licencie OS a PC
licencie OS a PC
Caute,
chcem predat nejake starsie PC, su na nich legalne kupene OS napr. XP, win 2000 a pod ... neviete poradit ? -..... ako to predat, ci aj s licenciou albo kaslat na to?
dik.
chcem predat nejake starsie PC, su na nich legalne kupene OS napr. XP, win 2000 a pod ... neviete poradit ? -..... ako to predat, ci aj s licenciou albo kaslat na to?
dik.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: licencie OS a PC
A co si chces tie XP a 2000 nechat na ine pocitace??? Predaj to komplet, aj tak to boli zrejme OEM verzie k tym PC.
nechcem, ale mam zaratat tu cenu OS k cene PC ?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
aku cenu? kolkoo si chces preboha zaratat za XP?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
alebo za 2000 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
MichalkoOo, talianske liry uz neplatia
ci aku menu si myslel? srbsky dinar, madarsky forint? aj to je trosku vela...
k teme, XP nema hodnotu, ci to predas s nim alebo bez je viac menej jedno...
k teme, XP nema hodnotu, ci to predas s nim alebo bez je viac menej jedno...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Myslel som windows 2000, nie množstvo peňazí. To by som sa vyjadril jasnejšie 
pozri na bazosi po com to ide ... aj s OP sys... (mas k tym licenciam aj faktury ci len nalepky ???
....)
si robite pi*u ? .... sa normalne pytam na co je potom toto forum, ked ste tu mudrlanti akoze frajeri najvacsi na svete ....
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
ty si robis pi*u alebo ti fakt este nedoslo, ze tie OS nemaju ziadnu cenu?
ArkanoviTigrovi napísal:ty si robis pi*u alebo ti fakt este nedoslo, ze tie OS nemaju ziadnu cenu?
kamo, keby som to vedel, tak sem nepisem podla teba chu**** ....
-
uplink
VIP
PR - ako chceš predať OS, ktorý nemá podporu nových zariadení od samotného výrobcu? To len hypotetická otázka. Druhá, prečo by niekto kupoval legálny OS po jeho ukončení životného cyklu, keď si ho môže vyupdatovaný stiahnuť na čierno?
99% ľudí má legálny OS [nie firmy, ale smrteľníci], lebo sa nechcú *ebať s updatmi a pod, vrátane mňa. Osobne nemám za potreby podporovať zlodejskú firmu ako je MS a zaplatím im len to čo musím, aby som sebe ušetril viac práce.
99% ľudí má legálny OS [nie firmy, ale smrteľníci], lebo sa nechcú *ebať s updatmi a pod, vrátane mňa. Osobne nemám za potreby podporovať zlodejskú firmu ako je MS a zaplatím im len to čo musím, aby som sebe ušetril viac práce.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
99% ľudí má legálny OS? U mňa chce OS tak 10% ľudí, a aj to sú ľudia ktorý sa do PC nevyznajú a myslia si že inak to ani nejde
. Uplink, pri nelegálnom Windowse fungujú aktualizácie úplne rovnako ako pri legálnom, môžeš inštalovať aj service packy a aktualizácie na overenie pravosti a nezruší ti to aktiváciu. Tiež mám ale legálnu osmičku
-
hojko
Site Admin
uplink: Tych 99 percent si si urcite vycucal z prsta a rovnako tak si si vycucal aj problem s updatovanim. Nevidim ziadny problem v updatovani Windowsu, ci uz je legalny alebo nelegalny.
-
uplink
VIP
99% ľudí z tých čo si OS zakúpia, to musím všetko formulovať ako pre somárov? Samozrejme že má kvantum ľudí pirátsky OS, vrátane húsiek čo zagágali, a samozrejme že som písal o ľuďoch čo si OS kupujú. Nič iné ich nezaujíma, len aby mali free avs a nemuseli sa babrať s updatmi.
hojko - koľko tých čiernych OS si inštaloval a updatujú sa Ti u známych/klientov? Lebo ja mám na týždennom poriadku reaktiváciu systémov, preto, že opäť stiahli update, ktorý obnovuje WGA a pod. Čiže hej, vycucal z prsta. Ešte šťastie že už mnohí si nechali poradiť.
Btw. gratulujem aj ku integrite OS a padaniu, keď máte černotu, darmo no tie média ktoré nemajú pri sebe hash check a pretečú 100x rôznymi PC sú veľmi kvalitné
hojko - koľko tých čiernych OS si inštaloval a updatujú sa Ti u známych/klientov? Lebo ja mám na týždennom poriadku reaktiváciu systémov, preto, že opäť stiahli update, ktorý obnovuje WGA a pod. Čiže hej, vycucal z prsta. Ešte šťastie že už mnohí si nechali poradiť.
Btw. gratulujem aj ku integrite OS a padaniu, keď máte černotu, darmo no tie média ktoré nemajú pri sebe hash check a pretečú 100x rôznymi PC sú veľmi kvalitné
-
Grim
Darca
...ja som sa s updatmi nikdy nebabral a to mám nelegálny Win...babral som sa trochu s aktualizáciou...ale za tú pol hodinu mi tie ušetrené peniaze stáli...a nie, neserie ma, že som si niečo ukradol...
-
uplink
VIP
Grim - skúšal si používať MSE, alebo Virtuálnu Mašinu s XPčkami? Myslím že nie, lebo by Ti rýchlo prestali fungovať tie "updaty"...
-
Grim
Darca
MSE nie, ale virtuálny XP som mal...ale neviem ako by mi to mohlo dodrbať updaty...
-
hojko
Site Admin
uplink: Par znamym (dajme tomu 20 ludi) som nahodil Win a ziadny problem s aktualizaciami nebol. Samozrejme sa bavime o Win Vista, Win 7 alebo Win XP. A funguje tam aj MSE, ktorym sa ohanas. A aby si netaral, ze nefunguje virtual. Tak ti mozem s kludom napisat, ze funguje aj VirtualPC s nahodenym WinXP, kludne ti dodam aj screen.
-
uplink
VIP
hojko - áno máš pravdu, ja si to vymýšľam, vyhral si.