Ako nezničiť partiu kvôli babe.

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DonAndres
Light Star
Light Star

Ako nezničiť partiu kvôli babe.

Príspevok od používateľa DonAndres »

Tak mám jeden problém. Sme jedna partia (cca 10+-) a ja som mal také motačky s jednou babou z tej partie, trocha to nevyšlo pretože ma odmietla a neviem čo spraviť, aby som dokázal s ňou byť v jednej partii. Je to také zvláštne pre mňa proste ona rieši iných chlapcov a ja hrozne žiarlim aj keď nemám dôvod. Existuje na toto nejaký "liek" ako to neriešiť a zabudnúť?
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako nezničiť partiu kvôli babe.

Príspevok od používateľa uplink »

Hej, volá sa to mentálne dospieť. A neber to ako urážku, je to MEGA náročné a za svoj život si myslím že to dosiahne len menšina ľudí.

A menovite, musíš sa naučiť byť ľahostajný voči babe, ktorú chceš, na ktorej Ti záleží, mať radšej seba ako ju, v každej situácii, aby si Ty ovládal svoju myseľ a telo a nie tá baba. Ty musíš ovládať seba, nie nejaké hormóny, emócie, pocity, dojmy a v konečnom dôsledku len druhá osoba.

My ľudia sme otrokmi citov. E.g. ja som slobodný od všetkého až na to, že keby mi umrela mama, alebo otec a tak ako mi umrela babka a dedko nedávno, tak ma to zasiahlo.

Je fajn mať rád, lúbiť, túžiť, aj milovať. Ale je ešte lepšie vedieť sa v potrebnej chvíli nad danú vec povzniesť a nenechať sa ňou ovládnuť.

Jeden z hl. dôvodov prečo ženy odmietajú mužov sú paradoxne tie, že ich tí muži chcú. Žena prirodzene túži po tom čo nemôže mať, aj keď to nechcela. Je to princíp "novej hračky" u dieťaťa. Žije celý čas bez Game Boyu Advance, má Game Boy Color. A keď uvidí GBA, tak ho zrazu "musí" mať. A keď ho dostane, tak chce Nintendo 3DS a takto to ide ďalej.

Úspech ku udržaniu vzťahu v počiatočných štádiach je robiť zo seba mrvku na palici, ako somárovi. Znie to trochu blbo, ale zatiaľ mi nevychádza že by to ináč fungovalo.

Ak moc zatlačíš na pílu, praskne. Ak si moc chladný, odíde. Treba sa držať niečo medzi a stojí to čas, peniaze, energiu a nervy, vždy bude.

P.S.: A nechce Ťa preto, lebo si "asi" moc tlačil na pílu. Musíš proste vystihnúť správny moment. žena nerada čaká, ale ani nerada uponáhľava veci. Je to ťažké.

Dám Ti jedndouchý príklad. Janka je baba, ktorá je tabula rasa, má svoj archetyp chlapa, ale...Ty prídeš do jej života, ako Ferko a si úplný "atyp" jej chlapa, avšak Ty ju chceš. Výsledky sú štvoraké:

:arrow: Ty Ferko si hlúpy/neskúsený, a tak zatlačíš na pílu a píla praskne, Janka Ťa nechá
:arrow: Janka Ťa má rada ako kamaráta a časom sa do Teba zaľúbi, avšak nestihneš ten moment, keď to v žene vrie a je jej treba povedať: "Mám Ťa rád/Ľúbim Ťa." proste tieto drby
:arrow: Vystihneš ten správny moment a dáte sa dokopy, sexujete, bývate spolu, etc.
:arrow: ak zo seba nebudeš robiť nejaký ten čas mrkvu na palici, Janka Ťa opustí, lebo to čo si v nej Ty vybudoval, lásku ku Tebe samému [psychologický paradox existencie, my budujeme a vkladáme myšlienky o nás druhým ľuďom do mysle/srdca], tak sa zrúca, ak budeš robiť mrkvu na palici, ostanete spolu cca navždy, ak ju nezačneš biť, robiť jej zle, etc.

Ide o to že každá jedna žena je uloviteľná, keď chceš. Vieš sa prispôsobiť, každej jednej jedinej. Muž je dokonalý predátor ženy, tak sme stvorený. A vieš mať každú. Len každá potrebuje na začiatku niečo iné [lásku, pozornosť, sex, peniaze, zábezpeku, vyplakať sa na remene], a v konečnom dôsledku každá to isté, "istotu a stabilitu."

Sú samozrejme aj ženy, ktoré sú "isté a stabilné" samé v sebe, avšak to je len ilúzia, dajú sa rozbiť ako stavba bez základu. Lebo zákad ženy dokáže byť len muž, nikto iný. Je to príroda, biológia, fyziológia, psychológia a design nás ľudí.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

No tak co,budes snou v partii,ale proste sa nanu vyser.Nezačinaj si debatu snou,ak chce, nech sa sama pýta niečo ohladom teba.Mozno ťa nechcela kvoli výzoru,možno chovaniu.Možno si to ona rozmyslí a nakoniec ťa ona začne baliť.Sak to poznáme že ženy sú nevyspitatelné.Zatial ju mas hlboko v pi*i a venuj sa ludom co sa venujú tebe.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

DonAndres napísal:Existuje na toto nejaký "liek" ako to neriešiť a zabudnúť?
Liek č. 1 = čas
Liek č. 2 = nájsť si inú babu
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

odporucam liek c. 2 ;-) works every time
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nanana »

Skus sa s nou velmi nebavit a viac sa venovat inej babe z tej partie alebo aj mimo nej. Vsetko je to len v tebe. Potrebujes na nu nemysliet a zamestnat svoju mysel niecim inym. No ked ju stretavas casto tak je to tazsie. Ale ako napisal aj aviceN, vzdy pomoze ina baba, lebo sa potom sustredis na tu novu a na ex podvedome prestanes mysliet.
theBliZZard
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa theBliZZard »

DonAndres napísal:Sme jedna partia (cca 10+-) ...
Dufam, ze nemyslis vek, lebo to mi napadlo ako prve :)
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

brm napísal: Liek č. 1 = čas
Liek č. 2 = nájsť si inú babu
a odporúčam jej kamarátku to je asi najväčší gol čo môžeš dosiahnuť v tejto situáci
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Jej kamaratku by som neriesil, lebo sa moze stat, ze ta prva baba si to rozmysli a bude ho chciet uz len preto, aby vsetkym dokazala, ze je lepsia ako kamaratka a chalankovi akurat tak pomota hlavu.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ak ho má tá baba totálne v paži, nebude jej vadiť, ak bude chodiť s jej kamarátkou, prípadne aj rovno s jej sestrou.
Ak tej babe nie je ukradnutý, bude to riešiť, môže začať robiť rozbroje v partii a tým pádom sa tá partia môže rozpadnúť, čo vlastne autor témy nechce. Preto by som jej kamarátku neskúšal.

:)
DonAndres
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DonAndres »

Som ňou dosť pobláznený a nejak sa jej nechcem vzdať. Len by som chcel troška ubrať a menej ju riešiť.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

DonAndres- presne tak,sám si to povedal menej ju riešiť a rieš preistotu iné baby a možno ona začne žiarliť a bude si vynucovať tvoju pozornosť
Mint
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mint »

Nájdi si inú lebo ak rieši chalanov v partii ver tomu skôr či neskôr sa tá partia rozpadne. Do partie chalanov ženy nepatria lebo to rozbije a zoceliť to už nepôjde. Ak by si jej bol sympatický, či už po vonkajšej alebo vnutornej stranke tak by ťa neodmietla. A ešte sa ťahá za druhými vážne sa na to vykašli a čím skôr to urobíš tým ti bude lepšie nenechaj aby ťa to ovládalo.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Mint - Ženy do partie patria, a to je pravda. Našu partiu tvorili len chalani / ešte ju stále tvoria a aj budú/ a je to na p***. Ako máš určite pravdu v tom, že ženy ničia partiu / ale nie všetky/... Ale s úvahou, že idem vonku vždy len s chalanmi mi není dva krát do smiechu, podaktorí si našli baby / len na nete/ a kamarátky nemajú žiadne.. Takýto ľudia, ktorý vyrastali len medzi jedným pohlavím nevedia absolútne ani len osloviť babu, nevedia takmer ani o com sa majú bavit so ženskými.. preto hovorím treba mať kamarátov ako aj baby, tak aj chalanov...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Tiez som nazoru, ze zeny do partie nepatria. Samozrejme, raz za cas padne vhod, ze sme aj s kamoskami (alebo ked ideme na chatu), ale mne osobne by sa kazdy tyzden na pive zenske ko**** nechcelo riesit. Na druhej strane su to zeny co piju pivo, neurazaju sa za kazdu blbost a prekvapivo su udolne voci mojim reciam, takze to nie su zeny v pravom slova zmysle, cize to posedenie pri pive s nimi nie je az take hrozne...
Mint
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mint »

bucuresti - áno máš pravdu v tom že by sa človek potom medzi dievčatami nevedel správať, ale to vyrieši kamarátka alebo niečo také. Problémom v partii sú ženy ktoré sú tam aby jeden týždeň boli s jedným a ďalší už s druhým. Takéto to rozbijú. Podľa mňa nieje od veci ísť občas von aj s dievčatami ale aby boli v partii stále to nie lebo ju zmení a zničí stačí jedna.
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Mint - Správne. S babami ist niekedy von / dajme tomu raz za mesiac/ ale treba byt s babami v kontakte, bavit sa s nimi / uz len s toho dovodu, ze mozno sa spoznas s nejakou jej kamosku etc., pricom ked chodia sami chalani dlhu dobu von tak zoznamit sa so zenskou byva sakra tazke
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

My sme mali ženské v partii vždycky a neboli žiadne problémy s tým. Ak aj vznikali nejaké techtle-mechtle, tak neviem prečo by to malo rozbíjať partiu.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

v jednej partii dievca nikdy partiu nerozbilo, nikdy nikdy nikdy (bolo to dane tym ze partia ako taka velmi silno drzala na vztahoch ktore boli, tzv dokonalo silne .... ) v ostatnych partiach dievca a dievcata vzdy rozbili co sa dalo . . . :roll:

najlepsie riesenie sa mi zda byt rande v paroch, ... inak to nevidim.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Zenske sem tam do partie patria. Aj ked sa uz stalo ze sa to par krat kvoli nim mierne rozpadlo.
Napísať odpoveď