Konšpirácie naše každodenné
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Konšpirácie naše každodenné
veddy: Ja nerozumiem celému videu. Neviem ani slovo po anglicky, už som to napísal aj predtým, ako to mám ináč vysvetliť? Preto som ťa prosil, aby si ho preložil celé / spravil k nemu titulky, alebo čo.
-
javatar
Hardcore addict
Takze tame svedsku kde je volebna ucast okolo 80% NWO nehrozi?Heartless napísal:... ved si zoberme ze 70% ludi sa vobec nezaujima viac o politiku a volia toho kto im je sympatickejsi...
Veddy preloz to sethovi, ked nerozumie
alebo seth, nech ti to prelozi niekto, kto ti preklada texty na stranke, ktoru mas uvedenu v profile
(encyclopediadramatica.se), nechcem konspirovat, len predpokladam, ze je tvoja oblubena, kedze ju mas v profile uvedenu.

Ten kto sa zatial snazil ist do toho ako silny nezavisly leader, tak ihned bol mediami onalepkovany ako nejaky nacek, blazon, idiot, pripadne staci nejaka nahravka u Kocnera a konec, zhasla fajka, dovera je v sra....kach.
Ludom sa pomaly ale isto otvaraju oci, je to len otazka casu. Tych 5% ludi su samotny politici a treti sektor, ktory trolluje naschval aby ludom nechali zatvorene klapky na ociach. No najhorsi, napriklad, su ti tvrdohlavci co si myslia, ze ked maju v hojkovi >3000 prispevkov, zedli vsetku mudrost a ani nevedia ako su zaslepeni.Heartless napísal: Keby.. Ale to sa nestane. Problem je nejednotnost ludi, system udrziava ludi neinformovanych ved si zoberme ze 70% ludi sa vobec nezaujima viac o politiku a volia toho kto im je sympatickejsi(Fico) alebo nevolia vobec, 25% sa hada ci je lepsia lavica alebo pravica a vobec ich nenapadne ze moze ist o rovnaku stranu ktora hra pre nich divadielko, a mozno 5% ludi skutocne politiku sleduje a ako-tak jej rozumie. Co s takym neinformovanym narodom ktory viac zaujimaju ceckate celebrity ako politika?![]()
Chcelo by to silneho nezavisleho leadra, ktory ludom otvori oci, ktoreho budu nasledovat a ktory vybuduje system spravodlivy pre vsetkych ludi, ale na to su tajne sluzby aby sa nic take nestalo!
Ten kto sa zatial snazil ist do toho ako silny nezavisly leader, tak ihned bol mediami onalepkovany ako nejaky nacek, blazon, idiot, pripadne staci nejaka nahravka u Kocnera a konec, zhasla fajka, dovera je v sra....kach.
-
seth82
Darca
Ááále noták, nekaz mi radosť :3 Ja som chcel ten preklad preto, aby som zistil, ako mu ide to prekladanie, lebo viem, že ľudia, ktorí si tieto veci prekladajú z AJ, často objavia niečo, čo v tých videách/textoch vôbec nie je...
(na ten web v mojom profile som niekedy prispieval a skladal som sa aj na server)
//ten web nemá nič spoločné s Anonymous, bol založený súkromnou osobou a nik odtiaľ na nikoho neútočí. Je to satirická wiki, ktorá si robí srandu zo všetkých a všetkého. Now go troll elsewhere.
(na ten web v mojom profile som niekedy prispieval a skladal som sa aj na server)
//ten web nemá nič spoločné s Anonymous, bol založený súkromnou osobou a nik odtiaľ na nikoho neútočí. Je to satirická wiki, ktorá si robí srandu zo všetkých a všetkého. Now go troll elsewhere.
takze slovensky anonymouse,dam tip fbi na teba,keby boli opet utoky nech ta prelustruju. 
// neskoro kupuj zasoby lubrigacneho
// neskoro kupuj zasoby lubrigacneho
butthead napísal:Ludom sa pomaly ale isto otvaraju oci, je to len otazka casu.
Ľuďom sa nemusí nič otvárať, takto to nefunguje. Aj keby si začal na Markíze vysielať o 20:00 tieto tvoje dokumenty, tak sa stane hovno. Ľudia to musia pocítiť ekonomicky, čo sa už prakticky deje a ďalší faktor je faktor politický, tam to je horšie, lebo v tzv. kapitalistickom realizme, resp. liberálnej demokracii, sa podarilo navodiť dojem, že vládne naozaj sloboda. Ale arogancia moci je tu stále, takže možnosť na reakciu je aj na tomto poli.
Media vladnu svetu. Narod sa moze zmenit len ked budu media v spravnych rukach, to je potrebne si uvedomit
Ked budu media v spravnych rukach... Toto ma zaujima
-
TommyHot
Addict
Milosrdna rakovina, dobrotivy vrah, spravodlivy zlodej? Nic take ako media v spravnych rukach neexistuje, pretoze media niekto vlastni a teda vzdy budu hajit zaujmy vlastnika...Heartless napísal:Media vladnu svetu. Narod sa moze zmenit len ked budu media v spravnych rukach, to je potrebne si uvedomit
Skutocne je USA tak slobodna krajina ako sa tvari ?
http://www.dsl.sk/article.php?article=14486
Este doplnim o NWO
http://www.aktuality.sk/clanok/234283/n ... -poriadok/
jasne ze ma spajat
http://www.dsl.sk/article.php?article=14486
Este doplnim o NWO
http://www.aktuality.sk/clanok/234283/n ... -poriadok/
jasne ze ma spajat
Za normalnych okolnosti by sa mali media pretekat v objektivite. Nebezpecne je ked sa vlastnici spoja a zacnu manipulovat spolocne o vojnach a dalsich veciach, to uz je nebezpecne a vytvara to vynikajuci priestor pre nastolenie diktatury.TommyHot napísal: Milosrdna rakovina, dobrotivy vrah, spravodlivy zlodej? Nic take ako media v spravnych rukach neexistuje, pretoze media niekto vlastni a teda vzdy budu hajit zaujmy vlastnika...
To sa vyriesit da, aspon ciastocne medialnym zakonom ktory by trestal najvacsie media za vedomu manipulaciu a zatajovanie dolezitych skutocnosti vysokymi pokutami - ved je vobec normalne aby sa najvacsie media vobec nezaoberali tak vaznymi podozreniami ako v pripade WTC, nedavali priestor druhej strane, iba aktivistom o ktorych vsetci vedia ze su plateni manipulatori? Dalej zakazat financovanie medii zo sukromnych a statnych zdrojov, okrem reklamy samozrejme.
Dalej zalozit medzinarodne medium vo viacerych jazykoch, ktore kazdy mesiac da 30 minutovy priestor vsetkym prezidentom na planete aby mohli hovorit, aby sa vyjadrili k dolezitym udalostiam vo svete, problemoch, bez otazok novinarov, ludia si uz najdu pravdu medzi nimi. Existuju vela metod ako vyvazit informovanie mediami
-
TommyHot
Addict
Podla mna je to riesenie podstatne jednoduchsie ako navrhujes. Regulacie nikdy nicomu nepomohli a v prijimani informacii tomu nie je inak. Treba zrusit akekolvek statne regulacie, ktore neumoznuju mensim sukromnym mediam dostat sa na trh a uvidis tu objektivitu informacii.Heartless napísal:
Heartless napísal: Za normalnych okolnosti by sa mali media pretekat v objektivite. Nepravda, médiá sú firma ako každá iná ide im o zisk, zisk plynie zo sledovanosti, ktorá s objektivitou nemusí a ani nemá nič spoločné. Bohužiaľ toto je normálny stav. Žiadosť o objektivitu médií je už z princípu utopická. Nebezpecne je ked sa vlastnici spoja a zacnu manipulovat spolocne o vojnach a dalsich veciach, to uz je nebezpecne a vytvara to vynikajuci priestor pre nastolenie diktatury. Historický vývoj spoločnosti je v presnom rozpore s tým čo vravíš. Dnes je svet najdemokratickejší a najmierumilovnejší aký kedy bol.
To sa vyriesit da, aspon ciastocne medialnym zakonom ktory by trestal najvacsie media za vedomu manipulaciu a zatajovanie dolezitych skutocnosti vysokymi pokutami Toto je bohužiaľ veľká hlúposť. Práve regulácie všetko kurv****. Zákonodárci sú skorumpovaní rovnako ako súdna a výkonná moc, práve preto že ide o verejný sektor, ktorý sa hrá na to, že je rovnejší medzi rovnými. Kto povie čo je manipulácia? Kto povie čo je zatajovanie? Kto povie čo je dôležité a správne? To čo vravíš by fungovalo, len ak by na Zem zostúpil sám pán Boh a uzákonil, kontroloval a vynucoval. Inak je to cesta ešte do väčších problémov. ved je vobec normalne aby sa najvacsie media vobec nezaoberali tak vaznymi podozreniami ako v pripade WTC, Oni sa tým zaoberali aj zaoberajú, len to nevyhovuje tvojmu subjektívnemu názoru. nedavali priestor druhej strane, Na prvom mieste bude vždy národná bezpečnosť, tak to musí byť. iba aktivistom o ktorych vsetci vedia ze su plateni manipulatori? Ja nie som platený manipulátor a neverím konšpirácii o WTC (ale ak by toto niekto čítal a chcel mi dávať peniaze za to čo píšem, tak sa nebudem brániť lol viac cez SS) Dalej zakazat financovanie medii zo sukromnych a statnych zdrojov, okrem reklamy samozrejme. Reklama je tiež súkromný zdroj. Ale viem na čo narážaš a buď si istý, že súkromné televízie žijú len z reklamy. Súkromný kapitál do nich vstúpi len pri vzniku a možno pri záchrane, inak celkom určite nie. Verejnoprávne média, súhlas, to je čistá korupcia. Mečiar bol expert.
Dalej zalozit medzinarodne medium vo viacerych jazykoch, ktore kazdy mesiac da 30 minutovy priestor vsetkym prezidentom na planete aby mohli hovorit, aby sa vyjadrili k dolezitym udalostiam vo svete, problemoch, bez otazok novinarov, ludia si uz najdu pravdu medzi nimi. Každý prezident má celkom určite priestor kedykoľvek prehovárať k svojmu národu aj celému svetu. Existuju vela metod ako vyvazit informovanie mediami O tom pochybujem.
Veľmi - dobré

1. ak chce utocit na doveryhodnost nech doda vsetky udaje - kolko ludi v obore pracuje, kolko ludi peticiu dostalo a kolko ju podpisalo, to mu ale nesedi do konceptu ako vidime dalej
2. ano, zakladna myslienka je ,ze prvotne investigation bolo zmanipulovane. nikto nepopiera ze prebehlo. nechapem o co mu tu ide.
3. posadnutie budovou 7 - ziadny argument, len posmesky a pokracovanie na bod 4.
4. ano, dvojicky padali ako sme videli ale tie niesu podstatne ak sa sustredime primarne na budovu 7 - ta totiz padala zhodne ako padaju budovy pri riadenej demolicii ako sam popisuje - zospodu
5. ano, cielom celeho hnutia je zistit ako to bolo. urazky, opakovanie dokola "conspiracy theory, conspiracy theory,conspiracy theory" a miesanie zidov,iluminatov a cia do toho celeho tym detskym tonom zas len osvetluje s akym umyslom autor prisiel - posmievat sa.. cela jeho logika je postavena na tom ze ak clovek patri medzi ludi ktori spochybnuju priciny a priebeh 9/11 automaticky suhlasim so vsetkym s cim konspiracne teorie prisli. ciel je vykreslit celu skupinu ako idiotov a nebrat ich vazne.
tym normalnym podla mna uplne staci ze prave ten den mal NORAD cvicenie vdaka ktoremu bol cely tento utok vobec mozny..
2. ano, zakladna myslienka je ,ze prvotne investigation bolo zmanipulovane. nikto nepopiera ze prebehlo. nechapem o co mu tu ide.
3. posadnutie budovou 7 - ziadny argument, len posmesky a pokracovanie na bod 4.
4. ano, dvojicky padali ako sme videli ale tie niesu podstatne ak sa sustredime primarne na budovu 7 - ta totiz padala zhodne ako padaju budovy pri riadenej demolicii ako sam popisuje - zospodu
5. ano, cielom celeho hnutia je zistit ako to bolo. urazky, opakovanie dokola "conspiracy theory, conspiracy theory,conspiracy theory" a miesanie zidov,iluminatov a cia do toho celeho tym detskym tonom zas len osvetluje s akym umyslom autor prisiel - posmievat sa.. cela jeho logika je postavena na tom ze ak clovek patri medzi ludi ktori spochybnuju priciny a priebeh 9/11 automaticky suhlasim so vsetkym s cim konspiracne teorie prisli. ciel je vykreslit celu skupinu ako idiotov a nebrat ich vazne.
tym normalnym podla mna uplne staci ze prave ten den mal NORAD cvicenie vdaka ktoremu bol cely tento utok vobec mozny..
ze kedy spravi take videjka aj o ZHN v iraku,a o sireni demokracie v Lybii a Egypte a podpore slobodobojovnikov za slobodu a lasku v Syrii,ktore tak siria s M16 a inym matrosom made in west.
NORAD mal cvicenie s nazvom "Operation Northern Guardian", ktore bolo vykonavane medzi koncom augusta a zaciatkom decembra 2001. Bolo vsak vykonavane na Islande, a preto nijako negativne neovplyvnilo fungovanie NORADu na uzemi USA pocas unosov 9/11. NORAD aj Komisia 911 uviedli, ze prave naopak, tieto cvicenia pomohli obrane pri reakcii na unosy.spermia napísal:tym normalnym podla mna uplne staci ze prave ten den mal NORAD cvicenie vdaka ktoremu bol cely tento utok vobec mozny..
VIVU sa niekto pokúšal umlčať
http://www.radioviva.sk/tlacove-spravy/ ... va-as.html
Kto nevie čo je relácia mlčanie, tu je jedna časť z nich:
http://www.youtube.com/watch?v=R-klCUuPBvc
http://www.radioviva.sk/tlacove-spravy/ ... va-as.html
Kto nevie čo je relácia mlčanie, tu je jedna časť z nich:
http://www.youtube.com/watch?v=R-klCUuPBvc