Mozilla Firefox
Re: Mozilla Firefox
Zahoď skin a vyčisti si profil (založ si nový) a verím, že väčšinu problémov budeš mať vyriešených. Ja nemám žiadny problém.. a to používam profil už od starých čias 3.x... avšak skinom sa veľkým oblúkom vyhýbam.
tak som tak nakoniec aj spravil a fujtajbl...kedykoľvek z ničoho nič keď si niečo čítam crashne...neriešim už 
Je možné synchronizovať záložky aj heslá medzi Firefoxom a IE10? Alebo exportovanie záložiek aj hesiel z Firefoxu aby sa to dalo importovať do IE10?
viete mi poradit na ntbk mi zacala mozilla robit neaktivne okno samovolne...
jednoducho ked scrollujem, alebo aj pisem nieco, po urcitom kratkom casovom intervale jednoducho skoci do neaktivneho okna ako keby som klikol na stanovy riadok alebo mimo mozillu a scrolling aj pisanie mi nejde, musim nanu opat klitnut aby sa stala aktivnym oknom...?
je to totiz dost otravne
jednoducho ked scrollujem, alebo aj pisem nieco, po urcitom kratkom casovom intervale jednoducho skoci do neaktivneho okna ako keby som klikol na stanovy riadok alebo mimo mozillu a scrolling aj pisanie mi nejde, musim nanu opat klitnut aby sa stala aktivnym oknom...?
je to totiz dost otravne
Firefox je v poslednom asi roku strašne nestabilný, pomalý, mrzne a je plný chýb. Používal som Firefox asi 5 rokov. No kvôli pribúdajúcim problémom som ho nahradil konkurenčným prehliadačom. Je to veľká škoda, lebo som s ním bol naozaj nadmieru spokojný.
to je pravda, za posledneho pol roka, jak na pc tak na ntbk neskutocne mrzne, pada, a vyhadzuje aj taketo problemy ako ten posledny co som pisal vyssie, problemom je ze som si zvykol na vysperkoval ho a ine prehliadace mi prudko nesedia a najma nie chrom, preto by som sa mozilly nerad vzdal...
-
Chalesnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Praveze ja som po poslednych asi 2 verziach som s nim viac spokojny ako predtym ....Noobsz DJ napísal:Firefox je v poslednom asi roku strašne nestabilný, pomalý, mrzne a je plný chýb. Používal som Firefox asi 5 rokov. No kvôli pribúdajúcim problémom som ho nahradil konkurenčným prehliadačom. Je to veľká škoda, lebo som s ním bol naozaj nadmieru spokojný.
Ja som tiež viacmenej spokojný a to používam starý profil ešte asi z čias verzie 2, takže musí byť pekne rozmlátený. Akurát, čím vyššie číslo verzie, tým väčší problém na slabom PC s jedným jadrom. Ale tam už majú problém všetky prehliadače.
-
Kok
Light Professional
firefox je jediny prehliadac ktory pouzivam uz dlhe roky, a zatial som nenarazil na to zeby padal, mrzol alebo nieco podobne
Podľa mňa je Firefox najstabilnejší prehliadač, ktorý dobre zobrazuje všetky stránky.
-
Chalesnik
Medium Professional
zdravim zosynchronizoval som si firefox, nedavno mi padol win, a chcem sa opytat ako sa dostanem k mojim udajom na serveri? mam aj ten kluc synchronizacny ale neviem kde to tam napisat .. ?
Nastaviť službu Sync - Už mám účet - Zariadenie nemám pri sebe.. tam zadáš meno + heslo + ten kľúč.
Alebo naštuduj toto: https://support.mozilla.org/sk/kb/how-d ... nc-account
Alebo naštuduj toto: https://support.mozilla.org/sk/kb/how-d ... nc-account
-
Chalesnik
Medium Professional
aha .. to zariadenie nemam pri sebe pomohlo dakujem 
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2014, 14:59)
Zdravim niektore karty si pripinam na listu aby som mal lepsi prehlad ... je nejake rozsirenie alebo nieco podobne aby som si tietoo pripnute karty mohol oddelit ?
//autoeditácia príspevku (27 Feb 2014, 14:59)
Zdravim niektore karty si pripinam na listu aby som mal lepsi prehlad ... je nejake rozsirenie alebo nieco podobne aby som si tietoo pripnute karty mohol oddelit ?
chcel by som sa vas spytat, viete mi poradit ako sa da zmenit font vo firefoxe ? lebo mam tam nastaveny times ale ked niektore stranky mi v niektorych clankoch zmenia font a pred tym to nerobilo .. zmeni mi ho na uplne divny font a neviem co s tym ale len niektore sekcie, ostatne ostanu v times, Dakujem
-
audiotrack
VIP
to záleží aj od konkrétnych stránok, možno sú nakodované tak, že je pre tie niektoré sekcie definovaný iný font cez css. Ten čo si si zvolil sa používa ako štandartný tam, kde nie je definovaný font stránkou
ale aj Facebook napriklad, nikdy mi nedavalo font napriklad pri pridanych videach iny ale teraz tam dava taky tucny okrasny font
Čaute, minule som si nainštaloval Mozillu a už dlhú dobu ma štve jeden problém...
Stále keď čítam niekde nejaký text, tak sa mi ten text ako keby rozmaže alebo čo... Potom keď to scrollnem, tak je to buď v pohode, alebo nie. Robí mi to aj na FB aj na iných stránkach... V Google Chrome s tým problém nemám.
Nevie niekto čo s tým?
Stále keď čítam niekde nejaký text, tak sa mi ten text ako keby rozmaže alebo čo... Potom keď to scrollnem, tak je to buď v pohode, alebo nie. Robí mi to aj na FB aj na iných stránkach... V Google Chrome s tým problém nemám.
Nevie niekto čo s tým?
Včera vyšla verzia 29, skús nahodiť..
Inak konečne po x rokoch a x verziách je nejaká viditeľná zmena vo Firefoxe (aj keď je už takmer na nerozoznanie od Chromu).. mne osobne sa 29ka zatiaľ páči, aj keď sa budem musieť nanovo učiť, čo kde nájdem.
Inak konečne po x rokoch a x verziách je nejaká viditeľná zmena vo Firefoxe (aj keď je už takmer na nerozoznanie od Chromu).. mne osobne sa 29ka zatiaľ páči, aj keď sa budem musieť nanovo učiť, čo kde nájdem.
Už som išiel napísať aká je táto verzia super ale problém stále pretrváva...
Mal si už niekedy predtým nainštalovaný Firefox? Ak áno, skús komplet vymazať Firefoxový profil, prípadne skús si vytvoriť nový profil..
Alebo potom pozri fóra o Firefoxe na mozilla.sk a mozilla.cz
Alebo potom pozri fóra o Firefoxe na mozilla.sk a mozilla.cz