mala zle umysly?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
larene
Novice
Novice

mala zle umysly?

Príspevok od používateľa larene »

..
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: mala zle umysly?

Príspevok od používateľa audiotrack »

to že ju niekto zaujal ešte neznamená že ťa podviedla. Aj ty sa istotne pozreš v lete babám na zadok či prsia. Ak je kvôli tebe ochotná prerušiť kontakt a zrušiť to stretnutie, tak sa podľa mňa nič vážne nestalo. A možno to fakt zle chápeš, možno mala úmysel zobrať kamarátku ktorá nikoho nemá že možno sa jej niekto z nich dvoch zapáči a podobne. Čo jej behalo hlavou ťažko povedať, ale najdôležitejšie je, že je tam vôla byť s tebou
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Voľa tam je, to je pravda, a už keď tak mohla zavolať Teba na ten stolný futbal 8)
S tohto by som ani ja nemal dobrý pocit, to sú ale celé ženy, nás chlapov charakterizujú ako kurevníkov, len oni samé chodia na kavičky :)
Abbysek
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Abbysek »

je to nepríjemné sa to dočítať, čo ta úplne chápem, že ťa to trošku rozhodilo. Očividne z toho čo píšeš sa jej páči ( čo vlastne sama povedala ), ale má strach z teba - keby na tu kávu šla, tak si podľa mňa našla inú cestu akou sa s ním zoznámiť. (mne to tak pripadalo, dúfam že sa všetko vyrieši ako má)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

bucuresti napísal:Voľa tam je, to je pravda, a už keď tak mohla zavolať Teba na ten stolný futbal 8)
S tohto by som ani ja nemal dobrý pocit, to sú ale celé ženy, nás chlapov charakterizujú ako kurevníkov, len oni samé chodia na kavičky :)
Co je kurevnicke na pokeci pri kave? :roll:
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Na jednej strane je normálne, ked si baba píše s chalanmi na sociálnych sieťach.No na druhej strane, ak má baba frajera (teba) a druhému píše zdrobnelinky,iskrí to medzi nimi a chce ísť stým druhým behať von a po baroch,tu niečo NIE JE v poriadku. Pravdepodobne jej chýba chlapská spoločnosť nakolko TY si niekde preč a ste málo spolu. Keby si jej nečítal tieto správy čo si ona píše stým druhým,tak ONA by ti o tých správach nepovedala a veselo by sa sním vláčila po baroch. A teraz ked si jej nato prišiel,tak ona hned začala hovoriť o tom,že sním preruší kontakty a prečo ich preruší? Lebo si jej nato prišiel! Baba má niečo za lubom a nakoniec to ešte otočí aj proti tebe,to mi ver.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

asi som divny, ale pre mna je nepochopitelne to, ze on jej cita spravy. to mi pride velmi daleko z cesty. aj keby boli spolu 10 rokov, tak nie je jeho majetok, otrok ani nic aby mal co len za zrnko prava sachovat jej do sukromia.
podla mna je ziarlivy ako besna svina, preto je pochopitelne, ze dievca hned ako ucitila volnost chce ist von s niekym inym, chce si pisat.
trosku empatie - keby vam dievca kontrolovalo telefony, maily, socialne siete, tak by vas to tiez nebavilo. a keby odisla na cas prec, tak kazdy by chcel to uvlonenie tlaku vyzuit. nemyslim, hned ju podvadzat ale byt opat normalnym clovekom, nie otrokom druhej stranky vztahu.

//uz som zazil
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Ze s nim prerusila kontakt by som sa nespoliehal. Jedine ak by s tym prisla za tebou sama, ze ju otravuje nejaky typek. Ale ak aj hej, tak on moze byt neodbytny a bude ju lamat aj preto, lebo vie, ze frajera ma stale prec. Ak by chodila na kavicky s vasimi spolocnymi kamaratmi, kamaratkami, jednoducho s ludmi, ktorych poznas aj ty, tak mi to az take divne nepride, ale ak prijme pozvanie od cudzieho chlapa, tak preco by s nim isla na kavu, ked chodi s tebou a nema bocne umysly? Nevidim dovod, preco by zadana baba mala chodit na stretka s facebookovymi znamostami... Ale najprv jej pride prirodzene, ze s nim ide do baru a neskor jej mozu prist normalne aj ine veci...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

larene - napísal si že máš 22, dobre, nie je to najviac, ale, nemáš ani 13. Tzn. že keď necháš cicu [pudovo založené "zviera" ovládané emóciami a hormónmi] doma na mesiac, myslíš že si vystačí s ručičkou alebo silikónovým kolíkom? Tak ako aj ona, tak aj Ty si 100% klasický človek [lebo tento príspevok, hl. dôkaz], ktorý si rád vypije, zabaví sa na diskotéke a popozerá po holkách. Nie každý je stroj ako ja, dokonale oddaný. Ženu nesmieš nechať doma samú viac ako 2-3 dni [max týždeň!] krátkodobo vydržia aj jednorázovo, dva týždne a viac, ale len tak raz za rok, potom to nahlodáva ich emocionálnu integritu. Pravidelne opakujúci sa mesiac je neprekonateľná bariéra a garantujem Ti že ten vzťah Ti nevydrží, jedine ak by si sa poponáhľal do chomúta a nemala by na výber. Alebo by Ti vystačila ako sexbuddy.

Žena, akákoľvek je meganestabilná, je pár výnimiek, ale tých je máličko a podľa toho čo píšeš, Tvoja ňou nie je, veľmi máličko. Väčšinou žena potrebuje objatia, hladkanie, mojkanie, sexík, somariny okolo a nestačí len v smske lúbim Ťa. A seriózne, keď nemá priateľa mesiac doma? Vieš s koľkými babami som bol vonku čo mali priateľa v UK kde makal na páse a boli viac ako prítulné? To že som im totálne vynadal a z*ebal ich je 1 z miliardy, prípad. Zvyšok chlapov by privítalo prítulnosť.

To sú ženy, zmier sa s tým. Ak nemáš inteligentnú a rozumnú babu [fakt extra kúsok], tak zabudni že Ťa nepodvedie, alebo nebude na najlepšej ceste Ťa podviesť, ak ju necháš mesiac samu. Jediný tvor čo prežije sám mesiac sú akvárijné rybičky a ani tam to neni isté.

Keby si sa venoval 8 rokom ženám, bol si denne s nimy a spoznal ich zmýšlanie, nedovolil by si jej byť ani deň samej. Ani len netušíš čo rozprávajú cudzím chlapom tieto hlúpučké pipky, keď chudáci makajú v zahraničí na lepší život. <>viny ako nemá na mňa čas, nevenuje sa mi, zanedbáva ma. Ale <>ka sprostučká čo sa trtoší v bare ani len netuší že jej milovaný chlapec maká na ňu a jej budúcnosť a niekde potí krv.

Bohu žiaľ, toto je realita.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Jackb-No tak čo,prečítal si jej správy a nakoniec chalan zistil, ze jeho frajerka si hrkúta viac než priatelsky s niekym iným a rada sa sním vláči po vonku. Doverovat a preverovat!!! ale to nerobia len ludia, co bezvýhradne veria 100%, a sú naivný.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Blastbit, tak ty svojim priatelkam das zoznam hesiel do telefonu, na socialne siete, maily a IM aby ta mohli preverovat? je ti to prijemne? lebo pri manzelke by som nad tym mozno zacal uvazovat, ale inak nevidim zmysel aby som bol kontrolovany, preto ani ja nechcem kontrolovat.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Preverovanie je strata casu, radsej ho vyuzit pre seba, svoje zaujmy, alebo si nabalit lepsiu holku... Cim viac a dokladnejsie ju bude preverovat, tym vacsie prasarny o nej zisti - mam odskusane na predoslom vztahu - a nakoniec si musi sam uvedomit, ci ma vyznam verit, lubit niekoho, kto mu nie je verny a zrejme ho miluje len vtedy, ked je pri nom, ked mu lichoti rozmaznava a vynasa ju do nebies... vtedy nie je tazke niekoho lubit, ale ked je od vas 1000km, vtedy sa mohol sam presvedcit ako ho ona lubi... a to ze ju on preveruje... nuz ked sa sprava ako vadny tovar, tak tiez by som zacal snorit, ci ho radsej nereklamovat.
Abbysek
Light Expert
Light Expert

No neviem, uplink má asi so ženami zlé skúsenosti. Ja som síce bol len 2 krát v zahraničí preč cez celé leto, no myslím si, že moja priateľka nič také ako si popisoval nerobila, je to dosť o vyzretosti a o tom čo k tebe cíti. Samozrejme, že som ju kontroloval, lebo som predsa len žiarlivé prasa.

Každopádne, ukazuje tvoja frajerka to, čo som spomenul v prvom príspevku, chce sa k nemu nejak dostať, či je to káva alebo stolný futbal aj tak by sa mi to nepáčilo, tobôž keď ti o tom nepovedala /mazala správy/. Ale čítať by si jej správy fakt nemal, aj keď je uložená v tvojom mobile, je to dosť zbabelé
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Abbysek - moje skúsenosti nie sú založené len na skúsenostiach, ale hlavne na anatómii a designe ženského tela. Ako fungujú v globále. Ty si chlap, Tebe príde veľa veci samozrejmých a nechávaš priestor pre racionálne rozhodnutie a robíš tú istú chybu ako drvivá väčšina chlapov - čakáš od ženy racionálne konanie. Áno, žena vie v skutku konať racionálne, avšak nie je to jej nátura od prírody, jej podstata. Hormonálny systém, utilizácia pravej a ľavej hemisféry a kopec iných faktorov tvorí u žien živnú pôdu pre emocionálne rozhodnovanie, ktoré si ženy odobrujú "racionálnymi" rozhodnutiami, ktoré sú racionálne z ich uhlu pohľadu. E.g. chlap sa mi nemá čas venovať, zanedbáva ma, etc. mám právo ho podviesť, trochu vypustiť paru, však je to "len" sex. Pohľad racia, oddanosti a vernosti. Chlap maká v UK/US na moju budúcnosť, stará sa o moju budúcu rodinu a o mňa.

Sú to dve stránky mince a poviem Ti len jedno, máloktorá baba bude naklonená tej druhej, ak je, tak je to rozumná baba, ja také nepoznám, ak Ty áno, si šťastný chlap.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Hegy napísal:
Co je kurevnicke na pokeci pri kave? :roll:
Pokial ide na kavu so svojou kamaratkou tak nic, pokial s doposial neznamym chlapom, tak tam asi nejde z dovodu, ze ma chut na kavu alebo si len tak pokecat
kayko
Medium Professional
Medium Professional

uplink tej druhej bude naklonena zena, ktora uz citi potrebu zalozit si rodinu... ono to casom pride aj na take tie kurv**** typy, ale viacmenej chvilkovo a len z dovodu, lebo sa chcu raz vydat a mat dieta ako vacsina zien... no len ktory chlap sa podujme podstupit to riziko, ze decko nebude nakoniec jeho... a zase ak chlap trosku rozmysla, tak ak s dotycnou uvazuje nad spolocnou buducnostou, tak predmanzelske zmluvy u nas neplatia :)
Abbysek
Light Expert
Light Expert

uplink napísal:Abbysek - moje skúsenosti nie sú založené len na skúsenostiach, ale hlavne na anatómii a designe ženského tela. Ako fungujú v globále. Ty si chlap, Tebe príde veľa veci samozrejmých a nechávaš priestor pre racionálne rozhodnutie a robíš tú istú chybu ako drvivá väčšina chlapov - čakáš od ženy racionálne konanie. Áno, žena vie v skutku konať racionálne, avšak nie je to jej nátura od prírody, jej podstata. Hormonálny systém, utilizácia pravej a ľavej hemisféry a kopec iných faktorov tvorí u žien živnú pôdu pre emocionálne rozhodnovanie, ktoré si ženy odobrujú "racionálnymi" rozhodnutiami, ktoré sú racionálne z ich uhlu pohľadu. E.g. chlap sa mi nemá čas venovať, zanedbáva ma, etc. mám právo ho podviesť, trochu vypustiť paru, však je to "len" sex. Pohľad racia, oddanosti a vernosti. Chlap maká v UK/US na moju budúcnosť, stará sa o moju budúcu rodinu a o mňa.

Sú to dve stránky mince a poviem Ti len jedno, máloktorá baba bude naklonená tej druhej, ak je, tak je to rozumná baba, ja také nepoznám, ak Ty áno, si šťastný chlap.

No to je jasné, ak je niekto dlhodobo preč, hovorím, že krátkodobo som bol out 2x po 2 mesiace, čo sa dá zvládnuť... Myslím si, že pri frekvencií nášho sexu by inde nechcela :lol: ..

Myslím si, ak sa jej dostatočne venuješ tak nieje čo riešiť, ale keď si vonku a pracuješ je to horšie.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Myslím si, že pri frekvencií nášho sexu by inde nechcela
Tak zrejme si ten pripad, kde nejde o kvantitu ani o kvalitu ale o zmenu :wink:
Zeny su raz take, potrebuju sa citit pritazlivo aj pred inymi chlapmi a preto s nimi flirtuju... Vacsinou cim je baba lepsia v posteli, tym to ma radsej a aj si to uziva... Ak by si mal pasivne nemehlo, ktore sa nestara o svoj zovnajsok, nemusel by si sa bat, ze ta podvedie, ale zaroven by si si to s nou menej uzil...

Myslim ze ak sa zene dostatocne venujes, tak sa jej to po dlhom case zunuje, tvoja pritomnost jej zovsednie, ale zalezi na nej nie na tebe, je zbytocne tlacit na pilu ak ona zostane k tebe chladna ci pasivna... Chlap ma byt iniciativny, ale aj zena by mu mala vychadzat v ustrety a nesmerovat svoje emocie k inym chlapom a k svojmu sa spravat rezervovane... Ak je mrcha mozes robit co len chces, ale s nou to nepohne, samotneho cloveka tazko zmenis, ale mozes ho vymenit za ineho :wink:
Inak ste sa o tom aj nejak rozsiahlejsie rozpravali? Preco to urobila, citi potrebu sa stretavat s inymi...? V takychto pripadoch je dobre si to medzi styrmi ocami vydiskutovat a nedusit v sebe ziadne emocie, vacsinou to upevni vztah aj ked niekedy len kratkodobo, ale za pokus to stoji... Dajme tomu ze sa porozpravate ako dvaja najlepsi kamarati, ktori sa zdoveruju jeden druhemu so vsetkym... vyskusaj a uvidis, co to s nou urobi, ci to bude tahat s tym druhym dalej, aj ked da sa predpokladat, ze si zmeni heslo na fb, alebo s nim bude komunikovat inak...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

t0m4s3 napísal: Pokial ide na kavu so svojou kamaratkou tak nic, pokial s doposial neznamym chlapom, tak tam asi nejde z dovodu, ze ma chut na kavu alebo si len tak pokecat
To mam ako robit sceny vzdy ked ide priatelka s niekym na kavu?
Potom sa necudujte ked vam robi sceny ked vy idete s kamoskami pokecat na kavu, pivo, poharik....
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Hegy - t0m4s3 má pravdu, keď ide baba na kávu s cudzím chlapom tzn. nie s existujúcim známym, dám Ti ruku do ohňa za to že tej babe ide aj iné po rozume ako si len nájisť novú neškodnú známosť a kamaráta na kavú. Tobôž že chlap dievča kamarátku obvykle nechce a nepotrebuje.

Ináč sa mi páči ako otvorene rozprávate o "kvalite" a "kvantite" sexu, to nie je povrchné, vôbec. Ale keď ja poviem že chcem kočku, tak som tá najpovrchnejšia a najplytkejšia bytosť na Zemi :roll:
Napísať odpoveď