Tancovanie ...

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
DonAndres
Light Star
Light Star

Tancovanie ...

Príspevok od používateľa DonAndres »

Dá sa nejako naučiť tancovať na nejakú hudbu len tak na diskotéke bez alkoholu? Rád by som sa išiel zabaviť s babou ale príde mi, že som také poleno a vôbec neviem aké pohyby. Nemá s tým niekto tiež problémy? :D
cssco
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Tancovanie ...

Príspevok od používateľa cssco »

Kedze si to uvedomujes tak to lahke nebude a budes tancovat jak jaternica
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ked budes na parkete, pozri ako tancuju ludia okolo teba a tuto zmes pohybov obmienaj, pridaj daco vlastne a nezabudni v spravnej chvili na otocku baby.
Pises, ze bez alkoholu. Teraz ti nieco prezradim. Alkohol z teba lepsieho tanecnika neurobi. Len sa vnimas ako parketovy lev, ale pohyby su rovnak ako ked si triezvy. Neuveritelne, vsak ? :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

nemam hudobny sluch, takze je vylucene aby som mohol tancovat, lebo nepocujem rytmus. preto ked je to nutne robim to co pise energy00. ak ma baba zmysel pre humor, a berie to ze nie si tanecnik, tak oceni kadejake blaznovstvo. aj valcik na Massive Attack - Teardrop, ci dokonca The Prodigy - Firestarter 8)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...zaujímavé, že keď tancujem ja, tak žiadna baba môj zmysel pre humor neocení...
DonAndres
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DonAndres »

Ďalšia vec, že tá hudba čo tam hrajú ma ani trošku nebaví a normálne sa mi to hnusí počúvať. Skúsim sa teda vždy poobezerať po chalanoch vedľa a niečo budem improvizovať, dík za tip.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

to fakt len ja reagujem takto keď chce baba tancovať?
Prílohy
no-to-dancing.png
jackb
Redeemer
Redeemer

DonAndres napísal:Ďalšia vec, že tá hudba čo tam hrajú ma ani trošku nebaví a normálne sa mi to hnusí počúvať. Skúsim sa teda vždy poobezerať po chalanoch vedľa a niečo budem improvizovať, dík za tip.
Mne to tiez nereze, ale obcas sa odtrhnem. A medzi erasmakmi som musel sklopit usi a prisposobit sa. Lebo dalsia moznost bola prezit "to najlepsie co studenta moze stretnut" v posteli so sluchatkami na usiach.
Uplink, no normalne zacnem tym, ze nemozem tancovat lebo ma boli noha. Nasleduje otazka preco a ked poviem ze po uraze v Kosove (co je pravda) tak bud o tom chce pocut viac, alebo si mysli ze vacsiu kravinu som si vymysliet nemohol a ide po svojom :)
Najvacsia improvizacia bola ked si cudzokrajna temperemantna slecna to x-drikoch zaumienila, ze chce so mnou tancovat body-to-body. Tak ako sa krutila okolo mna, tak som sa aj ja pokrutil. Nestazovala sa. To skor bol problem u dalsej cudzinky, ktorej som cely vecer hucal, ze ja sa tancom hovadit nechcem... :D
twardykamen
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa twardykamen »

nemozem si pomoct
Prílohy
prevziať.jpg
prevziať.jpg (9.25 KiB) 880 zobrazení
jackb
Redeemer
Redeemer

tak to byva. a nemusi byt hned palene, staci aj pivo ci vino
miso03
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa miso03 »

uplink napísal:to fakt len ja reagujem takto keď chce baba tancovať?
Ale vobec nie, poznam minimalne dalsich troch .. Tribula, Stanke a Rochnyak.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Áha, takže princíp je taký, keď človek "tancuje" [skáče ako orangután do rytmu hudby/bubnov/etc.] a robí smiešne pohyby, trhavé, plynulé, arytmické, rytmické, proste random, tak je super, "v pohode" a in. A keď netancuje tak je gay? Dobré vedieť, ďakujem za odstránenie mojej hlbokej nevedomosti a vovedenie do svetla pravdy.
miso03
Light Professional
Light Professional

Ty si pisal o tom, ked ta k tancu vyzve dievca. A ked som si to spojil s tvojimi tvrdeniami o tom ake je bozkavanie nechutne [v inej teme na fore - pre nezainteresovanych], tak mi z toho vyslo ze si bud gay, alebo silne zakomplexovany.

A za malo :-)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

miso03 - fúha. Takže ten kto nerád sex je gay, alebo zakomplexovaný. A podľa mňa keď človek nemá karbónový bicykel, raid0 pole z SSD diskov a aspoň 2 LCD panely na PC, tak má zaručene iQ nižšie ako 60, trpí hlbokými psychickými poruchami osobnosti, ťažkou motorickou disfunkciou a zajtra presne o 17:28 GMT naňho padne traktor na naftu, ktorému chýba jedna pneumatika a ma zaradenú 2ku rýchlosť.

Gratulujem ku Tvojej analýze na úrovni zš študenta. Si nad ňou dlho rozmýšlal, alebo poradil nejaký časopis pre teenagerov?
miso03
Light Professional
Light Professional

Vidis? RAID0 pole, SSD disky.. to nezaujima 99% zien. Velmi mi pripominas mojho kamarata, ak sa ta mozem spytat [kludne odpis aj do SS], ranilo ta niekedy dievca tak, az si sa razne zmenil [postoje, spravanie - ako vseobecne tak osobitne k zenam]?

Nad analyzou som nerozmyslal dlho, to ma Rytmus naviedol.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

miso03 - Ty musíš byť extrémne šťastný človek. Tak prvoplánové a jednoduché zmýšľanie som už dlho nevidel, ani nezažil. Nech sa Ti darí, na mňa už prosím Ťa nereaguj, ďakujem.
Napísať odpoveď