Sekanie hier

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Mirec0910
Novice
Novice

Sekanie hier

Príspevok od používateľa Mirec0910 »

Dobrý deň . Ak by sa našla dobrá duša a poradila mi s mojim problémom. Dávnejšie sa mi stalo ze pri spustení PC mi na obrazovke zobrazili čiary , obraz bol rozmazaný a nepustilo ma do windowsu , zobrazili sa modrá obrazovka . Tak som dal PC známemu opraviť , myslel som si ze to bolo vírusom . Ako mi potom on povedal bolo to spôsobene obrazovkou , pretože napájaci kábel obrazovky do PC sa nenapájal rovno do PC ale ešte cez nejaké čudo :DDD ( neviem ak osa to vola ) a povedal mi že sa môže stať , že mi budu niektoré hry sekať , že ten obraz sa nestíha prenášať , alebo niečo podobné . A je to naozaj tak , seká mi väčšina hier a dosť ma to štve . Nevie dakto co stím mám robiť ?
Grim
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Sekanie hier

Príspevok od používateľa Grim »

...zistiť, ako sa volá to čudo...myslím, že tam máš nejakú redukciu...ale nie je na mne posúdiť, či to môže byť spôsobené redukciou...na to sú tu iní odborníci...
Mirec0910
Novice
Novice

ono to vyzerá presne ako koniec kábla z obrazovky , na konci sa to srobuje do PC , ale ten koniec sa este sroboval to toho čuda :DDD ( presne vyzerá ako ten koniec ) , ktoré bolo v PC . A po oprave PC už nebolo v PC , tak či to tam vratit , ale ak zase bude problem z obrazovkou tak asi radsej nie . Ináč dakujem že si mi odpisal a poradil , veľmi si to cením

//autoeditácia príspevku (14 Aug 2013, 15:55)
Takto to vyzerá
Prílohy
254090001683_0_gallery.jpg
254090001683_0_gallery.jpg
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...to je redukcia...a teraz ju tam máš, či nemáš? Ten kamoš ti ju dal preč?...
Mirec0910
Novice
Novice

uz ju nemám v pc , ale mam ju na stole polozenu pri lampe , dal mi ju preč ,
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...a teraz ti hry sekajú?...a keď tam bola tak nesekali?...
Mirec0910
Novice
Novice

áno potom ako mi PC doniesol domov a redukcia dal preč sekajú mi hry , predtým mi nič nesekalo a šlo v pohode , len ze ta redukcia sposobila to že som mal ciary po obrazovke a nechelo ma pustit do windowsu ,
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...mne sa to nezdá...bolo by fajn, keby sa zapojil aj niekto iný...nedokážem posúdiť, či to môže byť redukciou...logicky mi vychádza že nie, skôr tá redukcia bola zle zasunutá, bol tam studený spoj a stačilo ju dotiahnúť...keďže vidím, že sa do PC nevyznáš, tak ma napadá, či ťa ten tvoj kamarát neoje*****, keď mal možnosť a nestrčil ti do PC nejakú slabšiu grafiku a nakecal ti rozprávku o redukcii...skús ju tam dať a dobre ju dotiahni, či sa to zopakuje...ak ti to zase s redukciou spraví pásy aj napriek tomu, že bude riadne dotiahnutá, tak je chyba v redukcii...môžeš skúsiť kúpiť inú (stojí to tak cca 5€)...ak ti obraz na novej redukcii pôjde v pohode, ale hry budú daľej sekať, tak je moja teória o výmene grafiky pravdepodobnejšia...
Mirec0910
Novice
Novice

aha , skusim ju tam napojit znova a lepsie dotiahnut , a ak by mi nabehly ciary znova , tak mi pomoze ze ju odpojim a pojde zase normalne PC bez čiar ?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...presne tak...
Mirec0910
Novice
Novice

ok dakujem vám za pomoc , určite to bude tou redukciou , pretože ked napojim kabel na redukciu nejde mi obrazovka , takze kupim novy Redukcia VGA-DVI-I konektor , nasiel som na nete stoji to 3eura . Ešte otázočka je to redukcia DVI na VGA ? Niečo v tom zmysle ?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...áno, ale daj si pozor, je rozdiel medzi DVI na VGA a VGA na DVI...
Napísať odpoveď