Ako dostať bývalú spod vplyvu kamarátky

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Ako dostať bývalú spod vplyvu kamarátky

Príspevok od používateľa nanana »

Stretávam sa s bývalou a išlo to dobrým smerom. Neriešte tu prosím to, že je to bývalá a že jej mám dať pokoj, že z toho nič nebude a podobne. Chcem to ešte raz s ňou skúsiť a hotovo. Dohodli sme sa, že sa budeme stretávať a necháme to voľne plynúť.
Problém je ale v tom, že jednej jej veľmi dobrej kamoške (možno najlepšej) sa nepáčim. S tou kamoškou je v každodennom kotakte, ja ju nepoznám osobne ani ona mňa, logicky. Vždy keď som s ex vonku, sme sami spolu tak je to super. Rozumieme si, smejeme sa spolu, je nám dobre, sú tam nejaké dotyky, narážky, náznaky a podobne. Skoro sme sa už aj pobozkali a myslel som si, že vhupneme znova do vzťahu. Potom ale išla za tou kamoškou, bola u nej týždeň a prišla ako vymenená. Zrazu sme sa prestali tak často stretávať, kus sa mi vyhýba ... ale stále keď sme spolu tak je to dobre, ale už keď je doma alebo s kamoškou tak je zle. Je úplne iná so mnou a potom zas keď nie sme spolu sa správa úplne ináč, akoby zrazu nezáujem. Dozvedel som sa od inej jej kamošky, ktorú poznám aj ja, že hentá u ktorej bola týždeň ma nemá rada. Teda už mi je jasné, prečo prišla od nej ako vymenená. A keďže sú v každodennom kontakte (furt si volajú a píšu, každý deň aj niekoľkokrát), tak mám pocit, že hentá ju stále štve proti mne a má na bývalú veľký vplyv. Čo mám robiť ? Napísať niečo tej jej kamoške, že aký ma problém keď ma ani nepozná ? Alebo ako dostať "ex" od jej vplyvu ?
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako dostať bývalú spod vplyvu kamarátky

Príspevok od používateľa uplink »

nanana - aj Ti je moc dobre, si zdravý, máš kopec peňazí a času, tak smelo do toho, nech Ti ľudia poradia. Ja Ti poradím len jedno, to čo som aplikoval na môjho otca alkoholika. Nijako, nechaj danú osobu tak. Pokúsiš sa jej pomôcť a stiahne Ťa totálne na dno, a ver mi, viem veľmi dobre o čom píšem.
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Už len dodám k prvému môjmu postu, že tá jej kamoška, je úplne iná ako bývalá a ja. Má úplné iné priority, iný štýl správania sa a života ako ja s bývalou. Nechápem veľmi ani ako sa môžu tak rozdielne povahy kamarátiť až tak dobre, ale to je teraz jedno, sú to spolužiačky na vysokej. Viem aká je tá jej kamoška od jednej inej mojej kamarátky, ktorá ju tiež pozná. Je to taký typ, že alkohol, zábavy, žúrky, vulgárnosti v slovníku a podobne. Ja a ani bývalá takí vôbec nie sme, pravý opak. Zhodli sme sa aj s tou kamoškou, ktorú poznám aj ja, že hentá má na ňu aj tak všeobecne zlý vplyv, nie len čo sa mňa týka. No neviem ako to zmeniť. Kazí ju.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nehas čo Ťa nepáli, či ako sa to hovorí. Pokiaľ sa niečo nedotýka priamo Teba existenciálne, nepúšťaj sa do toho. Ja som tak skoro umrel, lebo som sa moc venoval "dobru" druhých. Neopláca sa to. Princíp je taký, že keď si budeš vážiť seba samého viac ako druhých, aj druhí si Ťa budú vážiť viac a v konečnom dôsledku Ty svojou zmenou čiastočne zmeníš aj tých v Tvojom okolí. Aplikujem to na nových klientov a funguje to ako švajčiarske hodinky. Je to zlatá rada, len ju treba aplikovať do života.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...uplink má pravdu...takíto ľudia ťa stiahnu so sebou na dno...viem, že si nechcel aby sme ti to písali, ale tu iná možnosť nie je...kašli na to...pýtaš sa nás, ako skočiť do studne, aby sa ti pri dopade nič nestalo, ale nechceš, aby sme ti písali, aby si do tej studne neskákal...
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

uplink napísal:Aplikujem to na nových klientov
akoze uplny opak vtieranie do zadnice alebo ako?
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Kamaratka ju drzi od teba, lebo ste sa rozisli. Ty a ex spolu flirtujete a keby ste zacali znovu chodit, casom by to bolo rovnake ako v predoslom vztahu. Preco chces byvalu spat ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

wladas - snažím sa byť taktný, pokiaľ sú to neni vypočítavci, ale vždy ich vhodne viem nasmerovať aj ku konkurencii a dám im najavo že som už neni odkázaný od každej malej ryby. Ono, v podstate aby si to človek mohol dovoliť či už vo vzťahu, alebo profesionálnom živote, tak musí mať nejaké to zázemie a musí mať na čom stavať. Pokiaľ máš na krku hypotéku, ženu a dieťa, tak pokiaľ nemáš 100 000 eur na účte, tak si to nebudeš môcť dovoliť. Ale pokiaľ máš ako tak vykrytú svoju existenciu [samozrejme nie v prípade úplne havárijnej situácie, bomba, smrť, nehoda, etc.], tak dokážeš zväčšovať silu svojho "ja", svojho "ega" alebo centra, zvyšuješ tak gravitáciu svojej osobnosti a ostatní si Ťa viac vážia, Tvoj čas a vedia Ťa lepšie oceniť, ako keď hneď každému všetko dáš.

Mne osobne je tento princíp proti srsti, dosť, lebo som skôr "altruistický" typ človeka, avšak inú cestu som ešte nespoznal, len ako byť "nedostupný", avšak zároveň a vždy vedieť ponúknuť rozumné riešenie [čo sa týka vzťahov a sociálneho života, tu na fóre po každom revem ako 12 ročný fagan, lebo ma to baví].
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

energy00 napísal: Preco chces byvalu spat ?
Lebo si stale vyborne rozumieme a mam pocit, ze je presne taka povaha ako ja a je mi s nou skvele ked sme spolu. A myslim si, ze ta jej kamaratka ma prsty aj v tom, ze sa so mnou rozisla.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

Bola pricina prveho rozchodu definitivne odstranena?
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

tazko povedat, kedze pricina nebola ziadna :D ... nevedela mi povedat preco sa so mnou rozchadza a dokonca ani teraz po case mi to nevedela vysvetlit nejak racionalne. Proste vsetko super, vsetko v poriadku, ale rozisla sa so mnou. Zato si myslim, ze v tom ma prsty ta jej kamaratka. Ze nejak velmi do nej hustila, kedze boli spolu skoro kazdy den.
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Ak si myslis, ze vo vasom rozchode ma prsty ta jej kamaratka, tak to dava na vec iny pohlad. Rozpraval si sa s tvojou ex o tom, preco vztah skoncil, o jej kamaratke a tak ?

UPLINK - z tvojich poslednych prispevkov (par mesiacov dozadu) mam pocit, ze zacinas ludi delit na skupiny BOHATI - taky, co maju prachy, byty a su bez zavazkov typu hypoteka a potom CHUDOBNI - taki, co nikdy nebudu stastni, lebo maju uver, su zadlzeni a ziju bezny zivot ako 70 % (tipujem) mladych rodin, ktore sa chcu usadit, zalozit rodinu a zit normalny, nicim vynimocny zivot. Nijako ti to nevytykam, je to tvoj nazor, ale snazis sa ho presadzovat skoro v kazdej teme o vztahoch. :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

nanana:
Ono vzdy plati, ze ak chces novy vztah s tou istou osobou tak musi byt pricina(y) predosleho rozchodu uplne odstranena. Ak to bola jej kamaratka tak treab odstranit tu kamaratku :D
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

energy00 napísal:Rozpraval si sa s tvojou ex o tom, preco vztah skoncil, o jej kamaratke a tak ?
Este som sa s nou o tom nerozpraval v suvisloti s tou kamaratkou, pretoze som na to prisiel len pred par dnami.
javatar napísal:nanana:
Ak to bola jej kamaratka tak treab odstranit tu kamaratku :D
Najradsej by som ju odstrelil, absolutne mi nie je sympaticka a fakt nechapem jak sa s takou osobou moze kamaratit. Podla mna ta kamaratka ju ma uplne v pazi, lenze ex sa s nou kamarati asi preto, ze vela kamaratiek nema. Lenze odstrelenie nepripada do uvahy, musim najst legalny sposob :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

energy00 - ja nikoho nedelím, ľudia sa delia sami, ja to len pomenuvávam iným názvom, ako väčšina ;)
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

nanana - Mne to pripadá trochu blbé. Nevieš dôvod rozchodu? To Ti povedala jedného dňa len tak pre nič za nič že už je koniec? Či ako tomu mám rozumieť? Ty si myslíš, že v tom má prsty tá jej kamarátka, tak ak aj áno, tak aj naďalej chceš o takú osobu bojovať? Potom je veľmi ovplyvniteľná. Spravila to raz, spraví to aj druhýkrát. Ak sa mýlim, tak potom povedz Tvojej "ex" nech sa s Tou "kamarátkou" nestretáva ak máš pocit že tam práve ona hrá tú zlú rolu v tej hre alebo nech sa jej spýta čo jej prekáža na Tebe. ...Ale, aj napriek tomu, dajme tomu, že sa Ti podarí zbaviť tej jej kamarátky, čo keď príde druhá kamarátka a opäť tú Tvoju "ex" nejakým spôsobom opäť nejako ovplyvní a stane sa to isté? Môžeš ešte aj naďalej veriť takej osobe? Vieš, lebo ja to poznám z vlastnej skúsenosti, tak aby si zbytočne nestrácal svoj drahocenný čas osobou, ktorou si si možno tak kútikom duše nie veľmi 100% istý.
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Neviem naozaj dôvod rozchodu. Nemali sme žiadny problém vo vzťahu, rozumeli sme si výborne, nemali sme hádky, nezhody ... práve naopak, skoro na všetko sme mali rovnaký názor a máme aj podobné záujmy. Presne ako píšeš, všetko bolo v poriadku, až jedného dňa z ničoho nič mi povedala, že je koniec. Nevedela mi povedať žiadny dôvod, že prečo. Pýtal som sa jej, či sa jej niečo na mne nepáčilo, nejaká vlastnosť moja alebo hocičo. Ona, že nič také nie je. Že všetko bolo fajn, ale že ma už neľúbi. Potom po trojmesačnej pauze od rozchodu sme sa zas porozprávali. Nechcelo sa mi veriť, že nemá žiadny dôvod nato, že ma prestala ľúbiť. Ale zas som z nej nič nedostal, že nie, že nevie mi povedať žiadny taký dôvod. Som sa jej pýtal, či sa začala so mnou nudiť alebo čo, ona že nie, že nič také.

Viem, že je dosť ovplyvniteľná ale verím, že sa mi ju podari kus zmeniť, keďže je taká ovplyvniteľná, tak môžem na ňu vplývať aj ja predsa. Ale tak áno, chcem to ešte raz skúsiť, a keby ma zas nechala tak už jej dám navždy zbohom.
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

nanana napísal: Viem, že je dosť ovplyvniteľná ale verím, že sa mi ju podari kus zmeniť, keďže je taká ovplyvniteľná, tak môžem na ňu vplývať aj ja predsa. Ale tak áno, chcem to ešte raz skúsiť, a keby ma zas nechala tak už jej dám navždy zbohom.
Toto som si hovorila aj ja... Dúfala som , že ja sprostá naivná , keď dám druhú šancu, tak že určite nás to posunie v pred, že zlé veci ostanú za nami....
Tak sa mi odmenil , že ma osral a ver, bolí to viacej, ako keby som mu tú druhú šancu nedala..
Lebo teraz vlastne môžem byť nasratá sama na seba (čo aj fest som) že som trávila čas s niekým kto si to nezaslúžil... a ja tu teraz existujem v brutálnej depke asi tri dni a rozmýšlam čo do p**som posrala v mojom skur**enom živote, že ma karma takto dobieha tento rok....

ako vážne, nechala Ťa ?? jasný signál poslať ju zo života do 3,4če, a začať na sebe makať..
Makať preto, že si zamestnáš hlavu, vypracuješ sa tak , že so sebou budeš spokojný, a jej v konečnom dôsledku dôjde jakú hovadinu spravila....

:scratch: ooh, nechala som sa uniesť...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

nanana napísal:dokonca ani teraz po case mi to nevedela vysvetlit nejak racionalne.
Od tohto ruky prec. Cokolvek co nevie racionalne uvazovat bude casom na pritaz. Co si myslim uvedomujes aj sam. Uz len fakt, ze je lahko ovplyvnitelna niekym inym hovori sam za seba...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

TommyHot - uvedomuješ si že si tým odsúdil potenciálne ohromné množstvo žien? Lebo racionálne myslenie, nech sa oháňa kto chce čím chce a ako chce je ženám vzdialenejšie ako mužom, ak už pre nič iné, tak pre utilizáciu pravej a ľavej hemisféry...
Napísať odpoveď