy, tak sa len strati ta hlaska, vsetko zostane nedotknute