mám taký drobný problém, mám internet od UPC a mám modem pichnutý na wi-fi s tým, že mám z neho odvedené naše dve počítače + s mobilom a tabletom cez wi-fi ... pred asi týždňom nastal veľmi zvláštny problém a to, že používame e-mailové konto priamo, čo máme od UPC a doteraz nebol problém sa prihlásiť (cez web, alebo live mail na druhom počítači) a zrazu sa nedá doňho prihlásiť, pri príchode na danú stránku nás že vraj automaticky prihlasuje - pričom sa neukážu riadky pre prihlásenie (konto a heslo), pričom neexistuje tam žiadne automatické prihlásenie...a pri stlačení refreshu stránky (a ak refresh dostatočne rýchlo ho stopnem) tak tam skočí to tak ako má, teda tie riadky na prihlásenie - zadám údaje (super) a ak dám enter alebo tlačidlo pre prihlásenie, tak nič, nereaguje...sranda bola, že UPC pri telefonáte mi povedalo, že nemajú tam chybu, veril som im, ak som si napojil PC rovno na modem, tak zázračne to išlo :O a teraz dúmem a dúmem...čo to mohlo spôsobiť ? s wi-fi nepozorujem žiadne iné problémy
Zvláštne správanie wi-fi routera ?
Zvláštne správanie wi-fi routera ?
kolegovia,
mám taký drobný problém, mám internet od UPC a mám modem pichnutý na wi-fi s tým, že mám z neho odvedené naše dve počítače + s mobilom a tabletom cez wi-fi ... pred asi týždňom nastal veľmi zvláštny problém a to, že používame e-mailové konto priamo, čo máme od UPC a doteraz nebol problém sa prihlásiť (cez web, alebo live mail na druhom počítači) a zrazu sa nedá doňho prihlásiť, pri príchode na danú stránku nás že vraj automaticky prihlasuje - pričom sa neukážu riadky pre prihlásenie (konto a heslo), pričom neexistuje tam žiadne automatické prihlásenie...a pri stlačení refreshu stránky (a ak refresh dostatočne rýchlo ho stopnem) tak tam skočí to tak ako má, teda tie riadky na prihlásenie - zadám údaje (super) a ak dám enter alebo tlačidlo pre prihlásenie, tak nič, nereaguje...sranda bola, že UPC pri telefonáte mi povedalo, že nemajú tam chybu, veril som im, ak som si napojil PC rovno na modem, tak zázračne to išlo :O a teraz dúmem a dúmem...čo to mohlo spôsobiť ? s wi-fi nepozorujem žiadne iné problémy
osobne sa hanbím, pretože je to nejaký šmejd tp-link za 15€ a tak či tak asi kúpim linksys (cisco) ale zaujímalo by ma či je nejaké logicko-nelogické vysvetlenie tejto situácie 
Re: Zvláštne správanie wi-fi routera ?
pingovat tu stranku si skusal? takze nefunguje to ani cez live mail?
pri live maily sa sťažovalo na RSS kanál....ale....ci pána...už to ide -_- no týždeň to nejde a zrazu to už ide...tak či tak, divné veci sa dejú, bežne nám modem sa reštartne (väčšinou jeden deň s rozostupom možno mesiac) a pri indikačných ledkách často bliká "send" s tým, že akoby sa nevedelo spojiť s providerom s tým, že to urobí občas a robí to niekoľko-krát denne a v UPC vraj žiadny výpadok nevideli, takže je to všetko nejaké divné, začalo to síce pár mesiacov po kúpe wi-fi routera ale nemyslím, že to má s tým súvis, pri takom "výpadku vždy vypnem wifi a dám sieťový kábel rovno z pc do modemu a rovnako...ach tie problémy
no jo, ked sa setri a kupuju sa lacnejsie veci tak sa neda cakat 100% chod
ja sice nemam s TP-LINK -ami vseovecne nejake vacsie problemy ale sem tam si pytaju restart
tiez planujem kupit daco poriadne nech je pokoj
ja sice nemam s TP-LINK -ami vseovecne nejake vacsie problemy ale sem tam si pytaju restart
tiez planujem kupit daco poriadne nech je pokoj
ja som jednoznačne za linksys (defekt robenia CCNA), síce ani Asus routre nevyzerajú zle, ale neviem neviem, aj keď tam by som zase nejakých 10€ ušetril...ale nemám s asus routrami skúsenosti, v prípade linksysu http://datacomp.sk/linksys-e1200-wifi-n ... gSe3T_wF8E mne aj stačí, máme od UPC 60Mbit, takže s prehľadom to stačí
na ten net to samozrejme staci ale Gbit LANka je dnes celkom nutnost ak chce clovek vyuzivat aj prenos suborov v sieti
ja mam zatial kandidatov:
TP-LINK TL-WDR3600
Netgear JNR3210
Linksys EA2700
TP-LINK TL-WDR3600
Netgear JNR3210
Linksys EA2700
ako som povedal, ja by som šiel určite do linksysuwladas napísal:na ten net to samozrejme staci ale Gbit LANka je dnes celkom nutnost ak chce clovek vyuzivat aj prenos suborov v sieti
TP-LINK TL-WDR3600
Netgear JNR3210
Linksys EA2700