Rock

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Abbysek
Light Expert
Light Expert

Rock

Príspevok od používateľa Abbysek »

Zdravím,

ako som skúsil hľadať v tomto fóre, našiel som len tému metal a nejaké techno či čo to je... nájdeme tu aj fanúšikov rocku? Koho máte najradšej, kto vám najčastejšie hrá vo vašom aute/mp3?

Za mňa sú to skupiny ako ac/dc(hard rock), pink floyd, aerosmith, rollingstones, led zepellin

Ďalej ma prekvapuje, čo si myslíte, prečo nie sú žiadne rockové rádia na SK (po celom SVK), v zahraničí som často také stanice videl, je málo poslucháčov? :smt059

Ak už nejaká takáto téma je, tak ma to mrzí a zmazať :-)
Thrash/Death
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Rock

Príspevok od používateľa Thrash/Death »

Ja som na metal. Rock pre mňa nemá tie správne gule.
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Rockove radia na slovensku su, len su to skor lokalne radia, ale cez internet vysielaju vsetky
Radio Rock - pokrytie BB a ZV, hraju skor classic rock, pocuvam skoro stale, minimum reklam, moderovane vstupy su len rano aj to kratke a pomerne inteligentne :)
Rockova Republika - maju pokrytie v BA, rock aj klasicky aj moderny, moderovane vstupy maju dost casto, horsie je, ze sa nedaju pocuvat
Radio Aligator - pokrytie v BA, hraju fajn ale trapne jingle po kazdej pesnicke
Radio Super - pokrytie v BA, nemaju moderovane vstupy, hraju hlavne moderny rock
Abbysek
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Abbysek »

No ja som z KE, takže nie som pokrytý ani jedným z uvedených rádií. Ale skúsim to cez net, dik za tip.

Zaujímalo by ma, ako je to s ich pesničkami? Majú práva aj na muziku od Led Zeppelin napríklad?
DonAndres
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DonAndres »

Ja som na všetky možné druhy rocku. Počúvam hlavne skupiny ako Linkin Park, Papa Roach, Three Days Grace, Rise Against, Hollywood Undead.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Rock mám rád, ako aj kopu iných žánrov. Prakticky všetky z vyššie uvedených kapiel, a aj mnoho iných si vždy rád vypočujem. Keďže rádio nepočúvam, tak problém nemám. Skôr mám vlastný playlist, ktorý sa rozrastá.
Zamknuté