jord napísal:
Aj ja mam Yorkshira oksara mrte trhač tu mate mega foto
jeeeeeeeeeej to je zlatee aj ja by som scel takeho yorkshira ked budem uz stary alebo mat dom.. ale etraz byvam v panelaku tak nist. (a som spokojny: )
teraz nechcem urazi nikoho komu sa paci pudli, ale takehoto psa ked vidim, tak ma prepadaju tyranizujuce myslienky !
nie robim si srandu:) ale pudl sa mi tak salene nepaci, ze ked raz mama prisla s tym ze by si kupila psa a ze vraj pudla, tak som ju skoro chytil pod krkom ... nemal som v tej situacii slov na to co poveddala ...
Colortraincleaner napísal:teraz nechcem urazi nikoho komu sa paci pudli, ale takehoto psa ked vidim, tak ma prepadaju tyranizujuce myslienky !
nie robim si srandu:) ale pudl sa mi tak salene nepaci, ze ked raz mama prisla s tym ze by si kupila psa a ze vraj pudla, tak som ju skoro chytil pod krkom ... nemal som v tej situacii slov na to co poveddala ...
boze mne keby mama povedala ze mi chce kupit pudla tak by som asi zdrhla z domu...fuj ...tiez nechcem nikoho urtazit ale radsej by som chovala uzovku ako pudla
Riuška:-) napísal:boze mne keby mama povedala ze mi chce kupit pudla tak by som asi zdrhla z domu...fuj ...tiez nechcem nikoho urtazit ale radsej by som chovala uzovku ako pudla
uzovku
ja neviem preco mi (nam) pride pudel tak nesympaticky ... keby som si mal previest do lusdkej podoby, tak by som si predstavoval takeho slizka, co sa chce vsade vocpat a robi presne to co chcu aby robil ... taky, ze nema vlastny mozog ci co ... no to som sa do toho zamotal ...