tričko s vulgarizmom
Re: tričko s vulgarizmom
puberta už dávno začala 
zivot ta obraba ked zijes u rodicov a mas 18-? preto si myslim, ze si od tej skaredej reality kusok dalej 
radsej sa douct gramatiku. s vyrobou tricka by nemal byt problem, ale mal by si sa venovat niecomu co ma pre teba zmysel
radsej sa douct gramatiku. s vyrobou tricka by nemal byt problem, ale mal by si sa venovat niecomu co ma pre teba zmysel
-
Ryan Giggs
VIP
Co ak ma prenho zmysel toto?
Ryan Giggs napísal:Co ak ma prenho zmysel toto?
jackb napísal:zivot ta obraba ked zijes u rodicov a mas 18-? preto si myslim, ze si od tej skaredej reality kusok dalej
kto ti povedal, že žijem u rodičov? to, že niekto už nebýva u rodičov, znamená, že na neho serú a je im jedno kto je a čo je?
tak ked ti je tak super, preco chces nosit tricka o tom, ze ti je zle? 
a tie vulgarizmi z karmy si nechaj pre kamaratov, s ktorymi davate freestyle battle na preliezkach, ja som s tebou kacera netahal.
//ale dakujem, do papezov mi este nikto nenadaval
a tie vulgarizmi z karmy si nechaj pre kamaratov, s ktorymi davate freestyle battle na preliezkach, ja som s tebou kacera netahal.
//ale dakujem, do papezov mi este nikto nenadaval
Takze, tricko mi doslo, nebol ziaden problem, vecer tu hodim fotku.. musim aj fotku cenzurovat?
nik nic? 
preferujem napis Fiko je COCOT, je to zabavnejsie a ma to ten isty vyznam
mne to skor pride, ze kazdy sa ho boji poslat priamo to p. toto je vystiznejsie. a nesnazim sa za nieco skryt..beardie napísal:preferujem napis Fiko je COCOT, je to zabavnejsie a ma to ten isty vyznam
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
na mna niekedy ludia pozeraju divnô ked mam na sebe toto... niektor sa pousmeju, a iný pohoršene pohlady...
- Prílohy
-
- vizualizacia HS mam v pici.jpg (11.73 KiB) 1171 zobrazení
Zatiaľ som ho videl iba na koncerte HS, v civile ešte nie, ale tiež som si ho chcel kúpiť. Naozaj svieti, alebo je to len o*eb?
cinges: paráda.
Inak, tričká s vulgarizmami, resp. s vulgárnymi vtipmi bez pointy neuznávam a ľudí čo ich nosia nepovažujem za inteligentných. Radšej si oblečiem pekné tričko, ako byť frajer pred okolím. "FICO JE KOK*T" a ani "Mám v pi*i" to nepotvrdzujú. Jedno je fantričko kapely, celkom vtipné, a to druhé je úsmevný politický názor.
cinges: paráda.
Inak, tričká s vulgarizmami, resp. s vulgárnymi vtipmi bez pointy neuznávam a ľudí čo ich nosia nepovažujem za inteligentných. Radšej si oblečiem pekné tričko, ako byť frajer pred okolím. "FICO JE KOK*T" a ani "Mám v pi*i" to nepotvrdzujú. Jedno je fantričko kapely, celkom vtipné, a to druhé je úsmevný politický názor.
1. Choď s nejakým kamarátom pred náš parlament.cinges napísal:Takze, tricko mi doslo, nebol ziaden problem, vecer tu hodim fotku.. musim aj fotku cenzurovat?
2. Daj si mikinu (najlepšie takú, ktorá má zips) a pod ňu toto tričko.
3. Počkaj na Fica a pekne ho popros o fotku (kamarát z prvého bodu vás odfotí).
4. Vyzleč si mikinu, ale Fico nesmie vidieť, že čo máš napísané na tričku.
5. Odfoť sa s ním a fotku sem potom zaves.
-
spojka13
Darca
Hensym: svieti... Lakadlo na žabky...
-
Andi_Cibula
Addict
Hold tomu kto si dá na tričko heslo prajúce úmrtie Roberta Fica.