mala zle umysly?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Re: mala zle umysly?

Príspevok od používateľa kayko »

Hegy napísal: To mam ako robit sceny vzdy ked ide priatelka s niekym na kavu?
Potom sa necudujte ked vam robi sceny ked vy idete s kamoskami pokecat na kavu, pivo, poharik....
ziadne sceny, poziar treba hasit zavcasu, alebo ak sa neda inak, tak zdrhnut...
cudovat sa nad tym, ze priatelka ziarli? Skror sa treba cudovat nad tym, preco by chcela ist na kavicku s cudzim chlapom... ale tak ked niekto znasa lahsie neveru ako ziarlivost, 100 ludi 100 chuti...
uplink
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Mnohí chlapi podceňujú silu intuície, nie je to aspekt ktorým oplývajú len ženy. Vy chlapi viete tiež vycítiť keď niečo nie je dobré. A poviem Vám, v 99% prípadov nepanikárite "len tak pre nič". Keď raz chlap "tuší" [cíti] že niečo nie je s kostolným poriadkom, niečo sa naozaj deje. Na akej úrovni, to je otázne a samozrejme to môže byť aj planý poplach. Avšak z vl. skúseností Vám píšem, nebýva.

Tak ako žiadny hypochonder nie je hypochonder, lebo tie stavy ktoré má má z dôvodu XY, tak žiadny chlap sa nebojí o svoju polovičku zbytočne.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Co ja viem mne to pripada normalne, tak ako ja chodim obcas sadnut, vykecat sa s kamaratkami tak isto to akceptujem aj opacne, nic zvlastne v tom nevidim a ked si nasla kamosa, no co tak si nasla a ak ma bude chciet podviest tak to spravi a tym to hasne, ak to ma skoncit to skonci... Vztah nieje o tom ako strazit frajerku, to mi pride na hlavu... Ma vlastny rozum, ak je dementna tak s nou nemam co robit aspon sa vsetko skor vyriesi samo.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Beries to moc jednoducho, skryte vady tazko odhalis bez previerky. Pokial ide o neveru, zeny dokazu velmi sofistikovane klamat. Ty si myslis, ze podvadzaju len tie dementne, ale taka ta opusti aj sama, ta vypocitavejsia to v pohode zahra na viac stran a ty si budes chodit s kamosmi na pivko a budes stastny a vysmiaty, ze ta tvoja to berie uplne v pohode. Zena ktora neriesi, nie je ziarliva, vacsinou len zastiera vlastne emocie a pokial pred tebou dokaze zahrat, ze ju netrapi, ze davas prednost inym pohnutkam ako veceru s nou, tak dokaze zahrat aj to, ze jej to nevadi, aj to ze ti je dokonale oddana :)
Bezdovodne by som zensku urcite nepreveroval, ale ak sa mi nieco nezda a nepovie mi to sama, tak zbystriem pozornost, zacnem si ju viac vsimat... Stacia take naznaky, ako ze si zacina strazit telefon, ze si menej vsima ona teba...
bucuresti
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bucuresti »

Autor temy si asi s nas robi srandu :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

kayko napísal:Beries to moc jednoducho, skryte vady tazko odhalis bez previerky. Pokial ide o neveru, zeny dokazu velmi sofistikovane klamat. Ty si myslis, ze podvadzaju len tie dementne, ale taka ta opusti aj sama, ta vypocitavejsia to v pohode zahra na viac stran a ty si budes chodit s kamosmi na pivko a budes stastny a vysmiaty, ze ta tvoja to berie uplne v pohode. Zena ktora neriesi, nie je ziarliva, vacsinou len zastiera vlastne emocie a pokial pred tebou dokaze zahrat, ze ju netrapi, ze davas prednost inym pohnutkam ako veceru s nou, tak dokaze zahrat aj to, ze jej to nevadi, aj to ze ti je dokonale oddana :)
Bezdovodne by som zensku urcite nepreveroval, ale ak sa mi nieco nezda a nepovie mi to sama, tak zbystriem pozornost, zacnem si ju viac vsimat... Stacia take naznaky, ako ze si zacina strazit telefon, ze si menej vsima ona teba...
kayko pozri, som ITckar, pravdu sa dozviem ani nebude vediet, podobne ako kolega....
Situacii vzdy nechavam volny priebeh veci ako hasit poziar a podobne, nie... Poziar vzniknut NEMA ak vznikne, som vlastne aj rad ze zacal vcas a nie ked su deti, dom... Takze tak.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

sorry Hegy ale ja na idealny vztah neverim, mensie ci vacsie "poziare" vznikaju skor ci neskor v kazdom jednom vztahu...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

ci uz verim alebo nie, pevne v to dufam a bud vystriedam sto zien alebo sa budem s jednou milovat navzdy, tak ci onak zgegnem spokojny 8)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

No dobre,niekolko ludí si tu už povedalo názor na túto situáciu. Vo väčšine ludia povedali to,že tá baba si zrejme hladá za autora témy náhradu. Aj samotný autor témy má ten istý pocit. Uz som zvedavý ako sa sám zachová. :wink:
Sandor
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Sandor »

Tak ako som nesuhlasil s Uplinkovymi nazormi v inych temach, tak ohladom zien mu musim dat (vo väcsine pripadov) za pravdu. Zazil som nieco podobne a tvoja intuicia ta neklame :? . Proste ziaden heterosexualny chlap, ktory nema momentalne priatelku, nepozve zenu na kavu bez postrannych umyslov. Jasne, ze mu nejde len o tu kavu. Teraz je otazka, ci je tato skutocnost znama aj zenam? Tym do hlavy nevidim, mozem len predpokladat. Minimalne si podla mna robi zadne vratka, alebo len skusa momentalnu "ponuku", ci neexistuje lepsi model, ktory by ta mohol nahradit, minimalne docasne.

Co sa tyka pozerania sa sprav - divim sa, ze nepresla do protiutoku a nespravila z teba hlavneho vinnika. Pozriet si spravy priatelky ak sa naskytne prilezitost => nemoralne, ale mudre. Pouzit to ako dokazovy material pred nou => hlupe. Radsej cely vztah ukoncit s odvolanim sa na nieco neurcite, ale kazdy uz ako uzna za vhodne.

Zeny su minimalne do 25tky (so starsimi nemam skusenost) VELMI vypocitave. Drtiva väcsina. Proste je to pre nich uplna samozrejmost mat frajera a popritom skusat inde, ci nie je nieco lepsie aj ked jej doprajes vsetko, co jej vidis na ociach :? . Stale premyslam, ci sa da so zenou vobec naplanovat nieco dlhodobe pri ich nekonzistentnosti a premenlivosti zo dna na den :nono: .
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Sandor napísal:Co sa tyka pozerania sa sprav - divim sa, ze nepresla do protiutoku a nespravila z teba hlavneho vinnika.
Z vlastnych skusenosti viem, ze to robia len zeny, ktore citia, ze spravili nieco zle. Dnes s odstupom casu, by som sa uz partnerke nehrabal v spravach, ale ked som bol mladsi tak som to spravil pri viacerych a vyletela na mna len ta, ktora vedela, ze nieco doje***. Podla mna chcela cast viny presunut na niekoho ineho, aby nevyzerala ako pi*a.

Kazdopadne co ste fasisti, aby ste zakazovali partnerkam stretavat sa s (neznamymi) chlapmi? Nie je vas tovar a je len na jej zvazeni ako daleko necha stretnutie zajst.
bucuresti
Light Star
Light Star

TommyHot - No ja neviem ako by to bolo Tebe, že by Tvoja holka pokiaľ Ty by si bol v práci, chodila kávičkovať s neznámymi chlapmi? Pokiaľ sa teda jedná o seriózny vzťah, nie o otvorený vzťah. Pochybujem že zakladatel témy chodí a má nutkanie ísť von s neznámymi babami, pokiaľ má človek skutočne niekoho rád, tak s cudzími protiškajmi von nechodí. To musíš zažiť, aby Ti tvoja drahá chodila von s inými...

Zo skúseností známeho, ktorý sa tiež jednej vydatej babe vtieral do riti, ano zapichal si, pokupoval babe veľa vecí, a baba ho poslala k vode a vrátila sa k mužovi... Takže je pravdepodobné že chlap ženskú zlomí aspoň čo sa týka sexu...
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Ak aj hlada nahradu, tak dotycny musi byt tupelo, aby si s takou babou zacal, ked vidi, ze s nim vlastne podvadza svojho sucasneho. Naznacuje to, ze ma potencial urobit to iste po case aj jemu.
Ak chce baba chodit na nezavazne stretka, tak nech sa paci, moze sa rozist a moze si uzivat kolko len chce, ale pokial je jej jasne, ze druha strana to neakceptuje, tak potom robi vramci vztahu nieco, co druhemu ublizuje. A tvarit, ze co sme fasisti a podobne bulshitovanie... Vztah ma iste hranice, ktore by mali byt zakotvene v kazdom, kto vo vztahu chce zit. Ak tie hranice posunie raz, posunie ich znova a znova az ziadne hranice nebudu... Neviem, ale to uz musi byt clovek naozaj taky skazeny a akceptovat cokolvek len aby vobec mohol zit vo vztahu?
Minule som sa rozpraval s jednym panom... rozviedol sa so zenou, maju 2 deti a sud ich obe pridelil jemu, zenska mu usla aj s deckami... Chlapik robi koncipienta a riesi hlavne rozvody a povedal ze dnesna spolocnost je tak naprogramovana, ze nevera je vlastne to, co je odmenovane... staci si kuknut reklamu v telke, kde jeden operator nabada ludi, aby presli od svojho sucasneho k nim a budu odmeneny... Je to mozno divna metafora, ale poukazuje to na to, aky ludia su... ak sa najde nieco vyhodnejsie, tak prchaju, alebo chcu oboje. Keby to bolo len v oblasti sluzieb, biznisu, tak by to bolo este ok, ale vo sfere osobneho zivota aby toto neprislo nikomu zvratene, tak zvieratka sa hadam spravaju ludskejsie...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bucuresti napísal:TommyHot - No ja neviem ako by to bolo Tebe, že by Tvoja holka pokiaľ Ty by si bol v práci, chodila kávičkovať s neznámymi chlapmi? Pokiaľ sa teda jedná o seriózny vzťah, nie o otvorený vzťah. Pochybujem že zakladatel témy chodí a má nutkanie ísť von s neznámymi babami, pokiaľ má človek skutočne niekoho rád, tak s cudzími protiškajmi von nechodí. To musíš zažiť, aby Ti tvoja drahá chodila von s inými...

Zo skúseností známeho, ktorý sa tiež jednej vydatej babe vtieral do riti, ano zapichal si, pokupoval babe veľa vecí, a baba ho poslala k vode a vrátila sa k mužovi... Takže je pravdepodobné že chlap ženskú zlomí aspoň čo sa týka sexu...
To ako by som sa citil je uplne bezpredmetne, stale plati, ze nie je moj tovar a nemozem jej nic prikazovat/zakazovat. Mozem jej vysvetlit, ze sa mi to nepaci, mozem to pretrpiet, alebo sa s nou rozist, ale to je tak vsetko.

Bol som raz s cudzou krasnou sexy zenskou na pive (prisla za nami aj s mojou kamoskou a potom vsetci odisli a nas nechali samych) a nechcel som ju na sex, ani nic podobne. Ked sa o nieco pokusala tak som jej vysvetlil ako sa veci maju a ona hned prestala. Mali sme pekny vecer, este som ju aj isiel odkopnut domov a tym to cele haslo. Ked mam niekoho skutocne rad, tak ho nepodvediem ani ked mam prilezitost. To su len alibisticke vyhovorke slabych jedincov, ktori si nevedia udrzat vtaka v nohaviciach.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

TH uz som myslel ze som tu jediny podivin co si nevie ustrazit gasparka v slipoch :mrgreen:
tak isto ak zenska za nieco stoji (prednost zeny je samozrejme kombinacia rozumu a vzhladu ale ja skorej preferujem to uzitocnejsie) tak rovnaky problem nema.
U nas vo vztahu ani neriesime, kto ide kam na kofolu/pivo/kavu s kym, poviem idem tam a tam s tou a idem, vobec som sa nikdy nepozastavoval (ani frajerka) nad tym. Mozno ze ste menej vyzraly (poniektori) este a mate pocit krivdy z predoslych vztahov ale pubertalne vystrelky sme mali vseci...
bucuresti
Light Star
Light Star

Okej a keby si povedal idem na kavu s jednou babou co som sa s nou zoznamil na nete??? Isto by to bolo bez vypytovaciek
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

tak ono ked vies vetu spravne formulovat tak to ide bez vypisovaciek, idem von s kamoskou a basta ;)
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Hegy napísal: U nas vo vztahu ani neriesime, kto ide kam na kofolu/pivo/kavu s kym, poviem idem tam a tam s tou a idem, vobec som sa nikdy nepozastavoval (ani frajerka) nad tym. Mozno ze ste menej vyzraly (poniektori) este a mate pocit krivdy z predoslych vztahov ale pubertalne vystrelky sme mali vseci...
Hegy ani ja som neriesil, ked mi zenska povedala, ze ide s kolegami na sluzobku, az ked som zistil, ze nebola na sluzobke s kolegami, ale sukromne s kolegom, som zacal riesit :)
Si myslis, ze nepoznam ten bezstarostny pocit, ked partnerke veris a nepotrebujes vediet kde s kym co riesi... Mozno sme menej vyzraly, alebo mame viac skusenosti a ty si este mozno nezazil taku "sofistikovanu" zensku, ktora zpracuje aj sv. petra ked ju bude posielat do horucich pekiel :wink:

Ale ja ti to neberiem, len uz som to pisal aj v inej teme, ze vacsine zien chyba charakter.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bucuresti napísal:Okej a keby si povedal idem na kavu s jednou babou co som sa s nou zoznamil na nete???
Naozaj nechapem, kde je problem? Niektori musite mat strasne nudne zivoty, ked mate priatelky...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

kayko napísal:
Hegy ani ja som neriesil, ked mi zenska povedala, ze ide s kolegami na sluzobku, az ked som zistil, ze nebola na sluzobke s kolegami, ale sukromne s kolegom, som zacal riesit :)
Si myslis, ze nepoznam ten bezstarostny pocit, ked partnerke veris a nepotrebujes vediet kde s kym co riesi... Mozno sme menej vyzraly, alebo mame viac skusenosti a ty si este mozno nezazil taku "sofistikovanu" zensku, ktora zpracuje aj sv. petra ked ju bude posielat do horucich pekiel :wink:

Ale ja ti to neberiem, len uz som to pisal aj v inej teme, ze vacsine zien chyba charakter.
praveze som takych par uz mal, a vzdy som ich odhadol, vidim dost do cloveka, viem dat pocitit, viem doverovat ale preverit, a ako pisem, ak to chce spravit, spravi to alebo jej budes napichnuty za zadkom a zit svoj a jej zivot sucasne, a na to sa mozem vysrat :)
Napísať odpoveď