Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa Hegy »

Seth, ja niesom "Kotlebovec", priznam ze ma tesi ze ako jediny dokaze usporiadat skupinu ludi co pojde do ulice sa postavit na protest a urobi nieco, zatial kym hughito hlada toho nekriminalneho roma na hojku!!! Mna to tesi ked vidim ludi z tych dedin okupovanych ciganmi ako vyjdu von, podakuju sa, ako tam dokazu naliat niekolko desiatok policajtov - viem, z velkej casti ide o divadlo ale nevsimol som si zatial nikoho kto by spravil pre ludi viac i ked velmi malicko ale urcite viac ako ludia co maju plnu hubu reci a krizom krazom sa ohanaju nejakymi "rieseniami" v neprospech ludu.
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

zaujimavy dokument o rumunskych ciganoch jak kradnu atd.

cca o 29:30 tam zaznie zaujimavy nazor...citujem
'' romove vlastne nevedi jake ma prace zmysl. Vzdycki je najdeme v taborech. Posilaji zeny pracovat, vydelavat prostituci a deti posilaji krast. Kdyby ste sli do ktorehokolik ich tabora, najdete tam muze kteri hraji karty. Reknete mi jak bych mnel temhle lidem vysvetlit smysl prace kdyz jejich predstava idealneho zivota je nepracovat a nechat vsetko na zenach a na detech. Z toho vypliva ze nejsme rasisti, to oni se neumeji prisposobit zivotu v nasi spolocnosti. ''
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

no u nás veľmi ženy pracovať neposielajú keď ich ženy majú nezamestnanosť viac ako 95% :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

A zase niekde urobili "súdruhovia" pri svojej generalizácii chybu...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

hughito neurobili chybu, chyba je v tvojej hlave,... kvoli ludom ako ty sa musim bat ist okolo skupinky romov, ci mi nezapichnu priatelku kvoli penazenke, .... presne kvoli chybe v tvojej hlave.

keby sa problem poriesil ako sa ma, NEEXISTUJE sanca zeby to neuspelo, tvoje bludy a deluzie sposobuju ze zgrupovanim ludi a idealizacie nazorov podobnych tvojmu davaju romom a podobnym individuam priestor na kriminalnu sebarealizaciu.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

qwerty-xyz - :smt112 :aasmile29:
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

qwerty-xyz toto je tuším tvoj prvý zmysluplný príspevok, ktorý som tu na tomto fóre od teba prečítal.
qwerty-xyz

mimo ineho ...

1. Ked niekoho v kriminalnej cinnosti budem branit, hajit, a vykrikovat ze rasizmus, podporim ho v tom, nabuduce bude drzejsi, odvaznejsi, a pre 5 eur zapichne aj tehotnu zenu, bude tento tvor vidiet, ze si moze dovolit viac, nemusi sa vzdelavat, bude robit vacsi neporiadok a jeho prinos pre spolocnost bude nulovy. Takyto clovek je pre spolocnost hrozbou a ja si neviem predstavit zeby sa nieco stalo nejakej babe, len preto ze cigan si kupil nozik, a je blby ako delo, a zapichne mozno dievca ktore malo pred sebou buducnost nosilo v sebe plod, bola zasnubena, a vysokoskolsky vzdelana napr skoncila medicinu.

TENTO DEBILIZMUS HUGHITO TY PODPORUJES !!! ... Sanca na kriminalitu, nestastie ktore pachaju, sa ZVYSUJE !

2. Sucasne riesenia ? leju sa nesmierne miliony ktore su neuspesne ? preco? oni sa ucit nebudu, nechcu a nebudu, budu kradnut, plienit a skodit !!!! Sanca na kriminalitu sa snazi udrzat v normale, toto chceme ? aby kriminalita bola?

3. Moje riesenie. Nulova kriminalita, minimalne naklady.... vsetci vedia co sa tym mysli. a hughito? .... mat pistol a vidim ako mi po priaptelke vypali opity cigan s nozom v ruke zastrelim ho, a kebyze sa obetujes a skocis pred cigana aby si ho uchranil, ved on len cestne chce ublizit mne alebo mojej priatelke, mozno nas aj zabit, pre par korun, ... strelim aj teba. Su mi dost u prdele ludia s nazorom ktory vedome ohrozuje moje bytie, ktore som si tu na zemi zasluzil, vystudoval, som inteligentny a dam spolocnosti prinos, peniaze a zveladim ju.
hughito
Redeemer
Redeemer

qwerty absolútne netuším, o čom to bľaboceš, si mimo témy, tak prosím ťa, aspoň nesmerujem svoje myšlienkové pochody na mňa. A pokojne si sprav ZP a správaj sa ako kovboj, následky si budeš niesť sám, uvidíme, aký budeš hrdina.

Na ten rozpor poukázal už Steju, ja som to len kvitoval - je to tak, môžete sa aj rozkrájať. Raz tak, raz onak. Hlavne, že to "sedí" a môže sa čo najviac nakydať. :wink:
qwerty-xyz

ja nechcem byt kovboj, ja chcem predist situacii ... kedy podnapity prisprostasty rom ublizi nejakej holke, nebodaj tehotnej, a vysledok nazoru spolocnosti bude, zej e to vlastne chudak, a je degenerovany, a nema co jest, a este ho polutujeme dame na cvokaren a o pol roka je vonku.... zatial co zena potrati alebo zomrie....

Lebo toto je tvoje rozmyslanie hughito.
hughito
Redeemer
Redeemer

Dokáž to. A dokáž, že by pri takomto čine takto spoločnosť uvažovala. Uveď pod. príklad. Zrejme viem, na čo narážaš, ale tomu pohľadu nerozumieš. Samotný kriminálny akt samozrejme už nič neospravedlňuje, navyše, takto brutálny, ako hypoteticky opisuješ ty.
qwerty-xyz

v cechach romovia napadli a brutalne dobili mlady par, ... predstav si ze je tehotna a potrati, policia len zvatla ze sa cosi stalo, a ze vinnici budu potrestani, predstav si zeby to bolo naopak,.....tak rasisticky cin ako svina na celu europu ....
hughito
Redeemer
Redeemer

Ale to sú len tvoje predstavy, dojmy. Ja mám niekedy pocit, že ty by si si úplne prial, aby sa také čosi stalo, aby si na to potom mohol poukazovať a "dokazovať" tým svoje "teórie." Veď to je úplne choré.

Áno, skupinka cigánov napadla pár, bolo tam bitie, je to na kamere, tresty určite budú. Neexistuje nič také, ako "cigáni sú chránení." Tu sa ukazuje opäť jeden z vašich rozporov. Na jednej strane sa poukazuje na to, koľko je cigánov v base (akože veľa) a na druhú stranu sa tu bľaboce fantasy o tom, ako sú cigáni zákonom chránení a pod.

Tak pýtam sa opäť, ako to teda je?
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

tresty budu, ale ake? inak co to bola? vytrznost? ci ako debilne to pomenovali?
cigani zbiju bieleho, nadavaju mu do bielych xyz a v zapisnice nebude o rasizme ani slovko... to je ako OK?
qwerty-xyz

podla hughita hej ... lebo ked cierni zbiju bieleho, tak to je vytrznost a ublizenie na zdravi, ... ked je to opacne je to toto iste PLUS RASIZMUS AKO SVINA .... ale toto hughito nevidi ...
hughito
Redeemer
Redeemer

Ale boli prípady (aj v Čechách), kde boli odsúdení cigáni a bol im naparený aj paragraf rasovej neznášanlivosti. Ak sa to preukáže, tak to tak bude. Ak nie, tak nie. Takéto to je jednoduché.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

no ale na Slovensku bol prvy pripad "opacneho rasizmu" ked dobili na smrt dochodcu v Maduniciach a (ak sa nemylim) aj posledny...
hughito
Redeemer
Redeemer

Ja neviem, nejak to nesledujem, ale ak sa to preukáže, tak by to malo platiť a je jedno, z akej "strany" to ide. Rasizmus je zlo.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

no, len chyba je, ze to plati len jednostranne, a to je rasizmus voci bielym...
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Keby sa prestalo pouzivat slovo rasizmus a vsetci by mali rovnake prava, tak by pravny system riesil co, kde, ako, preco, ten zlocin vznikol a nepouzivali by dvojaky meter.
Napísať odpoveď