Chcem kúpiť auto

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Chcem kúpiť auto

Príspevok od používateľa Hegy »

ta TT pekny lepeňáčik
a Subaru zase 1620 Kg - to je viac jak moje Mondeo :mrgreen:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

To Clio RS bolo prvé, čo napadlo aj mne :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

akoze, clio rs isto nieje zly povoz, ale cce to nieco 300ps+, atmosfericky dvojliter uz jeden mam relativne maly chce to nieco podobne s turbom a potencialom :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

No, ten novsi je turboidny, 147kW. Podla mna je to zabava, ako motokara. :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ano uz vidim najnovsi je, to musi byt prca len zase nekradnem :mrgreen:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ford Fiesta 2:0 ST sa tiež dá zohnať za dobrú cenu ale to asi neni turboidné tj nemá 300 koní :D Ale podvozok je boží rovnako ako u staršieho bračeka.
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

zdravím, brat si chce kúpiť nové auto do 6 000, zatial mu padlo do oka toto:
http://ford-mondeo.autobazar.eu/22-tdci ... 68318.html
čo naň vravíte? má spolahlivý motor alebo?
hatchback nechce a ani asi kombi kedže doteraz mal focusa kombíčko, čiže zrejme ten sedan, diesel, a aby to šlo na dlhšiu dobu v pohode
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

to ti asi nebude vyhovovat hlavne vahou... turbo diesel so 150 konmi http://autobazar.autovia.sk/opel-astra- ... m6-1332633

astra vxr skor, no neviem ako je na tom cenovo
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Aj turbodiesel uz mam, chcem turbobenzin, prevadzkove naklady prakticky nehraju rolu kedze pojde o vikendovku, Mondeo uz finisujem s upravami a nebude kam tlacit prachy :mrgreen:
Co sa tyka FieSTy tak ako toto je jedina atmosfera ktoru by som zvazoval, lebo to je take male peklo, satanova nocna mora ta mala mrcha ani netusite ako vie zaskocit (Focusy ST 2.5 Turbo sa necyhtaju, WOW)
martinez13 napísal:zdravím, brat si chce kúpiť nové auto do 6 000, zatial mu padlo do oka toto:
http://ford-mondeo.autobazar.eu/22-tdci ... 68318.html
čo naň vravíte? má spolahlivý motor alebo?
hatchback nechce a ani asi kombi kedže doteraz mal focusa kombíčko, čiže zrejme ten sedan, diesel, a aby to šlo na dlhšiu dobu v pohode
Kilometrom neverim, viac menej, stav je pekny niet tam co vytknut...
Pri osobnej obhliadke by som dbal na predok (chyba tam niekolko plastov, tesnenie, predny naraznik nieje dopasovany) tak ci tam nebola nejaka kriticka rana kedze Mondeo ma napravnicu ako ram takze kazdy posun je dost pruser (posunie sa vsetko cez motor, ramena vsetko...) + nejak podozrivo vysoka spotreba aby tam neboli vstrekovace na odjazde...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

To Mondeo vyzera pekne, ako hegy pise, tak neverim km. A podobne, ako hegy, aj ja ho mam, tiez v rovnakej farbe. Ta spotreba mi nesedi. Inak motor je super, snad aj najlepsi diesel, je to PUMA motor. Osobnu obhliadku by to chcelo. :-)
fevlad
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fevlad »

Ahojte , plánujem manželke kupiť auto na dochádzanie do práce, cca 33 km denne + klasika jazdenie, rozmyšlam medzi Kia Rio, Hyundai I20 , Hyundai I30 a Mazda 2 Takumi čo by ste mi poradili , nová auto-cena 11 - 12 000 eur
dík
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

fevlad, kolko z toho je po meste a kolko mimo (pripadne dialnica, ale skor tipujem, ze nie). Ake su poziadavky na vybavu?
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Mazda 2 alebo I30
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Chcem kúpiť autono tak

Príspevok od používateľa martinez13 »

volal som tam, už má kupcu čo je škoda
našiel som podobné http://ford-mondeo.autobazar.eu/20-tdci ... 76886.html ktorý má trochu slabší motor ale vypadá celkom dobre
máte nejaké iné tipy na auto do 6k? nech to je sedan prinajhoršom hatchback ako focus, diesel, 4/5dv
kisser
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kisser »

Ahoj, je mi to trochu zvlastne sa takto pytat, ale nakolko nemam dostatok skusenosti a/alebo vedomosti, asi to inak nepojde.

Mam zaujem si kupil jazdeny automobil, ktory by splnal par poziadaviek, za predpokladu, ze take nieco existuje.

- cena do 3500€ vratane prepisu, pripadne prihlasenia
- 4/5 dveri(nezalezi ci sedan, coupe alebo combi, hlavne aby zadni pasazieri nemuseli nastupovat pred vodicom)
- vykon motora 70kw - 120kw
- co najmenej korozivna karoseria(nikto nema rad hrdzu)
- spolahlivost(alebo lacne nahradne diely) - kedze spolahlive auto s drahymi dielmi, je asi to iste ako nespolahlive s lacnymi
- nemam ziadnu preferovanu znacku, kludne akykolvek vyrobca
- benzin/diesel nezalezi

Co som ja pozeral aspon predbezne, tak napriklad taky Nissan Almera u nas na parkovisku z 2002 nema hrdzavy ani jeden blatnik ci prah. Nevidel som okolie dveri zvnutra, tak dalej neviem, ale vizualne bolo slusne, o motore, prevodovke, ci spolahlivosti nemam tucha.

Dakujem velmi pekne za tipy.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

a hlavne ze benzín/dízel si nenapísal
kisser
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kisser »

Este dodatok, skor otazka.

Vela ludi nadava na AAA Autobazar, comu ale nechapem, ak su taki vydieraci, preco davaju 2 roky zaruku na mechanicku stranku vozidla, alebo zaruku originality povodu, ci najazdenych km. Ak to maju spomenute na zmluve a zisti sa, ze to je podvod, tak musia mat na krku vela zalob od poskodenych ludi.

//begbeee: uz dopisane
fevlad
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa fevlad »

MFa napísal:fevlad, kolko z toho je po meste a kolko mimo (pripadne dialnica, ale skor tipujem, ze nie). Ake su poziadavky na vybavu?
skor mesto a mimo , dialnice nie, manualna klima , posil.riadenia a asi bennzím, naftak sa oplatí až pri najazdení x km
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

kisser napísal:Este dodatok, skor otazka.

Vela ludi nadava na AAA Autobazar, comu ale nechapem, ak su taki vydieraci, preco davaju 2 roky zaruku na mechanicku stranku vozidla, alebo zaruku originality povodu, ci najazdenych km. Ak to maju spomenute na zmluve a zisti sa, ze to je podvod, tak musia mat na krku vela zalob od poskodenych ludi.

//begbeee: uz dopisane
Tém o céčkovom bazáre máš po internete dosť. Ak sa nedokážeš poučiť z cudzích chýb...uč sa z vlastných. Moja osobná skúsenosť bola, že posledná časť zmluvy, čo sme mali podpísať negovala akýkoľvek nárok na akúkoľvek mechanickú závadu, hocičo...na papieri, sme kupovali totálku. Keď som na to upozornil, cena išla zázračne až o 1500 dole a to ten model už predtým bolo jedno z najlacnejších ponúk na internete vo svojej značke a ročníku. Sú to k...y oj....ské.
MFa
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa MFa »

fevlad napísal: skor mesto a mimo , dialnice nie, manualna klima , posil.riadenia a asi bennzím, naftak sa oplatí až pri najazdení x km
Hyundai i20 s benzinovym motorom 1.2 (63kw) a vybavou confort by mohla byt vhodna volba. Cena by bola 9 990. i30 je o nieco vacsia a konfortnejsia a podla mojho vkusu aj krajsia, ale samozrejme aj drahsia. Myslim, ze pani manzelke na behanie do prace bohate postaci aj i20.

Kia Rio v pomerne slusnej vybave LX s motorom tiez 1.2 a slusnymi 62kW by vysla na 9 360€.

Taktiez este do uvahy pripada novy Peugeot 208 vo vybave Access s motorom 1.2VTi (60kW) za 9 990€.

A za zmienku este stoji Ford Fiesta, ale tam by to chcelo aspon vybavu Trend, ktora zacina cca od 13 000€.
Napísať odpoveď