prenos penazi počas letu lietadlom
prenos penazi počas letu lietadlom
Ahojte, idem v polovici septembra z usa na slovensko. Kolko dolarov mozem mat v prirucnej batozine, tak aby to nebolo podozrive?! som tu cez ESTU takze pracovat by som nemal ale momentalne chodim do prace a uz mam nieco zarobene za posledne 3 tyzdne.
Alebo poziadat niekoho kto ma bankovy ucet v USA aby ich vlozil, a poslal mi ich na ucet?
Alebo poziadat niekoho kto ma bankovy ucet v USA aby ich vlozil, a poslal mi ich na ucet?
Re: prenos penazi počas letu lietadlom
posli si cez Western Union alebo cez spominanu banku
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
To ich chceš prenášať v peňaženke alebo v ponožke? Čo je už toto za otázka? V USA ťa platia Cash? Nie na účet? Chceš naozaj trepať peniaze lietadlom? Ak áno, naozajstný monetárny limit neexistuje, no ak to bude suma nad 10K USD (alebo ekvivalent v inej mene), tak to musíš ohlásiť na customs.
normalne v penazenke, ktoru budem mat v prirucnej batozine. Dostavam cash a vdaka za ten limit 10K.
btw: ten western union mi pridu velke poplatky
btw: ten western union mi pridu velke poplatky
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
V príručnej batožine?? Fakt trolluješ? Vieš, ako často sa stáva, že ti batožinu zapotrošia a podobne? Nebude ti vadiť, že tam budeš mať peniaze, ktoré sa môžu spoločne s batožinou stratiť? To je toľko dať to niekomu na účet a poslať to cez PayPal alebo inak, kde budú najmenšie poplatky?
//Som idiot, sorry.
//Som idiot, sorry.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
prirucnu si berie do lietadla sam, asi si to mylis s odbavenou...
pokial ide o vacsiu sumu cez western sa da poslat ajtak max 10K $ alebo 7,5K €
sice som este neletel ale sturit penazenku do nohavic problem? pripadne rolku
urcite by som to neriesil cez cudzi ucet,
ak mas doma pripojenie chod do banky zaloz si svoje US konto s IB, vloz tam peniaze,
doma si prevedies pomocou online bankingu na SK ucet
sice som este neletel ale sturit penazenku do nohavic problem? pripadne rolku
urcite by som to neriesil cez cudzi ucet,
ak mas doma pripojenie chod do banky zaloz si svoje US konto s IB, vloz tam peniaze,
doma si prevedies pomocou online bankingu na SK ucet
Tak nepredpokladám, že budeš mať plný kufor peňazí, tak normálne v peňaženke pri sebe.
Bolo by dobre povedat aj pribliznu sumu. Ale predpokladam, ze za 3 tyzdne ide skor o stovky dolarov, resp do 2-3k ? To si proste nechaj v penazenke.
Tak osobne som siel cez hranicu so 4000e v USD neviem kolko to bolo presne a nic v pohode este mi aj penazenku kontrolovali a ked sa spytali ci mam este nejaky cash tak som im dal este aj obalku z bundy, spytali sa kolko to je dokopy, povedal som a nic. Takze fakt ak nemas zo sebou nejake podozrivo vysoke obnosy ako bolo vysie spomenute 10 000 a viac tak je to v pohode, i ked velmi nezodpovedne takto prenasat prachy
Ale zas je blbost ked ma niekto pri sebe aj 20K preco by to malo byt podozrive
bankstri maju radi "tvoje" peniaze u seba v banke