Zdravím,
zaujímalo by ma či je niekto z Vás členom tohoto spolku. Aké máte z toho výhody, či ste členom aj nejakého klubu (záujmového alebo regionálneho), skúsenosti, zážitky a pod.
Poprípade ak ste členom iného, podobného spolku rád, si prečítam názory.
Slovenský vysokohorský turistický spolok
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Slovenský vysokohorský turistický spolok
S prievidzskym turistickym klubom mam skusenosti ze je to klub alkoholikov a turistika je len taky ten sekundarny ciel zajazdov.
-
theBliZZard
Star
Ale to je vacsina slovenskych klubov a zdruzeni ...
-
mirak2
Hardcore addict
vsetky turisticke kluby lubia vypit... moja mama je v spravnej rade jedneho z kosickych turistickych klubov (takze som clenom, ale skor neaktivnym) a na kazdej akcii musi byt flaska alebo ploskacka... na jednom zo zrazov som ich nazval alkoholikmi a vsetci boli na mna nasrati a mama sa so mnou 2 dni nerozpravala...
PS: tento rok bol zraz slovenskych turistov v bratislave a vraj tak organizacne trapny zraz este nebol... nehovoriac o velmi vludnych "domacich"
PS: tento rok bol zraz slovenskych turistov v bratislave a vraj tak organizacne trapny zraz este nebol... nehovoriac o velmi vludnych "domacich"
-
Andi_Cibula
Addict
Omg, ako keby si popisoval partiu otcových kamošov "turistov", takže tá moja skúsenosť nie je ojedinelá ? 
Všade sa v náučných anotáciach k turistike píše o tom že ťapka do batoha nepatrí a celkovo ma začali riadne srať a prestal som úplne chodiť na turistiku, to bolo neznesiteľné ako sa vždy sťali na chate/ubytovni a potom mi mama doma vykrikuje čo som fotrovi nezabránil slopať ale ako som to mal asi tak spraviť ?
Nemám za potrebu aby ma furt ponižovali rečami "Chlapče, nevieš čo je dobré, si ešte mladý, vypi si s nami".
Nakopať takých "turistov".
Autorovi témy sa ospravedlňujem vnesenými negatívnymi skúsenosťami a pesimizmom.
Všade sa v náučných anotáciach k turistike píše o tom že ťapka do batoha nepatrí a celkovo ma začali riadne srať a prestal som úplne chodiť na turistiku, to bolo neznesiteľné ako sa vždy sťali na chate/ubytovni a potom mi mama doma vykrikuje čo som fotrovi nezabránil slopať ale ako som to mal asi tak spraviť ?
Seriozne by som mal pi*i a dal jej najavo že ťa to teší že sa s tebou nebaví.mirak2 napísal:mama sa so mnou 2 dni nerozpravala...
Autorovi témy sa ospravedlňujem vnesenými negatívnymi skúsenosťami a pesimizmom.
ani jaskyniarstvo nie je ine. na guraz, na prievan, na... a potom bud na objav alebo zo zialu ze nebolAndi_Cibula napísal:S prievidzskym turistickym klubom mam skusenosti ze je to klub alkoholikov a turistika je len taky ten sekundarny ciel zajazdov.
-
mirak2
Hardcore addict
no mama sa potom obula do mojho vztahu s priatelkou, ktora je tiez v klube a to ma nasralo viac ako to, ze sa so mnou nerozpravala... a cesta autom domov nebola prijemna... vedenie si vypije, ale nie do nemoty... clenovia (zopar policajtov a bacharov), tak ti su uplne iny level... a vsetci sa cuduju, preco maju tak malo mladych clenov... a vedenie sa tvari, ake je cool a nobl, nevypiju hocijaky alkohol (uz iba whisky) a ohovaraju vsetkych kade chodia... no cista radost chodit s nimi dakde... a pije sa hlavne po turistike a po veceroch, takze ta turistika tam stale jeAndi_Cibula napísal: Seriozne by som mal pi*i a dal jej najavo že ťa to teší že sa s tebou nebaví.
-
Anem
Star
preboha ludia neviem kde vy žijete
ale ja síce niesom v žiadnom spolku no pochodil som toho už s rôznymi ľuďmi dosť no nikdy ešte neboli nejaké opijáše 
v tom spolku poznám 4 ľudí a všetci sú abstinenti a častí turistiAndi_Cibula napísal:S prievidzskym turistickym klubom mam skusenosti ze je to klub alkoholikov a turistika je len taky ten sekundarny ciel zajazdov.