plánujem si kúpiť Android 4.0+ tablet na surfovanie, nejaku malú prácu a skúšanie aplikácií. Javu som sa trochu naučil z Heroutovej knihy Učebnica Jazyka Java a teraz chcem pre Android aj trochu programovať.
Myslím si že by sa mi zišlo (micro|mini|normal) usb, WiFi (mozno aj 3g, aj ked tie sú drahšiee), no a bluetooth (napíšem nižšie). Chcem aby tam bol procesor Cortex. Na webkamere mi veľmi nezáleží, rovnako ani na zabudovanej pamäti.
Do veci nechcem investovať, kedže to len skúšam a prípadne si pozriem aj iné zariadenia...
Na alze som našiel tieto tablety:
- Colorovo CityTab 7 - vraj že spoľahlivý, má 3G, fotoaparát a výdrž, ale píše sa že ma cititeľnejšie slabší výkon (jedno jadro a 512MB RAM)
- GoClever Terra 70 -tento sa mi na začiatku pozdával najviac, má dve jadrá, viac operačnej pamäte, viac zabudovanej pamäte, ale nemá 3G a slabšia je aj výdrž.
- 3Q q-pad MT0729B HD 3G - 3G, dve jadrá, ale 512MB pamäte, menej zabudovanej pamäte
- POINT OF VIEW Mobii Tablet 8" ProTab 26 XL - nema 3G, najmensie rozlisenie (ale zasa ma 8"), je tam 512MB operacnej pamate, iba fotoaparat 0.3Mpx
Inako ešte by som sa opýtal či sa k týmto zariadeniam dá nejako pripojiť klávesnica (bluetooth, usb port). Kebyže to nešlo, dá sa nejakým spôsobom rozoznať na ktorom tablete by sa dalo najlepšie písať? (možno podľa typu dotykovej obrazovky?)
Prosím pomôžte mi, tablet som si ešte nikdy nezháňal.