a Subaru zase 1620 Kg - to je viac jak moje Mondeo
Chcem kúpiť auto
Re: Chcem kúpiť auto
ta TT pekny lepeňáčik
To Clio RS bolo prvé, čo napadlo aj mne 
akoze, clio rs isto nieje zly povoz, ale cce to nieco 300ps+, atmosfericky dvojliter uz jeden mam relativne maly chce to nieco podobne s turbom a potencialom 
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
No, ten novsi je turboidny, 147kW. Podla mna je to zabava, ako motokara. 
Ano uz vidim najnovsi je, to musi byt prca len zase nekradnem 
Ford Fiesta 2:0 ST sa tiež dá zohnať za dobrú cenu ale to asi neni turboidné tj nemá 300 koní
Ale podvozok je boží rovnako ako u staršieho bračeka.
-
martinez13
Light Professional
zdravím, brat si chce kúpiť nové auto do 6 000, zatial mu padlo do oka toto:
http://ford-mondeo.autobazar.eu/22-tdci ... 68318.html
čo naň vravíte? má spolahlivý motor alebo?
hatchback nechce a ani asi kombi kedže doteraz mal focusa kombíčko, čiže zrejme ten sedan, diesel, a aby to šlo na dlhšiu dobu v pohode
hatchback nechce a ani asi kombi kedže doteraz mal focusa kombíčko, čiže zrejme ten sedan, diesel, a aby to šlo na dlhšiu dobu v pohode
to ti asi nebude vyhovovat hlavne vahou... turbo diesel so 150 konmi http://autobazar.autovia.sk/opel-astra- ... m6-1332633
astra vxr skor, no neviem ako je na tom cenovo
astra vxr skor, no neviem ako je na tom cenovo
Aj turbodiesel uz mam, chcem turbobenzin, prevadzkove naklady prakticky nehraju rolu kedze pojde o vikendovku, Mondeo uz finisujem s upravami a nebude kam tlacit prachy
Co sa tyka FieSTy tak ako toto je jedina atmosfera ktoru by som zvazoval, lebo to je take male peklo, satanova nocna mora ta mala mrcha ani netusite ako vie zaskocit (Focusy ST 2.5 Turbo sa necyhtaju, WOW)
Pri osobnej obhliadke by som dbal na predok (chyba tam niekolko plastov, tesnenie, predny naraznik nieje dopasovany) tak ci tam nebola nejaka kriticka rana kedze Mondeo ma napravnicu ako ram takze kazdy posun je dost pruser (posunie sa vsetko cez motor, ramena vsetko...) + nejak podozrivo vysoka spotreba aby tam neboli vstrekovace na odjazde...
Co sa tyka FieSTy tak ako toto je jedina atmosfera ktoru by som zvazoval, lebo to je take male peklo, satanova nocna mora ta mala mrcha ani netusite ako vie zaskocit (Focusy ST 2.5 Turbo sa necyhtaju, WOW)
Kilometrom neverim, viac menej, stav je pekny niet tam co vytknut...martinez13 napísal:zdravím, brat si chce kúpiť nové auto do 6 000, zatial mu padlo do oka toto:
Pri osobnej obhliadke by som dbal na predok (chyba tam niekolko plastov, tesnenie, predny naraznik nieje dopasovany) tak ci tam nebola nejaka kriticka rana kedze Mondeo ma napravnicu ako ram takze kazdy posun je dost pruser (posunie sa vsetko cez motor, ramena vsetko...) + nejak podozrivo vysoka spotreba aby tam neboli vstrekovace na odjazde...
-
p4ra
Redeemer
To Mondeo vyzera pekne, ako hegy pise, tak neverim km. A podobne, ako hegy, aj ja ho mam, tiez v rovnakej farbe. Ta spotreba mi nesedi. Inak motor je super, snad aj najlepsi diesel, je to PUMA motor. Osobnu obhliadku by to chcelo. 
Ahojte , plánujem manželke kupiť auto na dochádzanie do práce, cca 33 km denne + klasika jazdenie, rozmyšlam medzi Kia Rio, Hyundai I20 , Hyundai I30 a Mazda 2 Takumi čo by ste mi poradili , nová auto-cena 11 - 12 000 eur
dík
dík
fevlad, kolko z toho je po meste a kolko mimo (pripadne dialnica, ale skor tipujem, ze nie). Ake su poziadavky na vybavu?
Mazda 2 alebo I30
-
martinez13
Light Professional
Re: Chcem kúpiť autono tak
volal som tam, už má kupcu čo je škoda
našiel som podobné http://ford-mondeo.autobazar.eu/20-tdci ... 76886.html ktorý má trochu slabší motor ale vypadá celkom dobre
máte nejaké iné tipy na auto do 6k? nech to je sedan prinajhoršom hatchback ako focus, diesel, 4/5dv
našiel som podobné http://ford-mondeo.autobazar.eu/20-tdci ... 76886.html ktorý má trochu slabší motor ale vypadá celkom dobre
máte nejaké iné tipy na auto do 6k? nech to je sedan prinajhoršom hatchback ako focus, diesel, 4/5dv
Ahoj, je mi to trochu zvlastne sa takto pytat, ale nakolko nemam dostatok skusenosti a/alebo vedomosti, asi to inak nepojde.
Mam zaujem si kupil jazdeny automobil, ktory by splnal par poziadaviek, za predpokladu, ze take nieco existuje.
- cena do 3500€ vratane prepisu, pripadne prihlasenia
- 4/5 dveri(nezalezi ci sedan, coupe alebo combi, hlavne aby zadni pasazieri nemuseli nastupovat pred vodicom)
- vykon motora 70kw - 120kw
- co najmenej korozivna karoseria(nikto nema rad hrdzu)
- spolahlivost(alebo lacne nahradne diely) - kedze spolahlive auto s drahymi dielmi, je asi to iste ako nespolahlive s lacnymi
- nemam ziadnu preferovanu znacku, kludne akykolvek vyrobca
- benzin/diesel nezalezi
Co som ja pozeral aspon predbezne, tak napriklad taky Nissan Almera u nas na parkovisku z 2002 nema hrdzavy ani jeden blatnik ci prah. Nevidel som okolie dveri zvnutra, tak dalej neviem, ale vizualne bolo slusne, o motore, prevodovke, ci spolahlivosti nemam tucha.
Dakujem velmi pekne za tipy.
Mam zaujem si kupil jazdeny automobil, ktory by splnal par poziadaviek, za predpokladu, ze take nieco existuje.
- cena do 3500€ vratane prepisu, pripadne prihlasenia
- 4/5 dveri(nezalezi ci sedan, coupe alebo combi, hlavne aby zadni pasazieri nemuseli nastupovat pred vodicom)
- vykon motora 70kw - 120kw
- co najmenej korozivna karoseria(nikto nema rad hrdzu)
- spolahlivost(alebo lacne nahradne diely) - kedze spolahlive auto s drahymi dielmi, je asi to iste ako nespolahlive s lacnymi
- nemam ziadnu preferovanu znacku, kludne akykolvek vyrobca
- benzin/diesel nezalezi
Co som ja pozeral aspon predbezne, tak napriklad taky Nissan Almera u nas na parkovisku z 2002 nema hrdzavy ani jeden blatnik ci prah. Nevidel som okolie dveri zvnutra, tak dalej neviem, ale vizualne bolo slusne, o motore, prevodovke, ci spolahlivosti nemam tucha.
Dakujem velmi pekne za tipy.
a hlavne ze benzín/dízel si nenapísal
Este dodatok, skor otazka.
Vela ludi nadava na AAA Autobazar, comu ale nechapem, ak su taki vydieraci, preco davaju 2 roky zaruku na mechanicku stranku vozidla, alebo zaruku originality povodu, ci najazdenych km. Ak to maju spomenute na zmluve a zisti sa, ze to je podvod, tak musia mat na krku vela zalob od poskodenych ludi.
//begbeee: uz dopisane
Vela ludi nadava na AAA Autobazar, comu ale nechapem, ak su taki vydieraci, preco davaju 2 roky zaruku na mechanicku stranku vozidla, alebo zaruku originality povodu, ci najazdenych km. Ak to maju spomenute na zmluve a zisti sa, ze to je podvod, tak musia mat na krku vela zalob od poskodenych ludi.
skor mesto a mimo , dialnice nie, manualna klima , posil.riadenia a asi bennzím, naftak sa oplatí až pri najazdení x kmMFa napísal:fevlad, kolko z toho je po meste a kolko mimo (pripadne dialnica, ale skor tipujem, ze nie). Ake su poziadavky na vybavu?
Tém o céčkovom bazáre máš po internete dosť. Ak sa nedokážeš poučiť z cudzích chýb...uč sa z vlastných. Moja osobná skúsenosť bola, že posledná časť zmluvy, čo sme mali podpísať negovala akýkoľvek nárok na akúkoľvek mechanickú závadu, hocičo...na papieri, sme kupovali totálku. Keď som na to upozornil, cena išla zázračne až o 1500 dole a to ten model už predtým bolo jedno z najlacnejších ponúk na internete vo svojej značke a ročníku. Sú to k...y oj....ské.kisser napísal:Este dodatok, skor otazka.
Hyundai i20 s benzinovym motorom 1.2 (63kw) a vybavou confort by mohla byt vhodna volba. Cena by bola 9 990. i30 je o nieco vacsia a konfortnejsia a podla mojho vkusu aj krajsia, ale samozrejme aj drahsia. Myslim, ze pani manzelke na behanie do prace bohate postaci aj i20.fevlad napísal: skor mesto a mimo , dialnice nie, manualna klima , posil.riadenia a asi bennzím, naftak sa oplatí až pri najazdení x km
Kia Rio v pomerne slusnej vybave LX s motorom tiez 1.2 a slusnymi 62kW by vysla na 9 360€.
Taktiez este do uvahy pripada novy Peugeot 208 vo vybave Access s motorom 1.2VTi (60kW) za 9 990€.
A za zmienku este stoji Ford Fiesta, ale tam by to chcelo aspon vybavu Trend, ktora zacina cca od 13 000€.